seni okadar iyi anlıyorumki,bencillikler haksızlıklar malesef her yerde var.Sırf bu yüzden 3 sene çalıştıgm işimden istifa ettim bi anda 3ay önce.En iyi elemanlardandım ama haksızlıga gelemeyip konuştugun zaman kötü olan hep sen oluyosun.Hiç üzme kendini,onların dilinden konuş sende anlayana kadar.Sana olan davranışlarının hoş olmadıgını söyle.
insanla uğraşılan meslekler hep zordur
Sizi hiç yanlış anlamıyorum
Bende insanlarla fazla iletişim halinde olan bi mesleği yapamam sanırım
Bankacılık falan hep zor gelmiştir bana
Ben yıllarca birçok kurumda dershaneye gittim öğrenci olarak hiç böyle bişeye rastlamadım
Kocaman adamların bunu yapması ilginç
Genel olarak aynı kişi problem çıkarıyor sanırım
Nasıl bi kurumda ne eğitimi veriyosunuz bilemiyorum ama sabır deyin ve o öğrencinin gitceği zamanı bekleyin
Halk eğitimde mi çalışıyosunuz hocam?
bi de beni düşün ne kadar bütün cinsler beni buluyo
ne şikayetiniz var deyince cevap vermeyip sallamayanlar mı dersiniz yoksa herhangi bilinen hastalığınız var mı deyince yok deyip de sonra ht, kalp, şeker bilimum her şey çıkanları mıtabi bunlar basit olanlardı
Allah'ım sana geliyorum
doktorum. evet birşey bildiğini zannediyorlar ama hiçbir şey bilmiyorlar, motivasyonum bozuluosizin iş nedir. ya cins insan çok da. en zoru ukala insanlar. cehaletten olunca hoşgörmek daha kolay da hem cahil olup hem ukala olanlar çok zor.
insansız iş söylüyorum arkeoloji paleontoloji jeoloji ve daha bilimum toprak altı ....lojileri
antropoloji ve patoloji de olur ama orda insan var ...ölü olarak
Anliyorum. Ben hemsireyim, su zamana kadar milyon cesit insan tanidim, ugrastim. Ben de insansiz is istiyorum. Hadi insanli olsun da bu kadar yakin kontakla calismayayim bari. Gittikce psikolojim bozuluyormus gibi hissediyorum yaptigim iste. Her neyse, simdi yazsam destan olur.
Birsey soyleyecektim. Sen sonucta hocalarisin. Otoriter olmalisin. Hic uyardin mi mesela o kisiyi? En azindan "daha bitirmeyen arkadaslar var, herkes tamamlayinca baslayacagiz" filan gibi konusabilirsin. Surekli ukalalik eden ogrenci varsa sonunda kenara cekip ozel uyarabilirsin. Otoriteni koruman lazim, sonra tepene cikarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?