- Emoji Skoru
- 48
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi selinuzerliseker
Ablalarim bu konuyu defalarca açtım biliyorum. Ama gerçekten bir türlü kafamdan bunu atmayi basaramadim. Size bir sorum var bekaret cok mu onemli? Bilmeyenler icin de olayi anlatayim. Ben erkek arkadaşımla çok az süren bir sürtünme yaşadım. Cok isteyerek olmadı ve sonra çok kafama takildi acaba hissetmeden ufak icime girmis olabilir mi diye? Ama sonra kime sorsam yersiz bi vesvese dediler. Somra ben kendim çok uğraştım o bolgemle ve lekelenme gördüm. Sonra korkup 2 tane doktora gitfim 2 side kizlik zarin duruyo dediler. Ama ben bi turlu ikna olmadim surekli aynada inceleyip ufak detaylara takildim. Burada defalarca konu açtım. Sonra fark ettim ki aslinda ben kendimi sucluyodum. Sanki kendimi gercekten iliskiye girmis bekaretimi kaybetmis gibi hissediyordum. Yanlis anlasilmasin zar bekaret demek degil. Benim yaşadığım surtunme oyle zevkle yapilan bisey degildi karsi taraf ısrar etti o an anlayamadm. Sonra hemen kalktim zaten. ben kendim ugrastigimda lekelenme gordum dedim ya doktorlar bozulmadi dedi ama ya bozulduysa diye korkuyorum bu durumda bir cinsel iliski yasamis oluyor muyum? Veya bunu evlenecegim insana bahsetmeli.miyim? Kan gelir miBunun suclulugunu atamıyorum.