Bir derdim var , yardımınıza ihtiyacım var

sunshine pale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
42
7
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba;
Uzun süredir bir sıkıntım var ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim kalmadı. 6 aylık çok şükür güzel giden bir evliliğim var. Eşimle tanışmadan kısa süre önce biten 5 yıla yaklaşık bir ilişkim vardı, evlilik arifesinde anlaşmazlıklar ve onun ailesinin beni kabullenememesi yüzünden bitirdim. (Ailesi son dakika tesettüre girmemi başka türlü istemeye gelmeyeceklerini söylemişti ) Ara ara bana mesajla ulaşıp affetmemi istiyordu telefonlarına cevap vermiyordum uzun zamandır ulaşmamıştı , dün gene aradı farklı bir numaraydı bu sefer açtım kim diye ses veren olmadı ardından mesaj çok mutsuz ve umutsuzum ne olur hakkını helal et konuşmaya cesaretim yok diye. Eşime anlatsam aramızda bir tatsızlık çıkmasından korkuyorum anlatmasam devamında yine ararda beni rahatsız eder diye endişeleniyorum. Sonuçta evlendiğimi biliyor niye hala ulaşıyor anlamış değilim. Numaramı değiştirmek istesem eşim neden diye soracak yine anlatmam gerekecek . Ne yapmalıyım sizce?

anlatsan ayrı sorun anlatmasan ayrı , ama ilerde eşin mesajı görürse ondan gizli iş çevirdiğini bile düşünebilir, ne yap et numarayı değiştir derim yeni numarayı da eşinin üzerine al, onuda bulur yine ulaşmaya çalışırsa bu sefer eşine anlatmalısın , aslında doğrusu şimdiden anlatman ama eşinin vericeği tepkiyi sen bilirsin

Bunda birşey yok ki
Eşine söyle, böyle böyle beni aradı bende tanımadığımdan açtım konuşmadı sonra mesaj atınca anladım ki oymuş

Ben cevap vermedim ama devamı gelebilir de
Hatta hattını değiş, bi daha da sen vermedikçe bulamazlar zaten numaranı.. :3:

eşin anlayışlı biriyse anlat,çünkü hiçbirşey gizli kalmaz birgün gene rahatsız ederse daha öncede rahatsız etmişti diye anlattığında şimdimi anlatıyorsun diye kızabilir.
ama çok sinirli herşeyi büyüten bir eşin varsa anlatma derim, ve ne yap ne et telefon hattını değiştir canım.

bence de eşinize şimdi anlatmalısınız çünkü neyin ne zaman olacağı belli olmuyo farklı bi konumda öğrenr falan ondan başka şeylerde sakladığınızı düşünebilir. en azından bilir kendi gidip numaranızı değiştir

canım güzel bir dille anlatırsan eşin anlayısla karsılar..bence en kısa zamanda hattını değiştir bu aramaların mesajların sonu gelmez ...:26:

arkadaşlar merhaba;
uzun süredir bir sıkıntım var ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim kalmadı. 6 aylık çok şükür güzel giden bir evliliğim var. Eşimle tanışmadan kısa süre önce biten 5 yıla yaklaşık bir ilişkim vardı, evlilik arifesinde anlaşmazlıklar ve onun ailesinin beni kabullenememesi yüzünden bitirdim. (ailesi son dakika tesettüre girmemi başka türlü istemeye gelmeyeceklerini söylemişti ) ara ara bana mesajla ulaşıp affetmemi istiyordu telefonlarına cevap vermiyordum uzun zamandır ulaşmamıştı , dün gene aradı farklı bir numaraydı bu sefer açtım kim diye ses veren olmadı ardından mesaj çok mutsuz ve umutsuzum ne olur hakkını helal et konuşmaya cesaretim yok diye. Eşime anlatsam aramızda bir tatsızlık çıkmasından korkuyorum anlatmasam devamında yine ararda beni rahatsız eder diye endişeleniyorum. Sonuçta evlendiğimi biliyor niye hala ulaşıyor anlamış değilim. Numaramı değiştirmek istesem eşim neden diye soracak yine anlatmam gerekecek . Ne yapmalıyım sizce?

bencee anlat canım.. Ben ne olsa söylüyorum nişnalıma evet sinirleniyorlar ama enazından o sana gel hattını değiştirelm diyor. Daha sonra bir şeklde öğrenirse sakladığın için şüphelenir senden.. Gerçi eşin nasıldır agrasif mi anlayşlmı onuda bilmiyorum ama

Güzel bir dille eşine anlat arkadasım şimdi anlatmazsan ve eşin bunu ögrenirse o zaman daha çok kızar bana niye anlatmadın diye yeni telefon numarası alıp rehberde gizleyebilirsin yani senin numaranı hiçbir sekilde ögrenemez 118 li numaralardan bile ögrenemez artık telefon numarası gizleme var benim bildigim kadarı ile.

eşin hoş karşılayacaksa anlat
ama cesaret edemezsen de beni rahatsız ediyolar diyip numaranı değiştir
çünkü mesajların devamı gelir bence

canım güzel bir dille anlatırsan eşin anlayısla karsılar..bence en kısa zamanda hattını değiştir bu aramaların mesajların sonu gelmez ...:26:

haklısınız bir yerde , eşim anlayışlı bir insandır ancak durumdan haberdar daha önceden de rahatsızlık verdiğinde bahsetmiştim tatsızlık çıkmasını istemediğim için telde görüşmesini istemedim şimdi söylersem kızar mı diye endişeleniyorum ister istemez . Acaba aradığında cevap versem mi, artık rahatsızlık vermeye başladın yeter evlendim biliyorsun arama beni ,hakkımı da helal felal edemem gönlümü kırdınız desem devamı gelir mi diye düşünüyorum

haklısınız bir yerde , eşim anlayışlı bir insandır ancak durumdan haberdar daha önceden de rahatsızlık verdiğinde bahsetmiştim tatsızlık çıkmasını istemediğim için telde görüşmesini istemedim şimdi söylersem kızar mı diye endişeleniyorum ister istemez . Acaba aradığında cevap versem mi, artık rahatsızlık vermeye başladın yeter evlendim biliyorsun arama beni ,hakkımı da helal felal edemem gönlümü kırdınız desem devamı gelir mi diye düşünüyorum

Bence telefonlarına bakma arkadaşım sen baksanda bakmasanda bu kişi seni rahatsız etmeye devam eder madem eşin biliyormus en iyisi eşinle durumu paylas sonrada numaranı degiştir bir daha bulamaz numaranı.

ben nişanlanmak üzereydimn eski eskek ark arıyordu beni msj atıyordu ve söledim nişanlıma . tlf açtı ve çok kibar dille benimle evleneceğini aramızda ne yaşanmışsa saygı duydugunu ama artık onunla bir hayatım olduğunu kendis,nin bu durumdan çok rahatsız olduğunu kendisi söledi ve artık rahatsız etmemesi gerektiğini söleedi ve ogün bugundur arayıp sormaz... .

Arkadaşlar merhaba;
Uzun süredir bir sıkıntım var ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim kalmadı. 6 aylık çok şükür güzel giden bir evliliğim var. Eşimle tanışmadan kısa süre önce biten 5 yıla yaklaşık bir ilişkim vardı, evlilik arifesinde anlaşmazlıklar ve onun ailesinin beni kabullenememesi yüzünden bitirdim. (Ailesi son dakika tesettüre girmemi başka türlü istemeye gelmeyeceklerini söylemişti ) Ara ara bana mesajla ulaşıp affetmemi istiyordu telefonlarına cevap vermiyordum uzun zamandır ulaşmamıştı , dün gene aradı farklı bir numaraydı bu sefer açtım kim diye ses veren olmadı ardından mesaj çok mutsuz ve umutsuzum ne olur hakkını helal et konuşmaya cesaretim yok diye. Eşime anlatsam aramızda bir tatsızlık çıkmasından korkuyorum anlatmasam devamında yine ararda beni rahatsız eder diye endişeleniyorum. Sonuçta evlendiğimi biliyor niye hala ulaşıyor anlamış değilim. Numaramı değiştirmek istesem eşim neden diye soracak yine anlatmam gerekecek . Ne yapmalıyım sizce?

canim cogu Telefonlarda Numaralari engelleybiliyorsun. Bence Numarasini engelle, eger baska numaradan yazacak olursa onlarida...
Baktin hic isin icinden cikamiyorsun, esine kartimi kaybettim felan desen?! :S
Bence söylersen esin baska seylerden süphelenir diye endise ediyorum, durup dururken iyi giden evliliginizi riske almak olmaz..

kesinlikle muhattap olma yüz bulur:19: sonra bir gün eşine benimle konustu fln der allah korusun:18::18:

Bence telefonlarına bakma arkadaşım sen baksanda bakmasanda bu kişi seni rahatsız etmeye devam eder madem eşin biliyormus en iyisi eşinle durumu paylas sonrada numaranı degiştir bir daha bulamaz numaranı.[/QUOTE

anlattım eşime, numarayı istedi şebekeden sorgulatmak için, telde de konuştuk size söylediğimi ona da anlattım bu konuyla ilgili hiçbirşey yapmanı istemiyorum dedi, sesi biraz sertti. Eşimin mizacı neşelidir sesim üzgün gelince endişelenmeni de istemiyorum dedi. Canım acayip sıkıldı ama anlatmasam bu sefer de devamı gelirse neden haberim olmadı diyecekti . Yeterli oldu mu bu acaba ? Moralim çok bozuldu :(

moralini bozma eşinden bişey saklamadığın iyi olmuş bence . içini rahat tut inş sorunsuz atlatırsın

Bence iyi olmuş, rahatsızlığını tekrar konu açılırsa güzelce dile getir. aslında eşinin memnun olması gerekir, numaranı değiştirmek istemen falan..
'Sana bildirmeden hareket etmek istemedim, benim için üzücü bir durum seninde bilgin olsun istedim' diye ilave edersen seni takdir edecektir diye düşünüyorum.
Yani benim eşim olsa öyle düşünürdü herkez farklı elbette

canim cogu Telefonlarda Numaralari engelleybiliyorsun. Bence Numarasini engelle, eger baska numaradan yazacak olursa onlarida...
Baktin hic isin icinden cikamiyorsun, esine kartimi kaybettim felan desen?! :S
Bence söylersen esin baska seylerden süphelenir diye endise ediyorum, durup dururken iyi giden evliliginizi riske almak olmaz..

anlattım ama , endişelendim devamı gelir mi diye, saolsun eşim anlayışlı bir insandır endişelenme bu konuyu da kapatalım burada ben numarayı sorgulatayım şebekesine dedi. Ama benim keyfim kaçtı :((

anlattım ama , endişelendim devamı gelir mi diye, saolsun eşim anlayışlı bir insandır endişelenme bu konuyu da kapatalım burada ben numarayı sorgulatayım şebekesine dedi. Ama benim keyfim kaçtı :((

bak buna sevindim ama, esin ne güzel anlayisli davranmis. Cogu esler neler neler derdi Eslerine bu konuda... bence Esininde dedigi gibi endiselenme, hem endiselenecek bi durum yokki ortada!! Rahat ol...

ne güzel işte eşin anlayışla karşılamış ama neden hala numaranı değiştirmiyorsunuz,
numaranı değiştir, hattı kendi üzerine alma başka isimle al,senin adına olunca bir şekilde buluyorlar.

Back
X