• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var gercekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selinuzerliseker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
48
Puanlar
13
Ablalarim bu konuyu defalarca açtım biliyorum. Ama gerçekten bir türlü kafamdan bunu atmayi basaramadim. Size bir sorum var bekaret cok mu onemli? Bilmeyenler icin de olayi anlatayim. Ben erkek arkadaşımla çok az süren bir sürtünme yaşadım. Cok isteyerek olmadı ve sonra çok kafama takildi acaba hissetmeden ufak icime girmis olabilir mi diye? Ama sonra kime sorsam yersiz bi vesvese dediler. Somra ben kendim çok uğraştım o bolgemle ve lekelenme gördüm. Sonra korkup 2 tane doktora gitfim 2 side kizlik zarin duruyo dediler. Ama ben bi turlu ikna olmadim surekli aynada inceleyip ufak detaylara takildim. Burada defalarca konu açtım. Sonra fark ettim ki aslinda ben kendimi sucluyodum. Sanki kendimi gercekten iliskiye girmis bekaretimi kaybetmis gibi hissediyordum. Yanlis anlasilmasin zar bekaret demek degil. Benim yaşadığım surtunme oyle zevkle yapilan bisey degildi karsi taraf ısrar etti o an anlayamadm. Sonra hemen kalktim zaten. ben kendim ugrastigimda lekelenme gordum dedim ya doktorlar bozulmadi dedi ama ya bozulduysa diye korkuyorum bu durumda bir cinsel iliski yasamis oluyor muyum? Veya bunu evlenecegim insana bahsetmeli.miyim? Kan gelir miBunun suclulugunu atamıyorum.

Ya senin neden evlenecegin kisiye beraket borcun var ki ? Sana gelicek erkegin yuzde yuz bakir olacaginin garantisi mi var ? Nasil anlasilacak ? Oda muayne mi olacak..

Sana bir sır vereyim, dogru kisiyle , dogru ten uyumuyla yasanan cinsellik hayatta alabilecegin en buyuk hazlardan biri.

Dunyaya bir kere geliyorsun, bakiremiyim, bozuldu mu etti mi birak artik. Eger bu kadar takiyorsan , eli eline degmesin kimsenin.

Doktora gidin ama doktorun branşı psikiyatri olsun. Ciddiyim, dalga geçmiyorum. Takıntı olmuş sizinki artık, bunun bir şekilde tedavi edilmesi lazım.
Gidiyorum hem psikiyatri hem psikolog hap kullaniyorum. 2 defa da jinekologa bgittim sorun yok dediler. Takinti oldu yenemiyorum

Öncelikle bakire değilsin farkındaysan. Bekaret zarla olmuyor zaten bir ilişki yaşamışsın penetrasyona gerek yok illa bekaretin bozulması için. Cinsel herhangi bir durum yaşayıp bakire miyim diye bu kadar endişelenmek saçma. Zar olup olmaması neden senin için bu kadar önemli? Kan gelmesi zaten saçmalık ne kadar kadında geliyorsa bir o kadar kadında da gelmiyor. Benim de ilk ilişkimde kanama olmadı herkesin yapısı farklı. Bunu bu kadar takıntı yapacaksan neden cinsel ilişki yaşıyorsun?

Ya senin neden evlenecegin kisiye beraket borcun var ki ? Sana gelicek erkegin yuzde yuz bakir olacaginin garantisi mi var ? Nasil anlasilacak ? Oda muayne mi olacak..

Sana bir sır vereyim, dogru kisiyle , dogru ten uyumuyla yasanan cinsellik hayatta alabilecegin en buyuk hazlardan biri.

Dunyaya bir kere geliyorsun, bakiremiyim, bozuldu mu etti mi birak artik. Eger bu kadar takiyorsan , eli eline degmesin kimsenin.
Ya kucuk bi sehirde yasiyorum burda herkes evlenmeden olmayacagini dusunuyor. Bende oyle düşünüyordum. Lakin yanlis bi yakinlasma yasadim. Ve dur diyebildim ilerlemesini istemedim. Ama sonra garip şekilde acana oldu mu diye takintilar olustu bi turlu asamadim

Öncelikle bakire değilsin farkındaysan. Bekaret zarla olmuyor zaten bir ilişki yaşamışsın peneterasyona gerek yok illa bekaretin bozulması için. Cinsel herhangi bir durum yaşayıp bakire miyim diye bu kadar endişelenmek saçma. Zar olup olmaması neden senin için bu kadar önemli? Kan gelmesi zaten saçmalık ne kadar kadında geliyorsa bir o kadar kadında da gelmiyor. Benim de ilk ilişkimde kanama olmadı herkesin yapısı farklı. Bunu bu kadar takıntı yapacaksan neden cinsel ilişki yaşıyorsun?
Bak tam demek istedigim buydu. Bunun bu sekilde olduğunu bilmedigim zamanlar yasadim. Cinsel iliskiye girmedim hayatıma giren kisi sorarsa zaten yalan soylemem boyle bi yakinlasmam oldu. Ama ilskiye girmedim derim benim korkum ileride iliski yasarsam kendi yaptigim denemelerden dolayi falan kanama olmaması o konuda yalan soyledigimi dusunmesi hayatimdaki insanin lakin doktor duruyor dedi ona guvenmeliyim degil mi

Bence bekaretini kendin boz da sen de rahatla biz de rahatlayalım. Bozuldu mu bozulmadı mi ikileminden direkt kurtulmuş olursun.
Ya ablacim psikolojik bi soruna dondu bu nasil yenerim nasil rahatlarim bunu soruyorum ben artik jinekoloji kismindan cikti bu sorun

Size burda defalarca sıkıntı olmamıştır denildi ikna olmadınız, şimdi diyince ikna olacak mısınız?
Tekrar ve tekrar ve tekrar psikiyatriye gidin, bu takıntı artık çok ciddi boyutlarda.

Ya ablacim psikolojik bi soruna dondu bu nasil yenerim nasil rahatlarim bunu soruyorum ben artik jinekoloji kismindan cikti bu sorun
Hem psikiyatriye hem psikoloğa gidiyormuşsun zaten buradakiler daha ne yapabilir dua zinciri mi yapalım?

Bak tam demek istedigim buydu. Bunun bu sekilde olduğunu bilmedigim zamanlar yasadim. Cinsel iliskiye girmedim hayatıma giren kisi sorarsa zaten yalan soylemem boyle bi yakinlasmam oldu. Ama ilskiye girmedim derim benim korkum ileride iliski yasarsam kendi yaptigim denemelerden dolayi falan kanama olmaması o konuda yalan soyledigimi dusunmesi hayatimdaki insanin lakin doktor duruyor dedi ona guvenmeliyim degil mi
Her zar kanamak zorunda değil ki? Ya olmasına rağmen kanamazsa mesela? Bende tam olarak öyle oldu çünkü. Burda eş seçimi çok önemli. Ben de ilk ilişkimi eşimle sevgiliyken yaşadım şuan evliyiz böyle şeylere takılıp benle evlenmeyebilirdi ama evlilik zaten sandığın kadar yüzeysel bir şey değil. Kimseye bekaret borcun yok. Ve oral sex bile olsa o cinsel ilişki oluyor. Yaşadığını önce kendin inkar etme. Bu bir suç veya seni kötüleştiricek bir durum değil. Hayatın olağan akışındaki şeyler. Belirli bir yaştan sonra evli veya değil herkes yaşamış oluyor zaten.

Benim de ilk ilişkide kanamam olmadı. Eski eşimde neden diye sormadı. Bende bir açıklama yapma ihtiyacı duymadım. Ayrıca kimse bana böyle bir soru soramaz. Cinsel hayatım ile ilgili kimseye açıklama yapmak zorunda değilim. Kızların yeni sevgililerine, nişanlılarına eski ilişkilerini anlattığını bu sitede gördüm ve hiçbir anlam veremedim.

Bir insanın bütün hayat amacı, beklentisi, hayali iki damla kan olabilir mi? Oluyormuş demek ki. Allah akıl fikir versin.

Hem psikiyatriye hem psikoloğa gidiyormuşsun zaten buradakiler daha ne yapabilir dua zinciri mi yapalım?
Hala kadınların bu konuda kendini bu kadar suçlamasını anlamıyorum. Ne var biz de insanız sevip aşık olup ilişki de yaşayabiliriz nolmuş yani dünyanın sonu mu?

Doktorlar ikna edememiş, biz nasıl ikna edeceğiz seni? Bozulmamış işte, madem senin için bu kadar önemliyse bir daha kimseyle bu şekilde yakınlaşma. Kimseye bir şey anlatmak zorunda da değilsin.
Abla tovbe ettim zatn bir daha asla

Benim de ilk ilişkide kanamam olmadı. Eski eşimde neden diye sormadı. Bende bir açıklama yapma ihtiyacı duymadım. Ayrıca kimse bana böyle bir soru soramaz. Cinsel hayatım ile ilgili kimseye açıklama yapmak zorunda değilim. Kızların yeni sevgililerine, nişanlılarına eski ilişkilerini anlattığını bu sitede gördüm ve hiçbir anlam veremedim.
Benim ve çevremdeki birçok yakın kız arkadaşımın da aynı. Ama kimse benden bir açıklama beklemedi zaten yapmak zorunda da değilim kime ne? Yeterli rahatlama olduğu sürece kanamaz zaten demişlerdi bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X