• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var :( Yarim Paris'i mesken mi tuttun :(

Ben dogru mu anladim?
Fransa 1 saat geri. Yani sabah 10:30'da ise basliyor ve aksam 21:30'da isten cikiyor. Eger hesap buysa yine dogru degil. Bakin didik didik kurcalamak gereksiz bana ne ayrica ama yalan söyledigini bilin. 8 saat i bir dakika gecirmezler.
Ablacım KEBAPçıda çalışıyor adresinide vereyim,çalışma saatleri internette net olarak belli. Ben de salak değilim araştırmayacak kadar çalıştığı yerin adresini içinde çalışan kişileri bile öğrendim.Öyle birşey hissedersem ki hislerime güveniyorum direk sorarım o aynı yerde çalıştığı arkadaşına haberi bile olmaz.Yapamam ondan korkarım diye düşünür ama yaparım.

Hey Allahim, canim nasil arastirdin baktin? Fransizca biliyorum maas bordrolarini okudum diyorsan öyle olsun. Is yerlerinin internet sitelerinde acilis kapanis saatleri saatleri yazar. Bunlara mi baktin, öyle yazsa bile elemani 8 saatten fazla calistiramazsin. Calisanin mesaisi biter ama isyeri acik kalir belirtilen saate göre. Merak ediyorum siz hic Fransa'da Paris'te bulundunuz mu? Evet bulundum ve Fransizca 'da biliyorum diyorsaniz bütün yorumlarimi geri alicam. Ingilizce versiyonlari bile olmaz cogu web sitenin. Türk calisma sistemini unutun kafanizdan silin burasi icin.

Ay icim sisti tamam benim sevgilim yapmaz etmez demeye devam edin. Genc kizsiniz temiz kalplisiniz, gözünüzü acin inanmayin herseye demek istiyorum ama yok öyle degil yok böyle degil eminim gitmez gelmez yapmaz... Size acik acik seni özlemek istiyorum ama artik özleyemiyorum, hislerim bitti demis. Daha ne desin. Ama siz yok bana bagli, herseyini önüme seriyor, sifrelerini veriyor... Iyi ne güzel Allah mutlulugunuzu daim etsin.
Ben çok güvensiz tedirgin bir insanım normalde.Ama girip adresine herşeyine baktım, kebapçılar yurtdışında bulunduğum için biliyorum bura saatiyle 10.30-11 e kadar açıklar ama ora saatiyle hesaplarsak 9.30-10.00.Nromal bir iş yeri olsa deirm ne alaka filan bu saatte iş mi kalır diye çünkü yurtdışında akrabalarım var kaçtan kaça kadar çalıştıklarını biliyorum.Kebapçı olduğu için çalıştığı yer,ve araşırdım internetten 9.30 da çıkıyor. Bazen 10.00 da da çıktığı oluyor ora saatiyle.

o popişi görünen kızlardan hoşlanıyor olabilir tatlım... bacım filan hikaye.. üstelik kendine ve arkadaşlarına saygın yok mu da erkek arkadaşın onları silme hakkına sahip olabiliyor?

yol ver gitsin... sonra "yıllarımı verdim ben ona"larla geçer günlerin

sanal ortamda ancak konuştuğun sevgilisi olduğunda veya kendi istediğinde hayatı boyunca göremeyecekleri umursanmayacaı insanla için,hayatını paylaştığın insanı kırmak nedir ya. ? Ağladığında sarılıcam sevgimi paylaşıcam mutluluğunu paylaşıcam o benden çok başkalarını önemseyecek. Yok yanlış anlarmış anlasın efendim ben anlayacağıma o anlasın. Ben faceindeki kızlardan rahatsızlık duyup sildirtecek biri değilim ama kaldı ki böyle bir kısıtlamaya karşılaşıp aynısını isteyince çemkirmekte nedir?. Anlam veremiyorum bence önceliklerinin farkına varmalı kendisi. Bir başkasına sevgilim seni kıskanmış diye sevgilisini yerin dibin sokmak yerine bende onun arkadaşlarını silmiştim diye düşünbilmeli ve durumu kabul edebilmeli önemseyen biri bunu yapardı

adam rahat ya seni iyice kapatıp, kendisi ufuklarda gezen tiplerden, nasıl güvenilir böyle adama anlamadım ben.

Başlıkla içerik arası bağlantı kuramıyorum.
Uzaklıkla ilgili bir sıkıntınız yok.

Bencilin teki işte sevgilin.

Sorun şu hayatına karışmasına çok izin vermişsin.
Sert bir duruşun, kişiliğin olmalıydı.

Sen onun her isteğine hee derken o böyle direnir işte.:KK14:

sanal ortamda ancak konuştuğun sevgilisi olduğunda veya kendi istediğinde hayatı boyunca göremeyecekleri umursanmayacaı insanla için,hayatını paylaştığın insanı kırmak nedir ya. ? Ağladığında sarılıcam sevgimi paylaşıcam mutluluğunu paylaşıcam o benden çok başkalarını önemseyecek. Yok yanlış anlarmış anlasın efendim ben anlayacağıma o anlasın. Ben faceindeki kızlardan rahatsızlık duyup sildirtecek biri değilim ama kaldı ki böyle bir kısıtlamaya karşılaşıp aynısını isteyince çemkirmekte nedir?. Anlam veremiyorum bence önceliklerinin farkına varmalı kendisi. Bir başkasına sevgilim seni kıskanmış diye sevgilisini yerin dibin sokmak yerine bende onun arkadaşlarını silmiştim diye düşünbilmeli ve durumu kabul edebilmeli önemseyen biri bunu yapardı
Aynısını defalarca söyledim anlatamadım,şimdi hiç takmıyorum,whatsappten engellemişti gece az önce engeli açmış,facebookta engellememiş,nedenini çok iyi biliyorum aklındaki düşünce şu "Eeğer facebooktan da engellersem bu gider,karşısına başkası çıkar beni istemez,ben geri döndüğümde beni kabul etmez,o yüzden her ihtimale karşı burdan engellemiyim,blöf yapıyım,bir süre aklı başına gelsin dönerim o zaman." diye düşünüyor.Fakat eskisi gibi hemen yazıcak,ilgilenicek,yardımcı olacak birini bulamayacak karşısında.Değer verdiği insanlara gitsin,zaten onlar onu saçlarına toka diye bile takmıyo mutsuz olsun,umrumda değil artık mutsuzluğu,bana çektirdi kendisi de inşallah bana çektirdiklerinin hesabını çeker,Allah a havale ediyorum onu.

Back
X