bir derdim var. insansız iş istiyorum.

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
evet bugün bu derdim var. aslında işimi seviyorum ama insanlardan o kadar bıkmış durumdayım ki insansız bir meslek varsa ona geçmek istiyorum. ya bu insanlar ne bencil ya. offf. bir yerde yetişkinlere ders veriyorum. kimi diyor hızlı anlatıyorsun kimi diyor şöyle böyle. eleştiriye gelemediğimden değil. eleştiri olmalı insanlar fikirlerini sunmalı. ama insanlar sanki özel ders gibi sadece kendilerini düşünerek eleştiri yapıyorlar buna sinir oluyorum. sözgelimi, a öğrencisi alıştırmayı hemen yaptı bitirdi diyelim. ben genel çoğunluğun bitirmesini bekliyorum. başlamadan önce soruyorum bitirdik mi diye. a öğrencisi atılıyor ordan başlayalım hoca ilerleyelim. ohoo olmaz ki böyle falan filan. aynı a öğrencisi eski eğitim sisteminde bir eğitim bekledeğini anlatıyor birde. ufak da değil koca koca insanlar. çok sıkıldım ya. off. yanlış anlaşılmakda istemiyorum. eleştiriye gelemediğimden değil. söylenen şeylerin çok bencilce ve saçma olmasından. ve ilk derste böyle yorum yapılmasında. moralim o kadar bozuldu ki anlatamam. çalışmak zorunda olmasam işi bırakacam o kadar yani.

seni okadar iyi anlıyorumki,bencillikler haksızlıklar malesef her yerde var.Sırf bu yüzden 3 sene çalıştıgm işimden istifa ettim bi anda 3ay önce.En iyi elemanlardandım ama haksızlıga gelemeyip konuştugun zaman kötü olan hep sen oluyosun.Hiç üzme kendini,onların dilinden konuş sende anlayana kadar.Sana olan davranışlarının hoş olmadıgını söyle.

çalışmak zorunda olmasam bende bırakırdım gerçekten. çok parada gözümde yok. geçinelim yeter. zoruma gidiyor ya. iş ortamındaki dedikodu kazanı da cabası. onları takmıyorum da bazı bir kaç bencil insanın böyle acımazca eleştirileri zoruma gidiyor. öyle böyle değil çok moralim bozuldu nedense.

Sizi hiç yanlış anlamıyorum
Bende insanlarla fazla iletişim halinde olan bi mesleği yapamam sanırım
Bankacılık falan hep zor gelmiştir bana
Ben yıllarca birçok kurumda dershaneye gittim öğrenci olarak hiç böyle bişeye rastlamadım
Kocaman adamların bunu yapması ilginç
Genel olarak aynı kişi problem çıkarıyor sanırım
Nasıl bi kurumda ne eğitimi veriyosunuz bilemiyorum ama sabır deyin ve o öğrencinin gitceği zamanı bekleyin

Son düzenleme:

ya ilk dersti. ingilizce dersi veriyorum. ileri seviye grup. zaten sinir olduğumda bu. ilk dersten yorum yapılması. sonuçta ilk derste ben öğrencileri tanıyorum bilgi seviyelerini ölçüyorum. ona göre hızlı yada yavaş anlatıyorum. ama ilk derste mutlaka böyle insanlar çıkıyor. mesela sınav yapıyorum gruplara ayırıyorum. ileri seviye grubu mesela. ona göre o hızda anlatıyorum. öğrencinin biri kopya çekmiş gelmiş(seviye tespit sınavlarında nedense hep kopya çekiyorlar. seviye tespit diye özellikle belirtiyorum ama insanlar her sınava öss sınavı gibi yaklaşıyorlar. sanki düşük puan alınca kursa alınmayacaklarmış gibi davbranıyorlar.) işte bu öğrenciden biri de hemen ilk derste hoca çok hızlı anlatıyor deyip çıkıyor hemen. o zaman bu kadar takmamıştım da bugün biraz daha taktım. hassas bir günüm müdür bilmiyorum ama hakikaten çok zoruma gitti. ağlamak istiyorum. ağlamadan açılamayacağım.

bi de beni düşün ne kadar bütün cinsler beni buluyo
ne şikayetiniz var deyince cevap vermeyip sallamayanlar mı dersiniz yoksa herhangi bilinen hastalığınız var mı deyince yok deyip de sonra ht, kalp, şeker bilimum her şey çıkanları mı tabi bunlar basit olanlardı
Allah'ım sana geliyorum

sizin iş nedir. ya cins insan çok da. en zoru ukala insanlar. cehaletten olunca hoşgörmek daha kolay da hem cahil olup hem ukala olanlar çok zor.

Anliyorum. Ben hemsireyim, su zamana kadar milyon cesit insan tanidim, ugrastim. Ben de insansiz is istiyorum. Hadi insanli olsun da bu kadar yakin kontakla calismayayim bari. Gittikce psikolojim bozuluyormus gibi hissediyorum yaptigim iste. Her neyse, simdi yazsam destan olur.

Birsey soyleyecektim. Sen sonucta hocalarisin. Otoriter olmalisin. Hic uyardin mi mesela o kisiyi? En azindan "daha bitirmeyen arkadaslar var, herkes tamamlayinca baslayacagiz" filan gibi konusabilirsin. Surekli ukalalik eden ogrenci varsa sonunda kenara cekip ozel uyarabilirsin. Otoriteni koruman lazim, sonra tepene cikarlar.

insansız iş söylüyorum arkeoloji paleontoloji jeoloji ve daha bilimum toprak altı ....lojileri

antropoloji ve patoloji de olur ama orda insan var ...ölü olarak

seni çok iYi anlıyorum canım bir aralar bende çok bunalmıştım özellikle telefonda laf anlatmaktan gına gelmişti. Sen de sabret canım işi işte bırakıp düşünmemeye çalışmak en doğrusu.

bende insansız iş arıyorum valla çalışmıyorumda şu an en iyisi biz kuralım bi tane

sizin iş nedir. ya cins insan çok da. en zoru ukala insanlar. cehaletten olunca hoşgörmek daha kolay da hem cahil olup hem ukala olanlar çok zor.
doktorum. evet birşey bildiğini zannediyorlar ama hiçbir şey bilmiyorlar, motivasyonum bozuluo
insansız iş söylüyorum arkeoloji paleontoloji jeoloji ve daha bilimum toprak altı ....lojileri

antropoloji ve patoloji de olur ama orda insan var ...ölü olarak

patoloji için tıp okuyup üstüne tusa girip uzmanlık yapmak lazım :)

insansızz iş varmııı verim hep insanlardan alınıyorr amaa istisaneler kaydeyi bozmaz bazn mecburiyetleden doalyı işimize devam ederizz en yisi home ofiss:)

ilk dersti. bide 60 yaşında insan.öğrencim de olsa büyük olduğu için çok oteriter olamam yapı olarak uysal biriyim. çok otoriter olamıyorum bi de kurum olarak da öyle sert yaklaşırsam şikayet falan olur diye çekiniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…