- Konu Sahibi papatyacik
Arkadaşlar sevgilimle ayrılma noktasına geldik , her espri yaptığımda sevgilim beni şamarlıyor , tokatlıyor artık bende dayanamıyorum ayrılmak istiyorum ama seviyorum sizce ne yapmalıym ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar sevgilimle ayrılma noktasına geldik , her espri yaptığımda sevgilim beni şamarlıyor , tokatlıyor artık bende dayanamıyorum ayrılmak istiyorum ama seviyorum sizce ne yapmalıym ?
Gün geçmiyor ki Bir Derdim Var'da açılan bir konu beni şok etmesin..
Espri yaptığınızda sizi şamarlayan bir adama sevgilim demeniz bile çok saçma..
Sizi Tartaklayan Ve Döven Bi Sevgiliniz Var Ve Ne Yapmalıyım Diye Soruyorsunuz
Yapılacak En Doğru Şey Tabii ki Yollarıızı Ayırmak
Düşünün Sevgiliyken Böyleyse Evlenirseniz ...
Ya kızlar biliyorum el kaldırması çok kötü birşey el şakalarını bende hiç sevmiyorum ne yapcağımı bilmiyorum derdim başımdan aşkın bu akşam çok mütevazi bi yerde yemeğe götürücek beni orda espri yapmıcam hatta konusmıcam ama bana vurursa veya kötü bir söz söylerse ne yapayım ?