Bir derdim var yardım edin lütfeen

papatyacik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
21
0
0
Bursa
Arkadaşlar sevgilimle ayrılma noktasına geldik , her espri yaptığımda sevgilim beni şamarlıyor , tokatlıyor artık bende dayanamıyorum ayrılmak istiyorum ama seviyorum sizce ne yapmalıym ?

eger sana simdiden el kaldiriyorsa birak kendi yoluna gitsin
bugün bunu yapan yarin öbürgün kim bilir neler yapicak

Arkadaşlar sevgilimle ayrılma noktasına geldik , her espri yaptığımda sevgilim beni şamarlıyor , tokatlıyor artık bende dayanamıyorum ayrılmak istiyorum ama seviyorum sizce ne yapmalıym ?

Hiç sevmem o tarz davranışları canım bence ayrıl bu tür davranışların sonu gelmez

Katilini sevme sendromu. Seni şamarlıyor, tokatlıyor ama sen sevdiğin icin ayrılamıyorsun?

Arkadaşım sen kendini hic sevmiyor musun?

Sizi Tartaklayan Ve Döven Bi Sevgiliniz Var Ve Ne Yapmalıyım Diye Soruyorsunuz :52::52:
Yapılacak En Doğru Şey Tabii ki Yollarıızı Ayırmak
Düşünün Sevgiliyken Böyleyse Evlenirseniz ...

En nefret ettiğim şey el şakasıdır.
Laubalilik kabul edilebilir bişey değil.
Konuşmadınız mı. İstemediğinizi bilmiyor mu?

özellikle espiri yaptığındamı tokat atıyor?

sevgilin ve şimdiden sana tokat atıyorsa yapılacak şeyi bilmiyormusun?

hem sana el kaldıran birine nasıl sevgi duyabiliyorsun?

Gün geçmiyor ki Bir Derdim Var'da açılan bir konu beni şok etmesin..

Espri yaptığınızda sizi şamarlayan bir adama sevgilim demeniz bile çok saçma..

Madem dayak yediğiniz adamı seviyorsunuz asla ayrılmayın.
Yapacağınız tek şey; şikayet etmeyi bırakmak.:56:

Gün geçmiyor ki Bir Derdim Var'da açılan bir konu beni şok etmesin..

Espri yaptığınızda sizi şamarlayan bir adama sevgilim demeniz bile çok saçma..

Düşünsene Cem Yılmazın kadın versiyonu ile evli :D dayak manyağı yapıp, muhammed ali kıvamına sokardı :D

senin elinn armut falan topluyo sanırım o seni şamarlarken he !
aslaa böylee bişeyee izin verip göz yummam sende yumma nedemek tokatlıyo
ayrıl gitsin !

Ya kızlar biliyorum el kaldırması çok kötü birşey el şakalarını bende hiç sevmiyorum ne yapcağımı bilmiyorum derdim başımdan aşkın bu akşam çok mütevazi bi yerde yemeğe götürücek beni orda espri yapmıcam hatta konusmıcam ama bana vurursa veya kötü bir söz söylerse ne yapayım ?

Ödeşmek için erojen bölgeye tekme at. Sonrasında ayrılmayı ihmal etme. Ayrılmayacaksan da dert yanmanın anlamı yok. Dayağı yiyip oturacaksın.

Konu sahibi alınma ama, ben valla billa böyle kızları anlamıyorum. Neden bu kadar değersiz görüyorsunuz kendinizi? Sevgilinize sevginiz kendinize duyduğunuz sevgiyi çiğneyip geçmesin.

Sizi Tartaklayan Ve Döven Bi Sevgiliniz Var Ve Ne Yapmalıyım Diye Soruyorsunuz :52::52:
Yapılacak En Doğru Şey Tabii ki Yollarıızı Ayırmak
Düşünün Sevgiliyken Böyleyse Evlenirseniz ...

aynen öyle.....
ne yapacağın belli.......

Ya kızlar biliyorum el kaldırması çok kötü birşey el şakalarını bende hiç sevmiyorum ne yapcağımı bilmiyorum derdim başımdan aşkın bu akşam çok mütevazi bi yerde yemeğe götürücek beni orda espri yapmıcam hatta konusmıcam ama bana vurursa veya kötü bir söz söylerse ne yapayım ?

Bulduğun çözüm harika!

Espri yapmayacakmışsın ve konuşmayacaksın öyle mi?Ne büyük ceza!

Hem gerçek anlamıyla hemde mecazi anlamıyla basacaksın tekmeyi.Sevmek sevdiğinin canını acıtmak değildir ki.Bu yaşadığının adı sevgi değil:47:

Back
X