• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var gercekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha sen şu sürtünmeyle bozulmayan ama bide ben kurcalayıp bozayım bari diyen üyesin aferim aynen devam az kaldı başaracaksın

Hala kadınların bu konuda kendini bu kadar suçlamasını anlamıyorum. Ne var biz de insanız sevip aşık olup ilişki de yaşayabiliriz nolmuş yani dünyanın sonu mu?
Yaşadığım yer küçük diyor evlenmeden olmaz kafasındayım diyor ama girmesinden endişe duyacak kadar sürtünüyor. Keşke dolu dolu bir cinsel birliktelik yaşasa da kurtulsa şu ikilemden.

Her zar kanamak zorunda değil ki? Ya olmasına rağmen kanamazsa mesela? Bende tam olarak öyle oldu çünkü. Burda eş seçimi çok önemli. Ben de ilk ilişkimi eşimle sevgiliyken yaşadım şuan evliyiz böyle şeylere takılıp benle evlenmeyebilirdi ama evlilik zaten sandığın kadar yüzeysel bir şey değil. Kimseye bekaret borcun yok. Ve oral sex bile olsa o cinsel ilişki oluyor. Yaşadığını önce kendin inkar etme. Bu bir suç veya seni kötüleştiricek bir durum değil. Hayatın olağan akışındaki şeyler. Belirli bir yaştan sonra evli veya değil herkes yaşamış oluyor zaten.
Doktor kanama da olur dedi ama bilmiyorum bi turlu asamadim. Zaten yasadigim tek yakinlasma buydu oral vs falan asla olmadi bu da benim icin bi hata oldu bi turlu bitmiyor

Yaşadığım yer küçük diyor evlenmeden olmaz kafasındayım diyor ama girmesinden endişe duyacak kadar sürtünüyor. Keşke dolu dolu bir cinsel birliktelik yaşasa da kurtulsa şu ikilemden.
Abla ne alaka anneme bile anlattim bu konuyu ama cinsel iliski yasamaya hazir degildim. Buna hazir olmadigim icin surtunme korkutmus olamaz mi ?

kendi anatomini ve morfolojini öğrenirsen çözüm bulabilirsin. bekaret zarı, öyle soğan zarı gibi var olan bir yapı olmadığı gibi ayna ile de görebileceğin bi şey değildir.
Ayna ile gorulebiliyio 2 doktorda aynayla gosterdi

Ha sen şu sürtünmeyle bozulmayan ama bide ben kurcalayıp bozayım bari diyen üyesin aferim aynen devam az kaldı başaracaksın
Ya size bi sorunumu anlatıyorum neden boyle yapiyosunuz yemin ederim bazen oyle raddeye geliyor ki bu takinti. Sizin bu kadar gulup dalga gececeginiz bisey degil

Abla ne alaka anneme bile anlattim bu konuyu ama cinsel iliski yasamaya hazir degildim. Buna hazir olmadigim icin surtunme korkutmus olamaz mi ?
E tamam işte sürtünmeden ileriye gitmemişsiniz üstelik iki farklı jinekolojik kızlık zarınız duruyor demiş sorun ne?

E tamam işte sürtünmeden ileriye gitmemişsiniz üstelik iki farklı jinekolojik kızlık zarınız duruyor demiş sorun ne?
İste boyle deli gibi kendim inceleyip surekli çentik yapı goruyorum bunlar dogal midir kizlik zari cok basit bisey mi size bunu da soruyorum hemde lutfen bana yardim edin psikolojik olarak atlatayim

Kanamaz diye korkuyor. E ben bakireyken kanamadı mesela kanamazsa napıcak anlamadım?

Ayrıca senin derdin falan yok son 4 ayımı anlatmak isterdim gerçek dert nasıl oluyor diye ama sende o anlayacak kafa yok
Herkesin derdi hayat yaşantısı kendisine gore ya . Dert kiyaslayan bi yapidaolan sizsiniz asil kafa sizde yok bence

İste boyle deli gibi kendim inceleyip surekli çentik yapı goruyorum bunlar dogal midir kizlik zari cok basit bisey mi size bunu da soruyorum hemde lutfen bana yardim edin psikolojik olarak atlatayim
orası hafif açık olmasa regl nasıl olucaksın? orası küçük çocukken enfeksiyondan korun diye var yetişkin bir kadın için çok da lazım değil yani.

Kanamaz diye korkuyor. E ben bakireyken kanamadı mesela kanamazsa napıcak anlamadım?
Abla aslinda korkum kanamamasi da degil tam olarak sanki bisey yasadim ya bundan dolayi kanamazsa diye korkuyorum. Ama diyorum sonra doktora gittin rahatla vs. Hani hic kimseyle bisey yasamadan kanamam olmasaydi hic umrumda olmazdi

O çentik yapılara jinekologlar ne yorum yaptı?
Onlar bakarken gozukmuyorlardi ben evde cok cekistiriyorum gozukuyor sonra korkuyorum. Onlar direkt dudkalari cekiyor ve daire bi yapı ortaya çıkıyor ben farkli pozisyonda cekistirince daha detayli gozukuyor ama sanirim dogal yapilar

Abla aslinda korkum kanamamasi da degil tam olarak sanki bisey yasadim ya bundan dolayi kanamazsa diye korkuyorum. Ama diyorum sonra doktora gittin rahatla vs. Hani hic kimseyle bisey yasamadan kanamam olmasaydi hic umrumda olmazdi
Boşver gitsin yetişkin her insan özgürce cinsel ilişki yaşayabilir. Sen sadece kendini hazır hissetmediğin biriyle yaptığın için kötü hissediyorsun. Sevdiğin ve istediğin bir adamla yapsan bunları hiç düşünmezdin. Herkes hata yapabilir bunun için kendi üstüne gitme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X