- 18 Şubat 2018
- 13.672
- En iyi cevaplar
- 2
- 63.295
- 598
- 45
- Konu Sahibi Deniz Divan
-
Tesekkurler herkes sanki cok kotu bisey yazmisim gibi cevaplayip duruyorKızımdan sadece bir yaş büyüksün, otur derslerini çalış evladım. Flört etme demiyorum, ufak tefek olur böyle şeyler senin yaşında ama öncelik okul. İyi bir üniversiteye girince istediğini yaparsın.
Kötü değil ama öncelik dersler, tamam mı kuzumTesekkurler herkes sanki cok kotu bisey yazmisim gibi cevaplayip duruyor
Tabiki heyecan olur buna birşey demiyorum zaten belli yaşa gelince siz kendinize söyleyeceksiniz ah şununla konuşacağıma 2 soru daha çözseydim.Ah buna kafayı takip ilişki yaşayıp bunlarla uğraşacagima şu bölümü kazansaydim şimdi şu olurdu bu olurdu şu mevkide olurdum.Bakin alın size öneri genelde lise aşkı ve başarı bir arada olmuyor hele kendinizi bir kaptırırsanız çok kötü oluyor bunu için uzakta kalsın platonik kalsın öylesi daha iyi ve güzel.Lise aşkı yerine dil öğrenin kursa gidin binlerce şey var yapacak.3 gün konuşup 5 gün ağlamak yerine iki soru daha çözerim üniversiteyi hayal ederim geleceğimi düşünürüm arabamı evimi nerde calisacagimi param olunca gideceğim tatilleri geniş bakın hayata geniş küçük değil .Ha ben aşırı zekiyim aşk da olur okulda diyorsanız inanmamakla beraber saygı duyarım.Lise aşkları aptalca geliyor bana sizin yastaykende şimdide fikrim beni bağlarBen kotu anlamda teyzecim demedim ki ama neyse 2012den beri uye oldugu icin dedim, derslerime de calisiyorum tesekkurler sizde sadece ders demek yerine normal bir sekilde baska konularda konusabilirsiniz
Sonuçta küçük bir kızken bile evlilik gelmiş aklınıza, evlilik üzerine düşünce bile geliştirmişsiniz, ders mers demiyorum lakin sevgili olmak, flörtleşmek öyle planlı programlı kaçmalı kovalamacalı bir şey değil, aşk sevmek kendiliğinden gelişir, her ilişkide de kendince ilerler.Biliyorum o anlamda demedim evliligi
Kızımız annelerin olduğu platformda ama henüz fark edemediKötü değil ama öncelik dersler, tamam mı kuzum?
Aynen öyle valla çünkü bir kaptirdimi kendini bir aşka okul falan hak getire ondan sonra ilerisi pişmanlık üstelik şimdi daha akıl çelici herşey evlenirim evden çıkarım kocamla evimde okurum diyeni bile var .Hep hayal ve malesef bir yerde eğitim hayatı aksıyor okula gitmeme derslere ilgi duymama vs vsKızımız annelerin olduğu platformda ama henüz fark edemedi
Burada kız evlatlara verilecek tavsiyeler oku meslek edin kariyer yap erkeklerin her dediğine he deme, 30’dan önce evlilik
Ben derslerime de önem veriyorum saygimi da bozmak istememistim.Tabiki heyecan olur buna birşey demiyorum zaten belli yaşa gelince siz kendinize söyleyeceksiniz ah şununla konuşacağıma 2 soru daha çözseydim.Ah buna kafayı takip ilişki yaşayıp bunlarla uğraşacagima şu bölümü kazansaydim şimdi şu olurdu bu olurdu şu mevkide olurdum.Bakin alın size öneri genelde lise aşkı ve başarı bir arada olmuyor hele kendinizi bir kaptırırsanız çok kötü oluyor bunu için uzakta kalsın platonik kalsın öylesi daha iyi ve güzel.Lise aşkı yerine dil öğrenin kursa gidin binlerce şey var yapacak.3 gün konuşup 5 gün ağlamak yerine iki soru daha çözerim üniversiteyi hayal ederim geleceğimi düşünürüm arabamı evimi nerde calisacagimi param olunca gideceğim tatilleri geniş bakın hayata geniş küçük değil .Ha ben aşırı zekiyim aşk da olur okulda diyorsanız inanmamakla beraber saygı duyarım.Lise aşkları aptalca geliyor bana sizin yastaykende şimdide fikrim beni bağlar
Evlilik falan dusunmedim hatta evlilik bana en sacma gelen sey hic mutlu evlilik bile gormedim sadece kucukken sandigim sey buyduSonuçta küçük bir kızken bile evlilik gelmiş aklınıza, evlilik üzerine düşünce bile geliştirmişsiniz, ders mers demiyorum lakin sevgili olmak, flörtleşmek öyle planlı programlı kaçmalı kovalamacalı bir şey değil, aşk sevmek kendiliğinden gelişir, her ilişkide de kendince ilerler.
Göz göze gelirseniz sizi cepte gibi düşünmez, biriyle flört ettiğinizde karşınızdaki size istemediğiniz şeyleri bile yaptırabiliyorsa, siz sınırlarınızı koruyamıyor her isteğine evet deyip kabul ediyorsanız cepte olursunuz.
Bisey diycem ben kendimden de vazgecmedim derslerimden de sadece soru sordum bende bıliyorum bi gun unutacagimi sadece sormak istedim herkes bir anda beni linclediBir kaç sene sonra adını bile zorla hatırlayacağınız bir çocuk için geleceğinizden vazgeçmeyin. Ders çalış deyince yükseliyorsunuz, gelecek deyiverdim ben de.
Bu arada ben de teyzeyim ve hatta anneanne dahi olabilirim.
Saygı bozacak bir durum yok bazı insanlar teyzeyi dalga geçmek yaşlısın ben gencim diye hakaret amaçlı kullanıyor .Siz öyle demediyseniz problem yok bende ergencim kelimesini hakaret amaçlı kullanmadım bizde ergen olduk benim evimdede ergen var .Ona ne söylüyorsam size onu yazdım istediğiniz taraftan bakınBen derslerime de önem veriyorum saygimi da bozmak istememistim.
Tesekkur ederim de yani bir anda herkes uzerime gelince uzuldum sadece sormak istemistim herkes burada birbirine yardim ediyor diye sonra herkes derslerime kaydirdi konuyuSaygı bozacak bir durum yok bazı insanlar teyzeyi dalga geçmek yaşlısın ben gencim diye hakaret amaçlı kullanıyor .Siz öyle demediyseniz problem yok bende ergencim kelimesini hakaret amaçlı kullanmadım bizde ergen olduk benim evimdede ergen var .Ona ne söylüyorsam size onu yazdım istediğiniz taraftan bakın
Ne güzel işte demekki acı tecrübeleri var insanların demekki onlarada söyledi anneleri teyzeleri belki dinlemediler olamazmi?Tesekkur ederim de yani bir anda herkes uzerime gelince uzuldum sadece sormak istemistim herkes burada birbirine yardim ediyor diye sonra herkes derslerime kaydirdi konuyu
Linçleme yok. İnsanlar sizin şu an yürüdüğünüz yollardan geçtikleri için bir gönül hevesine kapılıp geleceğinizi hiçe saymanızdan endişe ediyorlar.Bisey diycem ben kendimden de vazgecmedim derslerimden de sadece soru sordum bende bıliyorum bi gun unutacagimi sadece sormak istedim herkes bir anda beni lincledi
Ben de oğluma benzer tavsiyeler veriyorumKızımız annelerin olduğu platformda ama henüz fark edemedi
Burada kız evlatlara verilecek tavsiyeler oku meslek edin kariyer yap erkeklerin her dediğine he deme, 30’dan önce evlilik
OlabilirNe güzel işte demekki acı tecrübeleri var insanların demekki onlarada söyledi anneleri teyzeleri belki dinlemediler olamazmi?
Herkes okul ders deyince üzerine gidiliyor gibi zannediyor ama içerikte yazdıklarını okuyunca hiç flört deneyimi olmayan toy bir kız olduğu çok belli, göz göze gelmeyi bile karşı tarafın cepte olarak göreceğini sanıyor.Aynen öyle valla çünkü bir kaptirdimi kendini bir aşka okul falan hak getire ondan sonra ilerisi pişmanlık üstelik şimdi daha akıl çelici herşey evlenirim evden çıkarım kocamla evimde okurum diyeni bile var .Hep hayal ve malesef bir yerde eğitim hayatı aksıyor okula gitmeme derslere ilgi duymama vs vs
Elbette, tavsiyelerin cinsiyeti yok, siteye sadece kadınlar üye olabildiği için cinsiyete yönelik yazdık sarahBen de oğluma benzer tavsiyeler veriyorumMune
Aslında kızı erkeği yok işin
Oku başarılı ol hayatını yaşa gez dolaş dil öğren enstrüman çal spor yap
Emin olun oyle biri degilim hani kendimi kaptirip 18inde evlenecek biri degilim kendi ailemden bile goruyorum , cevremden, ben bunu demek istemedim de neyseHerkes okul ders deyince üzerine gidiliyor gibi zannediyor ama içerikte yazdıklarını okuyunca hiç flört deneyimi olmayan toy bir kız olduğu çok belli, göz göze gelmeyi bile karşı tarafın cepte olarak göreceğini sanıyor.
Toy biri de ilk flörtüne çok kaptırabiliyor, yapı olarak da kırılgan duygusal biriyse sosyal hayatı da etkilenir okul hayatı da etkilenir.
Bizim bir akraba abla liseye giderken tanıştığı ilk aşkına kendini kaptırdı, onun uğruna kazandığı halde üniversiteye gitmeyip 18’inde evlendi, arada telefonlaşıyoruz çok pişman ama artık üzerinden geçmiş 40 yıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?