Bir derdim var kızlaar yardımcı olur musunux

BYZ,ALİ Yİ SEVİYO , BYZ ALİ'DEN İLGİ GÖRMEDİ EFE'YE KAYDI = BYZ KAFASI KARIŞIK, SONRA ALİ EFE'Yİ , EFE ALİ'Yİ BİLİYO SONRA BYZ DİO BEN PİŞMANIM VİCDANIM SIZLIYO BİZDEN YARDIM İSTİYO KİMLE STABİL İLİŞKİ KURSAM DİOR ALİ KARAKTERSİZ EFE ARADA GİDİP GELİYO HİBABY BEYNİ YANIYOR BİŞEY ANLAYAMIYO ve konu kapanıyo = kimin eli kimin cepte ben fransız kalıyor :KK43:[/QUOTE
Hi baby çok iyi anladı bence kimsenin eli kimsenin cebinde değil şu an konuşmuyorum zaten ama böyle bir şey yaşamadım daha önce. Vicdanen de rahat değilim ne yapacağımız bilemedim sadece

Ali'den bi cacık olmaz.
Ali egoist.
Ali kaçanı kovalamayı seven hovarda bir çocuk.
Ali gibi olma.

Efe'den de bi cacık olmaz.
Efe dar görüşlü.
Efe tripcan.
Efe sorunları konuşarak çözmek yerine küsüyor.
Efe gibi olma.

İkisini de at çöpe. Burak'ı bekle.

Teşekkür ederim kod adı içinde sağolasın

seç birini. ali mi efe mi?

Aliden bi umudum yok . Hiç olmadığı kadar iyi ama önceden böyle değil yani şimdi iyi sonra bana her şeyi yüzüme vurucak

Efe de iyi birisi ama böyle yüzüme bakmaz gibi hissediyorum. Aile kısmında da biraz problem var gibi

Emin değilim tek bildiğim şey vicdanımın rahat olmaması

efe de ali de tınlanacak adam değiller bence. kendine saygın ve ilişkiye inancın açısından yapma derim. söylemeden de edemiycem; sefan olsun :halay:

Ya içten söylüyorum ki çok teşekkür ederim. Ben burda dalga geçilecek bir şeyi danışmıyorum. Yaş filan deniliyor ama bunun yaşlada alakası yok. Sadece asla yapmam dediğim bir şey ile yüz yüze kaldım. Ben böyle birisi değilim. Bu işte çok canımı sıkıyor. Sefam olsun diyelim senin dediğin gibi

İlk başta iyi gidiyordun.

Ali sana değer vermiyor diye bitti demiştin
Aramamıştın sormamıştın.
Oralar güzeldi.

Onu aramamışsın ama Efe'yi sokuşturmuşsun o araya hiç iyi olmamış.

Ali de olmaz artık Efe de.

Bi dur bi dinlen.

İlla birine gerek yok.

Kimbilir bunlarla vakit kaybederek neler kaçırıyorsun..

İlk başta iyi gidiyordun.

Ali sana değer vermiyor diye bitti demiştin
Aramamıştın sormamıştın.
Oralar güzeldi.

Onu aramamışsın ama Efe'yi sokuşturmuşsun o araya hiç iyi olmamış.

Ali de olmaz artık Efe de.

Bi dur bi dinlen.

İlla birine gerek yok.

Kimbilir bunlarla vakit kaybederek neler kaçırıyorsun..

Ya ali ile uzun ilişkimiz oldu ama bana bir şey katmadı yani bilmiyorum ama daha çok alışkanlık gibi. Ali hayatımdan sebepsiz bir şekilde çıktı hiç
Bir kavga gürültü olmadan ama herkese bi ilişkimiz olduğunu söyledi. Bir müddet bekledim ama olmadı bitirdim konuşmadım yazmadım. O arada efe girdi hayatıma onunla da inişli çıkışlarımız vardı ama işte ali sağolsun yüzünü şeytan görsünle kapatıp 3 gün sonra arayıp sormaya hanıma gelip konuşmaya çalıştı inanın ki kaç kez bitirdim kaç kez konuşmak istemedim ama alışkanlık olunca yani kesip atamadım. İkisine de bu durumu bahsedemedim kavga ederler etmesinler benim yüzümden diye . Şimdi ben kötü oldum ama yani gerçekten çok içimden tutuyor

Ya ali ile uzun ilişkimiz oldu ama bana bir şey katmadı yani bilmiyorum ama daha çok alışkanlık gibi. Ali hayatımdan sebepsiz bir şekilde çıktı hiç
Bir kavga gürültü olmadan ama herkese bi ilişkimiz olduğunu söyledi. Bir müddet bekledim ama olmadı bitirdim konuşmadım yazmadım. O arada efe girdi hayatıma onunla da inişli çıkışlarımız vardı ama işte ali sağolsun yüzünü şeytan görsünle kapatıp 3 gün sonra arayıp sormaya hanıma gelip konuşmaya çalıştı inanın ki kaç kez bitirdim kaç kez konuşmak istemedim ama alışkanlık olunca yani kesip atamadım. İkisine de bu durumu bahsedemedim kavga ederler etmesinler benim yüzümden diye . Şimdi ben kötü oldum ama yani gerçekten çok içimden tutuyor

Şimdi Ali'ye yol verip Efe'ye hoşgeldin dedikten sonra
Ali'ye sönüp dönüp durmak etik değil bi kere.

Sana yapılsa naparsın?
Efe'nin suçu ne yani?

Zaten Efe'nin senin hayatında işi ne?
Ali'yle bitmemiş ki daha tam.

Bu kadar hızlı yaşamana gerek yok.
Hşçbirşey anlamazsın, lezzet alamazsın ki böyle hayatından..

Back
X