• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var , geçmişte kalmış ama etkisi hala süren.. :(

Fairy_

Happythepooh !
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
66
0
86
İzmir
Her genç kızın başına gelir şu meşhur yaz aşkları , 2oo8 yazıydı .. Kuzenimin arkadaşı geldi yazlığımıza , çocuktan etkilendiğimi söyleyemezdim zaten kuzenim de yaz aşkı aradığını biliyordu tabi bende o yüzden hiç etkilenmedim ama nolduysa o gittikten sonra oldu bana mesajlar atıp ilgilenmeye başladı .. Sonunda açıldı bir kaç gün bekletikten sonra kabul ettim mirmirmirmir
Gerçekten güzel bir ilişki başlamıştı aramızda çok mutluyduk ve onunda yaz aşkı isteği büyük aşka dönmüştü .. Bunu başardığım için mutluydum .. Ama çok büyük bir sorun vardı ; o Ankaralıydı ben ızmir.. Derken yaz bitti .. ee malum o Ankaraya ben ızmir'e , seviyordu telefonlarla hergün mesajlaşıp 1 saaten fazla konuşuyorduk .
Bir gün artık benden soğumaya başladığını anladım ve işte o gün bana uzun bir mesaj attı ayrılmak istediğini istemeden birşey yaptını belirtti (bir kızla öpüşmüşmüş , ama kız onu öpmüşmüş !!!) beni üzmek istemiyormuş vıdı vıdı ..
Pekala dedim o gece msn üzerinden biri beni ekledi ve ..
Gördün mü canım onu senden aldım ve elde ettim şimdi sen yan diye bir mesaj geldi şok geçirdim .. Ama ağlıyamadım bile :1no2:
Sonraki günlerde zorla bir ilişkim oldu .. Tabi oda bunu duydu üzüldü hastanelerde yattı falan falan ...
3 ay sonra ben bıraktım zaten Almanyaya okumaya gitti .. !
ona mesaj atınca geri mi döndün bana falan demeye başladı ( Keşke hiç mesaj atmasaydım !!)
Sonraaa.. Yakın bir dostum , kuzenim ve ben sinemaya gittik .. 1.5 yıldır dosttuk , 1 ay sonra benden çok etkilendiğini hayatında benim gibi birini görmediğini saf , temiz bla bla anlattı ..
Bu sefer kendi isteğimle onunla bir ilişkiye başladım bunu o öğrenemedi ve tam biz çıkarken o da biriyle çıkmaya başladı .. 2 ay , ayrıldılar .. Yaz geliyor ve ben onu hala sinirle , ve anlamadığım bir duyguyla unutamadım .
Şu anki sevgilimi gerçekten seviyorum .. 4 ay oldu .. Sözlenmek bile istiyor hatta bende ..
Sizce napmalıyım yaz aşkı o yazda mı kalmalı .. ?!
Geri mi dönmeliyim ?
Şimdiki sevgilimle yeni bir hayata mı başlmalıyım ?
Yoksa herkesi mi silmeliyim ? :1shok: senağlama
Biraz yardım ederseniz dha iyi olabilirim ..

Her genç kızın başına gelir şu meşhur yaz aşkları , 2oo8 yazıydı .. Kuzenimin arkadaşı geldi yazlığımıza , çocuktan etkilendiğimi söyleyemezdim zaten kuzenim de yaz aşkı aradığını biliyordu tabi bende o yüzden hiç etkilenmedim ama nolduysa o gittikten sonra oldu bana mesajlar atıp ilgilenmeye başladı .. Sonunda açıldı bir kaç gün bekletikten sonra kabul ettim mirmirmirmir
Gerçekten güzel bir ilişki başlamıştı aramızda çok mutluyduk ve onunda yaz aşkı isteği büyük aşka dönmüştü .. Bunu başardığım için mutluydum .. Ama çok büyük bir sorun vardı ; o Ankaralıydı ben ızmir.. Derken yaz bitti .. ee malum o Ankaraya ben ızmir'e , seviyordu telefonlarla hergün mesajlaşıp 1 saaten fazla konuşuyorduk .
Bir gün artık benden soğumaya başladığını anladım ve işte o gün bana uzun bir mesaj attı ayrılmak istediğini istemeden birşey yaptını belirtti (bir kızla öpüşmüşmüş , ama kız onu öpmüşmüş !!!) beni üzmek istemiyormuş vıdı vıdı ..
Pekala dedim o gece msn üzerinden biri beni ekledi ve ..
Gördün mü canım onu senden aldım ve elde ettim şimdi sen yan diye bir mesaj geldi şok geçirdim .. Ama ağlıyamadım bile :1no2:
Sonraki günlerde zorla bir ilişkim oldu .. Tabi oda bunu duydu üzüldü hastanelerde yattı falan falan ...
3 ay sonra ben bıraktım zaten Almanyaya okumaya gitti .. !
ona mesaj atınca geri mi döndün bana falan demeye başladı ( Keşke hiç mesaj atmasaydım !!)
Sonraaa.. Yakın bir dostum , kuzenim ve ben sinemaya gittik .. 1.5 yıldır dosttuk , 1 ay sonra benden çok etkilendiğini hayatında benim gibi birini görmediğini saf , temiz bla bla anlattı ..
Bu sefer kendi isteğimle onunla bir ilişkiye başladım bunu o öğrenemedi ve tam biz çıkarken o da biriyle çıkmaya başladı .. 2 ay , ayrıldılar .. Yaz geliyor ve ben onu hala sinirle , ve anlamadığım bir duyguyla unutamadım .
Şu anki sevgilimi gerçekten seviyorum .. 4 ay oldu .. Sözlenmek bile istiyor hatta bende ..
Sizce napmalıyım yaz aşkı o yazda mı kalmalı .. ?!
Geri mi dönmeliyim ?
Şimdiki sevgilimle yeni bir hayata mı başlmalıyım ?
Yoksa herkesi mi silmeliyim ? :1shok: senağlama
Biraz yardım ederseniz dha iyi olabilirim ..

canım şuanki sevglmi gerçekten seviorum diosun ama hala aklın karışık aklın eskisinde..bnce bu gerçekten sevmek değil hem demişsin bnle sözlenmek istio önemli olan onun istemesi değil ikinzn istemesi.ki bu çocuk oyunu diil sözlenme evliliğe atılan bi adım eğer karşındakine yeteri kdr dürüst olamıcaksan aklında dieri olcaksa hiç grme böyle işlere

Son düzenleme:
hayır eskisini sevgi adına hiç bir şey hisetmiyorum bundan eminim .. hatta bende demiştim ama .. bende istiyorum .. Zaten eskiden dostum olduğu için oda biliyor bu geçmişi ..

hayır eskisini sevgi adına hiç bir şey hisetmiyorum bundan eminim .. hatta bende demiştim ama .. bende istiyorum .. Zaten eskiden dostum olduğu için oda biliyor bu geçmişi ..

canım eğer çok seviosan düşünme eskiyi bırak sevdğne sımsıkı sarıl eğer huzursuz oluosanda baştan ayır yolunu

Ondan ayrılsam hem sevdiğimden olucam hem de bir dahaki insanda da onunda acısı olucak bencede eskiyi tamamen hayatımdan silmek ve sevgilime bütün sevgimle sarılmak en iyisi galiba gerçekten :)
Tek kişinin bile sözü beni bu derece rahatlatıyor çoook teşekkür ederim çok :) a.s.

Canım bırak ya adı üstünde işte yaz aşkı, bitmiş gitmiş bir dava, unut gitsin.
Bi yere varacak olsaydı zaten zamanında varırdı, belli, ki ne köy olacakmış ondan ne kasaba.
Zaten tavırları bana biraz ukala geldi, yok bana geri mi döndün falan demeler, noluyosa, bulunmaz hint kumaşı.

Sil sen bunları aklından, ne güzel bak seni seven, değer veren biri var yanında, kıymetini bil, sevmenin sevilmenin tadını çıkar, bu güzel günleri boşa harcama.
Değmeyecek insanlar yüzünden değecek olanları kırma, buna sen kendin de dahilsin.

Canım,bir insan birini severken başkasınıda sevemez.Unutamadığın kişi hala aklında artık fazla yanlış yapma ve senin dediğin doğru şuan herkesi hayatından çıkar telefon numaranı değiştir kimsenin telefonunuda bırakma sende.Hayata tekrar başlamalısın 1 yıl erkeklerden uzak dur aklındakiler silininceye kadar ve eminim gerçek insan doğru zamanda doğru yerde karşına çıkacaktır.Eski aşklarına asla yelken açma çünkü çok olaylar olmuş aldatılma falan gibi eğer yelken açarsan boğulabilirsin unutma.Umarım hayatın yeni başlangıcı hayallerinde olur.:1hug:

Canım bır yıl gecmış üstünden,hem senı aldatmış bu,hangı kız bı erkeği zorla öpebılır kı..

Unut onu,şimdikiyle mutluysan devam et,ama aklın ve kalbın diğerıyleyse sil herkes,ara ver. :delphin:

Sevgi namına birşey hissetmediğiniz bir insana neden geri döneceksiniz ki ?
Üstelik ne olursa sizi aldatmış ve o şekilde ayrılmışsınız.
Sizi seven sizinde sevdiğiniz biri var madem hayatınızda önünüze bakın.
Geçmişe bakıp mutsuz etmeyin kendinizi.
Yanlız hiçbirşey hissetmediğiniz bir insanı düşündüğünüzü hatta geri mi dönmeyelim diye sorduğunuz kişiyi unutabildiğinizi sanmıyorum ben.
Ne olduğunu bilmesenizde hissettiğiniz birtakım duygular var.
Yazın mümkünse o kişiyi görme ihtimaliniz var mı bilmiyorum ama konuşmamanızı öneririm.
Çünkü kafanız karışabilecek durumdasınız,dikkatli olun.

Bence en doğrusu şu an beraber olduğun insanla devam etmen diğerine dönsen yine seni yarı yolda brakmayacağı ne malum. Aşka saygım sonsuz ama birazda mantık olmalı bence

Beraber oldugun insanı seviyosan ne yaz aşkı nede gecmişteki başka bi aşk umrunda olmamalı bence:delphin:

Şuanki sevgiline sıkıca sarıl gerisini salla gitsinc anımsüprizzzzz

yaz aşkı yaz da kalmalıı, görünen o, şimdiki birlikteliğinde sevdiğini söylüyorsun, eskiyi unut, eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardıı

Bence bi ilişkiniz varciddi diosunuz ilerleyin yolunuzda o taksaydı zaten arardı okadar bahanede üretmezdi yola devam

Sanırım haklısınız dün geröekten çok düşündüm ve bir karara vardım ;
Eskiyi tamamen çıkardım hayatımdan telefon nurmaramı değiştirdim msnden sildim onu ...
Yeni hayatımdan , şu anki sevgilimle ben çok mutluyum .
Aynı şeyler olucağını bende düşünüyorum , yine Ankaraya gidicek yine yalnız duramıcak (afedersiniz ama ) dokunucak bir ten isticek ve yine aldatılıcam bu böyle ksır döngü olucak ..
Mutluyuum gerçekten .. :)
Yazın burada 1 hafta olucağını öğrendim kuzenimden ve ondan rica ettim uzak tutsun benden diye ..
Şuan beraber olduğum insanla eminim daha sonraki yıllarda da mutlu olucam :) bunu da dün anladım ..
Hepinize teşekür ederim :)

Back
X