- Emoji Skoru
- 217.082
- Puanlar
- 1.223
- Konu Sahibi selinuzerliseker
Ha sen şu sürtünmeyle bozulmayan ama bide ben kurcalayıp bozayım bari diyen üyesin aferim aynen devam az kaldı başaracaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşadığım yer küçük diyor evlenmeden olmaz kafasındayım diyor ama girmesinden endişe duyacak kadar sürtünüyor. Keşke dolu dolu bir cinsel birliktelik yaşasa da kurtulsa şu ikilemden.Hala kadınların bu konuda kendini bu kadar suçlamasını anlamıyorum. Ne var biz de insanız sevip aşık olup ilişki de yaşayabiliriz nolmuş yani dünyanın sonu mu?
Doktor kanama da olur dedi ama bilmiyorum bi turlu asamadim. Zaten yasadigim tek yakinlasma buydu oral vs falan asla olmadi bu da benim icin bi hata oldu bi turlu bitmiyorHer zar kanamak zorunda değil ki? Ya olmasına rağmen kanamazsa mesela? Bende tam olarak öyle oldu çünkü. Burda eş seçimi çok önemli. Ben de ilk ilişkimi eşimle sevgiliyken yaşadım şuan evliyiz böyle şeylere takılıp benle evlenmeyebilirdi ama evlilik zaten sandığın kadar yüzeysel bir şey değil. Kimseye bekaret borcun yok. Ve oral sex bile olsa o cinsel ilişki oluyor. Yaşadığını önce kendin inkar etme. Bu bir suç veya seni kötüleştiricek bir durum değil. Hayatın olağan akışındaki şeyler. Belirli bir yaştan sonra evli veya değil herkes yaşamış oluyor zaten.
Abla ne alaka anneme bile anlattim bu konuyu ama cinsel iliski yasamaya hazir degildim. Buna hazir olmadigim icin surtunme korkutmus olamaz mi ?Yaşadığım yer küçük diyor evlenmeden olmaz kafasındayım diyor ama girmesinden endişe duyacak kadar sürtünüyor. Keşke dolu dolu bir cinsel birliktelik yaşasa da kurtulsa şu ikilemden.
Ayna ile gorulebiliyio 2 doktorda aynayla gosterdikendi anatomini ve morfolojini öğrenirsen çözüm bulabilirsin. bekaret zarı, öyle soğan zarı gibi var olan bir yapı olmadığı gibi ayna ile de görebileceğin bi şey değildir.
Ya size bi sorunumu anlatıyorum neden boyle yapiyosunuz yemin ederim bazen oyle raddeye geliyor ki bu takinti. Sizin bu kadar gulup dalga gececeginiz bisey degilHa sen şu sürtünmeyle bozulmayan ama bide ben kurcalayıp bozayım bari diyen üyesin aferim aynen devam az kaldı başaracaksın
E tamam işte sürtünmeden ileriye gitmemişsiniz üstelik iki farklı jinekolojik kızlık zarınız duruyor demiş sorun ne?Abla ne alaka anneme bile anlattim bu konuyu ama cinsel iliski yasamaya hazir degildim. Buna hazir olmadigim icin surtunme korkutmus olamaz mi ?
Ayna ile gorulebiliyio 2 doktorda aynayla gosterdi
İste boyle deli gibi kendim inceleyip surekli çentik yapı goruyorum bunlar dogal midir kizlik zari cok basit bisey mi size bunu da soruyorum hemde lutfen bana yardim edin psikolojik olarak atlatayimE tamam işte sürtünmeden ileriye gitmemişsiniz üstelik iki farklı jinekolojik kızlık zarınız duruyor demiş sorun ne?
Kanamaz diye korkuyor. E ben bakireyken kanamadı mesela kanamazsa napıcak anlamadım?E tamam işte sürtünmeden ileriye gitmemişsiniz üstelik iki farklı jinekolojik kızlık zarınız duruyor demiş sorun ne?
Doktor gosterdi bak burada duruyor dedi gorulebiliyor ayrica vajina girisinin cevresindeki doku siz gidin arastirinaslı astarı olmayan şeyleri iddia etmeyin.
Herkesin derdi hayat yaşantısı kendisine gore ya . Dert kiyaslayan bi yapidaolan sizsiniz asil kafa sizde yok benceAyrıca senin derdin falan yok son 4 ayımı anlatmak isterdim gerçek dert nasıl oluyor diye ama sende o anlayacak kafa yok
O çentik yapılara jinekologlar ne yorum yaptı?İste boyle deli gibi kendim inceleyip surekli çentik yapı goruyorum bunlar dogal midir kizlik zari cok basit bisey mi size bunu da soruyorum hemde lutfen bana yardim edin psikolojik olarak atlatayim
orası hafif açık olmasa regl nasıl olucaksın? orası küçük çocukken enfeksiyondan korun diye var yetişkin bir kadın için çok da lazım değil yani.İste boyle deli gibi kendim inceleyip surekli çentik yapı goruyorum bunlar dogal midir kizlik zari cok basit bisey mi size bunu da soruyorum hemde lutfen bana yardim edin psikolojik olarak atlatayim
Abla aslinda korkum kanamamasi da degil tam olarak sanki bisey yasadim ya bundan dolayi kanamazsa diye korkuyorum. Ama diyorum sonra doktora gittin rahatla vs. Hani hic kimseyle bisey yasamadan kanamam olmasaydi hic umrumda olmazdiKanamaz diye korkuyor. E ben bakireyken kanamadı mesela kanamazsa napıcak anlamadım?
Onlar bakarken gozukmuyorlardi ben evde cok cekistiriyorum gozukuyor sonra korkuyorum. Onlar direkt dudkalari cekiyor ve daire bi yapı ortaya çıkıyor ben farkli pozisyonda cekistirince daha detayli gozukuyor ama sanirim dogal yapilarO çentik yapılara jinekologlar ne yorum yaptı?
Boşver gitsin yetişkin her insan özgürce cinsel ilişki yaşayabilir. Sen sadece kendini hazır hissetmediğin biriyle yaptığın için kötü hissediyorsun. Sevdiğin ve istediğin bir adamla yapsan bunları hiç düşünmezdin. Herkes hata yapabilir bunun için kendi üstüne gitme.Abla aslinda korkum kanamamasi da degil tam olarak sanki bisey yasadim ya bundan dolayi kanamazsa diye korkuyorum. Ama diyorum sonra doktora gittin rahatla vs. Hani hic kimseyle bisey yasamadan kanamam olmasaydi hic umrumda olmazdi