bir derdim var yardımcı olursanız

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
aslında çagresizlikten yazıyorum ne yapıcam bilemiyorum bir dert bitiyo digeri başlıyo..erkek arkadasım benden önce ayn şirketten biri ile birlikte olmus..ve ben bunu 7 ay sonra ögrendim. kızla 3 veya 4 ay cıkmıslar..kız görev geregi yurt dısına cıkmıs 2 aylıgına ve sonra benımle birlikte olmaya başlıyo..tahminimce onun gidişi ile bizim başlamamız aynı anda oluyo..ama ben o kızla cıktıgını bilmiyordum.hatta şirkette kimse ile cıkmadım diyordu başlarda..sonra kızı terk etmiş başkasından hoşlanıyorum diye..şimdi kız benı bulmaya calısıyormus haberle geliyo..ben onunla evlenicektim araya girdi ayırdı bizi diyormus..göya bana göz dagı vericekmiş..onu ailesyle tanıstırıcakmıs ciddimiş ama ben bozmusum olayıı..sizce bunları erkek arkadasıma söylemeli miyim..aslında erkek arkadasıma da cok kızgınım..bana baştan söylemesi gerekyordu..cok agladım bunu duyunca.oda o kız dengesizin tekiydi dedi sana verdigim degeri biliyorsun falan dedi..o kızada demiş ailemle tanıstırıcam seni diye.kız öyle söylüyormus etrafa.banada aynısı dedi ama tanıstırdı ailesiyle falan..git gide güvenim sarsılıyo ona karsı..sizce ne yapmalıyım ben şimdi..ne kadar salagım ben yaaa benım gbi safı yoktur herhalde:mymeka::mymeka::mymeka:

arkadaşım üzgünüm ama senin bu erkek arkadaşın sağlam ayakkabı değil,önceki konuları da hesaba katarak düşünüyorum bunları...eşeledikçe daha neler çıkacak acaba??:1no2:

dün o kıza yaptığını gün gelir sanada yapar sevgilin
bana güven verici gelmedi..
mantıklı düşün bence..

" o kız dengesizin tekiydi" şu cümleyi okadar cok duyar olduk ki, zaten erkekler melek, ayrıldıkları kızlar hep dengesiz kafamçokkarıştı ..yaa kızma aama eğer kız doğru söylüyosa erkek arkadaşın dengesiz klava: ..iki kıza da seni ailemle tanıştırcam demiş.... kıza da evlilik vaatlerinde bulunmuş bak, ya güvenme bu cocuga canım, ilerde canın daha cok yanmasın.. :1no2:

canım bence kesinlikle konuş arkadaşlarıma katılıyorum bu gün ona yaptığını yarın sanada yapar güvenin sarsıldıysa zaten biter sen kendini üzme kaybeden o olur sen değil..

Sana Bu haberleri Kim getiriyor peki???​

ınsan kendine yakı$tıramadıgını ßa$kası üzerinden söyLer...
Erkek arkada$ın dengesiz oLan ßence...
Gözden ırak gönüLden de ırak oLur hesaßı gitmi$ seninki ...
Yarın ößür gün sen gidersen, sana da aynısını yapaßilir..
Pek güvenilir ßiri değiL, uzak durmanda fayda var ve ciddiyete dönusturme i$i ßi süre....

o kız degilde bence senin sevgilin dengesiz..olaya su gözle bak bide;ERKEK ARKADASINLA BİRLİKTESİN VE SEN SEHİR DISINA GİDİYORSUN,SEN GİDER GİTMEZ BASKASINI BULUYOR,SANADA BEN BASKASINDAN HOSLANIYORUM DEYİP PAT DİYE ORTADA BIRAKIYOR...sence burda sen mi dengesiz konumunda olursun erkek arkadasın mı?

evet aynı şeyi banada yapar diye cok korkuyorum..banada artık güven vermiyo hemde hiç..birkere ne olursa olsun kızın arkadasından konusmamalıydı kestirip atmalıydı..ama ben kıza da inanıyorum demiştir ailemle tanıstırıcam diye kesin demiştir..benım yakın arkadasım bana anlattı ben de aynı işte çalışıyordum ama istifa ettm..herkez benı arıyormus o gene..hatta arkadasımın msn ni kırmışlar benı bulmak için..kız dayanamayıp bana anlattı..ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum işte..keşke birlikte olmasaydım keşkeeeee ama allah buyukk ne diyim aglarım kendi halimee artıkk..

Bence Şükretmelsin canım, sen o kişiyi ailenle tanıştırmadan ciddi olaylara kalkışmadan yol yakınken htta yolun başındayken öğrendin bu olayı...

kız yurtdışına gtti diye hemen sennle çkmaya başlamş...sana da yazk kızada cnm...2nizinde duygularıyla oynamş bnce...
şıpsevdi bu çocuk yani...dger kızada ailemle tanştrcam demiş şansa bak !!!!
bence pek güvenilir degilll
ve git anlat byle byle şeyler duyuyorum de

bi laf vardır bilirsin zararın neresinden dönsen kardır arkadaşım...sırf beraber oldun diye bu adamla evlenip ömrünü mü tüketmek istiyorsun???

bu adama güven olmaz yazık değilmi sana??biraz kendini düşünsene..bu korkularla yaşamak niye??bu güvensizlikle ilişki yürürmü?evlenseniz böyle bir adamla mutlu olacağına gerçekten inanıyormusun sen?

namus bacak arasında değil sadece...kendine haksızlığın en büyüğünü yine kendin yapıyorsun kendi ellerinle...sen kendini düşünmezsen el adamı hiç düşünmez...

senin bilmediğin belki de hiç bilemeyeceğin neler çıkacak daha.bütün bunları kaldırabilecekmisin?bu adamdan tiksinmeden hayatını paylaşmaya devam edebilecekmsin??

gerçekten çok sinirlendim kusura bakma...

o kadar haklısın kı şimdi bile migdem bulanıyo kasıldım resmen..ama bende iş geregi yurt dısına cıktım yapmadı ama bu yapmayacagı anlamına gelmiyo..keşke zamanı geri getirebilsem veya bana baştan bir kızla cıktıgını söyleseydi asla başlamazdım onunlaa..ben ona sana ben hep dürüst oldum herşeyi anlattım neden bunu sakladın dedigimde benı gunu birlik ilişki yaşayanlardan zannetmeni istemedim dedii.ondan nefret ediyorum birlikte olmasaydım yemin ediyorum arkama dönüp bakmazdım bile..lanet edyorum bu kadar nasıl inanabildim nasıll..bende insanım sonuctaa bilmiyorum yavaş yavaş doluyorum patlıyıcam ama ne zaman bilmiyorum

biten bir ilişkinin ,geride kalan bir kişinin arkasından konuşmak bence bir erkeğe yakışmaz...

dengesiz olduğunu anlaması için,ilişkiye başlamasımı gerekirdi,yoksa bittiği için mundar mı oldu ?

ben ilişkiyi bitirmesini değil,arkasından konuşmasını yadırgadım...

ya bence bu kadar dert etme demekki onu sevmiyomuş belki birden seni gördü ve aşık oldu seni kaybetmemek içinde söyleyemedi kızda belalı birine benziyo galiba çekinmiş olabilir ondanda

kızı bende tanıyorum cok dedgim dedik biri aynı yerde gröv yaptık.biraz fazla haraketli bir kız bende tam tersi sessiz 3 düşünüp 1 konusanlardanım sakın yapıdayım..ev kusu da denebilir..benım yadırgadıgım bana kaç ay sonra söylüyo onuda tehtit ettim başkalarından duyacagıma senden duyayım dedim başklalarından duasam ayrılırım dedim varsa şimdi söyle dedim söyledii..öyle zarf atmıştım o gene varmıs biri..ilişkinin basından beri 30 kere sordum olmadı dedi..ama guvenım bitti..o kıza da yazık ne kadar farklıda olsa..demkki herkezi ailemle tanıstırıcam diye kandırıyo ben buna bozuldum cok

bi ilşkide yalan olursa iş biter!!!!

bu çocuk en başta,bu ofiste kimseyle çıkmadm diyerek yalan demiş oluyor...düşün canm bunu :1closedeyes:

arwen, ne olacak bılıyor musun
bır kaç ay gececek sen bakıcaksın evvelden actıgın baslıklara sonra dıyceksın kı yaa ben hıc mı anlamamısım oofff ınanmıyoırum dıyceksın ve belkı bıraz daha üzüleceksın, sevıyorsun görmuyorsun ancak dur bıraz uzaktan bak bence... yanlış bır seyler oluyor senı uzmek istemem ama nedense böyleymıs gıbı sankı. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…