bir derdim var yardımcı olursanız

erkek arkadaşının yaptığı çok yanlış diğer kızada yazık ama ikinizi aynı anda idare etmemiş diğerinden ayrılmış seninle başlamış.bu karakterde biri aldatırdıda ama gerçekten seni görür görmez aşıkmı oldu acaba

açık açık yazacağım artık napiyim yani dellendim çünkü...

bak güzel arkadaşım,birlikte olmasaydım arkama dönüp bakmazdım diyorsun da...bana söylermisin lütfen senin gururun,onurun,o temiz yüreğin,hayallerin,kısacası hayatın o zardan daha mı önemsiz???

resmen bu adam hayatımı mahvetti ben de mecburen ona bu fırsatı vermeye devam edeceğim diyorsun öyle mi yani???

bumudurr??

herkes hemen yalan söylemişte bitir falan diyo siz hiçmi yalan söylemediniz hayatınızda veya eşiniz veya sevgiliniz falan filan söylemedim demeyin inanmam çünkü onu söylerken bile yalan söylersiniz bence çocuk korkusundan söylememiş ne var bunda bundan sonrası önemli eğer gene bi yalanını yakalrsan o zaman düşün derim sonuçta ailesiyle senide tanıştırmış işte onu tanıştırmamış..

o kadar haklısın ki ama korkuyorum cok ilerde zaten evlenemem birdaha ben kimseyle biliyorum herkez kötü gzle bakıcak artık bana..kimse bana ,inanmıyıcak kimse en nemlisi ailem onlara ne derim ben

canm birlikte oldun diye ayrılamzsn diye bişe mi var!!
ee ozamn bu çocuk diycek ki zaten benle brlikte oldu ve ayrılamaz...ozamn kim bilir neler yapar neler...
bence ayrıl derim...

o kadar haklısın ki ama korkuyorum cok ilerde zaten evlenemem birdaha ben kimseyle biliyorum herkez kötü gzle bakıcak artık bana..kimse bana ,inanmıyıcak kimse en nemlisi ailem onlara ne derim ben

saçmalama lütfen olurmu öyle şey??sana değer katan önemli kılan tek şey o mu?
bu adamla beraber olmaya devam ettikçe daha nelerini kaybediyorsun farkında değilsin.gün gelecek bu sadece devede kulak kalacak o zaman...kimseye bi şey demek hesap vermek zorunda değilsin...

kendine ne cevap vereceksin bu adama harcadığın duygular,umutlar,hayaller,güven ve zaman için...en önemlisi bu bence...gerisi inan hallolmayacak şeyler değil..

artık iyi düşün kendine dışarıdan bi bak bu ilişkiye dışarıdan bi bak...bu adama objektif olarak bi bak...

bu çektiğin üzüntü için gün gelecek daha çok üzüleceksin...

kimseye körü körüne güvenmiycekyn canm...seni yaptığın bişe içn yadrgycak degilim ama kendini ezdirme yalancıların karşısında...seni seven biri çıkarsa karşına evlenr hem...seven zara mı bakar !!

böyle konular geçmişte kaldı canım artık erkeklerin bi çoğu bunu dert etmiyo bile yeterki sevsinler hatta artık insanlar birliktelik yaşayarak daha sonra evlenmeye karar veriyolar..

Bence biraz zamana bırak bu olayı arkadaşım. Yazılanları okudum. Herkes farklı düşüncede. Kendin için en iyisini en doğrusunu yapacak olan sensin. Zamana ve akışına bırak. Bu zamanda erkek arkadaşının davranışlarını ölç biç değerlendir. Tutarsızlık var mı, sevgisi gerçek sevgimi değerlendir. Onunla birlikte oldun diye başkası olmayacak anlamına gelmez hayatında bunu da unutma. Ama acele karar da verme. Bazı şeyler hiç de göründüğü gibi olmayabilir çoğu zaman. Sadece şu anda ani bir karar verme. Sakinleş. Sakin kafayla herşey daha kolay çözümlenir. Umarım herşey gönlüne göre olur arkadaşım.

Senin kadınLıgın mi öLdü zar gitti diye?..... Her $ey ßeyinde ßiter !

Pavyondan, keraneden kendine e$ secen adamLar namussuz mu oLuyor, karaktersiz mi oLuyor....

Her $ey zar değiL güzeLim...Önce kendinde ßunu a$maLısın....Kendine GÜVEN!

bi kere ona bağılı olmadığını kabul et aklından birlikte olduğunuzu çıkararak hareket et

çünkü herşey zar değil kendine güvenmelisin ona bağımlı değilsin bu dünyada seninle evlenebilecek

tek erkek o değil yani ayrılırsan bi daha kimse senle evlenmez diye bişey yok...

bide şöyle düşün sen onunla birlikte oldun kimse senle evlenmez diye ömrünün geri kalanını

mutsuz bi evlilikle geçirmek kimsenin senle evlenmemesinden daha mı iyi??

ama sen dersen ki ben birliktelik hariç onu seviyorum onsuz olamam onu bilemem tatlım yani karar gene sende:)

Sen ona inanıp bir şeyler yaşamışın.
Bu yaşadıkalrını ömrünün kalanlarına ödetme derim.
Yaşadıgınız şeylerden dolayı hadi senle evlendi diyelim.
Her konuşmanızda acaba bana yalan söyledi mi? acaba o kızla tekrar görüştümü gibi şüphelerinin ardı arkası kesilmez.

Kimbilir belki o kızlada senle yaşadıklarını yaşadı o yüzden kızda peşini bırakmak istemiyordur.

canımmm, erkek arkadaşın ilk başta sana doğru söylememiş, bu şirketten kimse ile çuıkmadım demiş, bunu doğru bulmuyorum. Eski kız arkadaşı ile yarıldıktan sonra senin ile mi başladı yoksa kız arkadaşı görev için yırt dışına mı çıktı da seninle birlikte oldu.Ayrıldıktan sonra bereber olduysa yaptığı bir nebze affedilebilir.Ama bu durumda sana ilişikinizin başında güvenilirliğini yitirmiş birinin sözlerine nasıl güvenebileceksin? Eski kız arkadaşın söylemine bakarsan bizi o kız ayırdı diyormuş.Sana göz dağı vermesi, etrafı aslı astarı olmayan şeyleri yapması da kızın dengesiz olduğunun bir göstergesi ama,

açıkçası bu durumda neye güveneceğini de bilemezsin.Sürekli çelişkiler ,içinde kalacaksın.Sonrasında nasıl güveneceksin:Bence ilişikinin birinci tuplası güven.Güven sağlam olmayınca binayı nasıl yapmayı düşünüyorsun.

bende benzer görüşteyim. birşeyler yaşadın diye kimseye bağımlı kalmak zorunda değilsin,güvenip yaşamışsın eger ılıskıyı bitirirsende gidip diktirirsin bu durum önemli değil fakat yarın öbür gün sanada aynı şeyleri yaşatırsa kalbinin kırıklarını nasıl onaracaksın?
ve benim anlamadığım tamam sen bitirtsen bile kıza ne yani aklım almıyor kurtuldum dıye sevıneceği yerde sana gözdağı vermeye çalışıyor,anlatılanlar dogru bıle olsa erkek arkadaşın bitirmiş ki kafasında seninle başlamış.sana gözdağı verse de sen ayrılsan o cocuk sanki o kızla barışacak Allahım ya ne garip insanlar var şu dünyada.ama başta yalan söylemesi güven sarsıcı durum kesinlikle.
senin yerinde olsam ben madem o şirkette çalışmıyorum.o arkadaşım haricinde kımseylede görüşmüyorsun anladığım kadarıyla hala ilişkime devam ederdim.kendime ve sevgilime olan güvenimi gösterirdim.o kızın istediği zaten sana gözdağı verip ayrılmanızı sağlamak,sende buna yardımcı olma.

katiliyorum..alkisalkisalkis

kiz ne yapmis ki dengesiz olmus is icin baska ulkeye gittiginden mi?madem dengesizmis neden oyle bir kizi ailesiyle tanistirmaya calisiyormus.?? bana gore sizin iliskiniz bastan yalanlar uzerine kurulmus..gecmisinde sevdigi biri hakkinda bu sekilde konusuyorsa ben onun efendiliginden suphe duyarim..asil dengesiz kendiisi bir oyle bir boyle konusuyor..ama yol yakinken dusun sonradan uzulecegine simdi uzul..

bende dun herşeyi anlattım ona..oda cok kızdı köpürdü..ben senınle cok mutluyum gercekten senı seviyorum falan dedi..sana nasıl göz dagı vericeklermiş faln dedi.ben asla ailemle tanıstırıcam falan demedim dedi..ilk benden o kız ayrıldı bende geri dönmedim birdaha cunku senınle birliklteydim dedi..senınle cok mutluyum inan dedi..daha birsürü şey söyledi..güvenim yavas yavas bitiyo artık hep acabalar olucak kafamda..ama yinede bir tarafım güven ona diyoo iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…