Bir derdim var :(

Peri911

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
6
0
36
29
Yaklaşık 1 sene önce evlendik. Eşim yurt dışında yaşadığı için ve Türkiye’de eşim için iş imkanı olmadığı içim ben geldim. Başta her şey çok güzeldi ama öyle bir an geldi ki kendimi yalnız hissetmeye ve etraftan kendimi koparmaya başladım. Eşime bir süre beni rahat bırakmasını ve beraber olmak istemediğimi söyledim. Anlayışla karşıladı yaklaşık 1 ay sonra normale döndüm. Ama bu sefer de işsiz kaldı ve psikolojik olarak bunalıma girdi. İlk başlarda çok yedim, uykum var, acıktım vs geçiştirdi daha sonra cinsel olarak bi isteğinin olmadığını, moralinin bozuk olduğunu söyleyerek beni geçiştirdi. 5 aydır ilişkiye girmiyoruz. Doğum gününde bile zorla ilişkiye girdi. Ama biliyorum mastürbasyon yapıyor ama neden benimle birlikte olmuyor. Artık bana çekici gelmemeye başladı. Bazen onu ev arkadaşı olarak görüyorum. Sizce düzelir mi? Başına böyle bir durum gelen var mı ?

İlişki terapisine mi gitseniz? Pek sağlıklı gelmedi bu durum. Daha da yeni evlisiniz...

Psikolojisi bozuk! Bir dra götürmeniz gitmeniz gerekiyor. Bu durumda beklemek ve ilişkiye girmek için çabalamak yerine yapmanız gereken şey bu.
Biraz sabır diyorum. Hastalıkta sağlıkta diye evleniyoruz ama sabrımız yok hiç.

Daha önce bir kere daha başına böyle bir durum gelmiş aynı tepkiyi vermiş. Ne benim ailemden ne eşimin ailesinden yardım geliyor. Eve sadece kendisi bakıyordu, benim yabancı dilim yeteri kadar olmadığı İçin ben çalışamıyorum. Onun bunalımında farkındayım ama doktora gitmek için nasıl ikna edebilirim nasıl konuşabilirim bilmiyorum. Çok hassas birisi, bu konuyu kırmadan nasıl söyleyebilirim ? Benim için hiç sakıncası yok çünkü ben her durumu göze alarak evlendim. Ama bir erkeğin bu kadar tepkisiz kalması çok ilginç. Ayrıca ne sevgisinde ne saygısında bir azalma olmadı biliyorum. Geçici bir durum onu da biliyorum. Sadece bu süreçten nasıl daha az yıpranarak çıkarız onu bilmiyorum

Yaklaşık 1 sene önce evlendik. Eşim yurt dışında yaşadığı için ve Türkiye’de eşim için iş imkanı olmadığı içim ben geldim. Başta her şey çok güzeldi ama öyle bir an geldi ki kendimi yalnız hissetmeye ve etraftan kendimi koparmaya başladım. Eşime bir süre beni rahat bırakmasını ve beraber olmak istemediğimi söyledim. Anlayışla karşıladı yaklaşık 1 ay sonra normale döndüm. Ama bu sefer de işsiz kaldı ve psikolojik olarak bunalıma girdi. İlk başlarda çok yedim, uykum var, acıktım vs geçiştirdi daha sonra cinsel olarak bi isteğinin olmadığını, moralinin bozuk olduğunu söyleyerek beni geçiştirdi. 5 aydır ilişkiye girmiyoruz. Doğum gününde bile zorla ilişkiye girdi. Ama biliyorum mastürbasyon yapıyor ama neden benimle birlikte olmuyor. Artık bana çekici gelmemeye başladı. Bazen onu ev arkadaşı olarak görüyorum. Sizce düzelir mi? Başına böyle bir durum gelen var mı ?
O 1 aylik arada nolduysa olmus. Kendinizden de sogutmus olabilirsiniz.

Yaf ne oluyor bu adamcağızlara:)
Ay ben de bilmiyorum ‍♀️ psikolojik olarak çöktü adam ya gözümün önünde eriyor valla. İşsizlik çok kötü bi de gurbetteyiz. Kimseye derdini anlatamıyor. Gece uyurken nefesi bile değişik adamın. Sevişse yoluna girer sandım ona bile yanaşmayınca korktum yani

O 1 aylik arada nolduysa olmus. Kendinizden de sogutmus olabilirsiniz.
Çok olumlu ve sakin karşıladı. Hatta dalga geçiyorduk “aşkım sevişmek istemiyorum.” Diye. Her insanın başına gelebilir dedi zaten pek uzun sürmedi o arada 2 kere hastalandım yani gayet olağan bi süreçti. İş Yeri kapandı adam değişti.

Back
X