Bir derdim var (lise aski)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Deniz Divan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
32
7
1
23
Merhaba Ablalar, belki sacma gelebilir ama Ben cidden herseyi asiri takan ve overthinkleyen biriyim. ben lise 2. sınıf öğrencisiyim. Apartmandan bir çocuk var, her gün görüyoruz birbirimizi. Benden hoşlandığını bakışlarından eminim ama ben biraz korkuyorum. Daha önce hiç ilişkim olmadı, sadece bir kere kapıyı açıp teşekkür ettik birbirimize o kadar. Flirt etmeyi bile bilmem yani herkesle arkadasim gibiyim.

Eskiden hep tek bir kişiyle olup evleneceğimi düşünüyordum ama şimdi kısa süreli ilişkiler de olabileceğini anladım. Yine de kafam çok karışık. Hem çok göz göze gelmek istemiyorum çünkü cepte görüp umursamaz diye korkuyorum, hem de merak ediyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Böyle bir durumda nasıl davranmalı?

Flirt nedir, overthink nedir hepsinin Türkçeleri var. İlk cümlede de her şeyi aşırı takan biriyim demişssin o da overthink demek oluyor zaten. Bu işlerle uğraşacağına otur Türkçe çalış evladın, derslerine çalış, kitap oku Yaşıtların ünvye hazırlanıyor, kendilerini geliştiriyor sen abuk işler peşinde koşma. Yorumum bu kadar.

Bir şey yapmana gerek yok küçük kız. Gönlü olan zaten kendi adım atar.

Lise 2ye kadar hiç kimse ile flört etmemek de çok şaşırtıcı.

Kiricisin. Tamam yeterince calisiyorum merak etme sanki sen o yaslarda asik olmuyodun abla ayip yani

Flirt ayrı bir iş mi?
Flörtü yanlış yazdı sandım.

Abla haklisin valla

aşırı overthinkleyen :d bi ablan olarak söylüyorum hicbisey yapma bırak o sana gelsin. hem kendini daha iyi hissedersin hem de kendine "neden böyle yaptım" diye sorgulama eziyetini çektirmezsin.

Çok sıkıcı bir yorum yapacağım nasihat değil .Ülkede yasiyorsan bu ülkede bu seneyi geç kaç sene kaldı sınava girmeye çok az sana uzun gelsede.Bak nasıl bir rekabet var ülkede kaç üniversite mezunu işsiz iyi bölüm kazanmak iyi para kazanmak için şimdiden başlaman lazım yarın çok geç.Tatli heyecanları üniversiteye sakla daha güzel olur .Yinede keyfin bilir tatlı başlayıp acı bitmesin şimdiden harıl harıl çalışıyor yapacak olan

Edebiyat en iyi oldugum ders zaten boyle cevap vermen sacma sadece bir sey sordum yani, buradaki yanlislarima takılmaca gerek yoktu teyzecim
Üye güzellikle fikrini belirtmiş o yanlışlıklara takılma teyzecim demişsiniz hayat hep edebiyat değil sınavda kaç kişinin gerisinde bırakacak sizi o apartmandaki anne baba parası yiyen ergenden önemli o konu ergencim

ben lise 2. sınıf öğrencisiyim.

Eskiden hep tek bir kişiyle olup evleneceğimi düşünüyordum ama şimdi kısa süreli ilişkiler de olabileceğini anladım.

buradaki yanlislarima takılmaca gerek yoktu teyzecim
Teyze demeyin lazım olur, sitede konu açtıkça göreceksiniz ki o teyzeler tavsiye verecek size.
Henüz 15-16 yaşındasınız, eskiden dediğiniz olsun olsun 13-15 yaş arasıdır ki o yaşlar için dahi evlilik düşüncesi için erken, büyüdükçe fikirleriniz değişecek şekillenecek.

Ben kotu anlamda teyzecim demedim ki ama neyse 2012den beri uye oldugu icin dedim, derslerime de calisiyorum tesekkurler sizde sadece ders demek yerine normal bir sekilde baska konularda konusabilirsiniz

Biliyorum o anlamda demedim evliligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…