- 23 Ağustos 2025
- 32
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi Deniz Divan
-
Kiricisin. Tamam yeterince calisiyorum merak etme sanki sen o yaslarda asik olmuyodun abla ayip yaniFlirt nedir, overthink nedir hepsinin Türkçeleri var. İlk cümlede de her şeyi aşırı takan biriyim demişssin o da overthink demek oluyor zaten. Bu işlerle uğraşacağına otur Türkçe çalış evladın, derslerine çalış, kitap okuYaşıtların ünvye hazırlanıyor, kendilerini geliştiriyor sen abuk işler peşinde koşma. Yorumum bu kadar.
Flirt ayrı bir iş mi?Flirt nedir, overthink nedir hepsinin Türkçeleri var. İlk cümlede de her şeyi aşırı takan biriyim demişssin o da overthink demek oluyor zaten. Bu işlerle uğraşacağına otur Türkçe çalış evladın, derslerine çalış, kitap okuYaşıtların ünvye hazırlanıyor, kendilerini geliştiriyor sen abuk işler peşinde koşma. Yorumum bu kadar.
TesekkurlerBir şey yapmana gerek yok küçük kız. Gönlü olan zaten kendi adım atar.
Lise 2ye kadar hiç kimse ile flört etmemek de çok şaşırtıcı.
Yazim yanlislari olabilir flört demek istemistimFlirt ayrı bir iş mi?
Flörtü yanlış yazdı sandım.
Kiricisin. Tamam yeterince calisiyorum merak etme sanki sen o yaslarda asik olmuyodun abla ayip yani
Sen beni dinle , otur Türkçe öğren evladım. Anadilini doğru şekilde kullanmak aşktan meşkten çok daha önemli. en iyi oldugum ders zaten burada yaptigim yanlis icin boyle cevap vermen sacma
Abla haklisin vallaBenim oğlumla yaşıtsın
Gece uyurken yataktan düşmüş topuğunu acıtmış topal ayakla 7. Sınıf çocukları ile bağırarak basket oynuyor
Çok ciddiye alma erkekleri
Derslerine çalış bu yaşlarda hoşlantılar olur gelip geçici hepsi
Tesekkur ederimaşırı overthinkleyen :d bi ablan olarak söylüyorum hicbisey yapma bırak o sana gelsin. hem kendini daha iyi hissedersin hem de kendine "neden böyle yaptım" diye sorgulama eziyetini çektirmezsin.
Üye güzellikle fikrini belirtmiş o yanlışlıklara takılma teyzecim demişsiniz hayat hep edebiyat değil sınavda kaç kişinin gerisinde bırakacak sizi o apartmandaki anne baba parası yiyen ergenden önemli o konu ergencimEdebiyat en iyi oldugum ders zaten boyle cevap vermen sacma sadece bir sey sordum yani, buradaki yanlislarima takılmaca gerek yoktu teyzecim
ben lise 2. sınıf öğrencisiyim.
Eskiden hep tek bir kişiyle olup evleneceğimi düşünüyordum ama şimdi kısa süreli ilişkiler de olabileceğini anladım.
Teyze demeyin lazım olur, sitede konu açtıkça göreceksiniz ki o teyzeler tavsiye verecek size.buradaki yanlislarima takılmaca gerek yoktu teyzecim
Ben kotu anlamda teyzecim demedim ki ama neyse 2012den beri uye oldugu icin dedim, derslerime de calisiyorum tesekkurler sizde sadece ders demek yerine normal bir sekilde baska konularda konusabilirsinizÜye güzellikle fikrini belirtmiş o yanlışlıklara takılma teyzecim demişsiniz hayat hep edebiyat değil sınavda kaç kişinin gerisinde bırakacak sizi o apartmandaki anne baba parası yiyen ergenden önemli o konu ergencim
Biliyorum o anlamda demedim evliligiTeyze demeyin lazım olur, sitede konu açtıkça göreceksiniz ki o teyzeler tavsiye verecek size.
Henüz 15-16 yaşındasınız, eskiden dediğiniz olsun olsun 13-15 yaş arasıdır ki o yaşlar için dahi evlilik düşüncesi için erken, büyüdükçe fikirleriniz değişecek şekillenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?