- Konu Sahibi papatyacik
allahtan kötü içerik butonu var
sende resmine koyuncuk koymuşun koyunlar ölmesin kötü içerik olarak bildiriyorum seni ayrıca 22 yaşında ergen olunmuyor bayankoyun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahtan kötü içerik butonu var
mesela sevgilimin adı emre sevgilime 'Sana Emrediyorum' dedim sonrada 'Adın emreydi' dimi dedim bunda ne var allah aşkına ?
sonra sevgilime birde şu espriyi yaptım ona sordum 4.murat neden intihar etmiş dedim oda neden dedi bende ona ilk 3 e giremediği için dedim sonra yine şamaroğlanına döndük.
daha flört zamanınızda şiddet varsa bir kez daha ilişkinizi gözden geçirin derim..
sende resmine koyuncuk koymuşun koyunlar ölmesin kötü içerik olarak bildiriyorum seni ayrıca 22 yaşında ergen olunmuyor bayankoyun
hahaha alemsin .....
Bu esprileri benim yanımda yapsan ben de döverdim seni.
Şimdi sus ve dayak yemeye devam et.
Bu esprileri benim yanımda yapsan ben de döverdim seni.
Şimdi sus ve dayak yemeye devam et.
bak senin koyunları gördüm, kesip yiyesim geldi![]()
Senin canın sıkılınca konu açıyosun anladık ama birazcık mantık çerçevesinde yap ne yapıyosan..
20 dk arayla açtıgın konulara bak çok zekisin maşşalhın var
:)
Şamaroğlanı emre akşam yemeğe cıkarmaktan vazgecmiş ayrılmışlar![]()
konu sahibi sağolsun uykumu dağıttı, deli gibi kendi kendime gülüyorum işyerinde millet bakıyo napıyo bu diye
iyiki cocuğun adı murat değil .. murat ismi ile yapacağı espri ile kesin adamı katil ederdi
emre burcuyla aldatmış istanbulu terketmiş yemege çıkıcak vakit bulamamışlar