Bir derdim var

Kara_deniz67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2017
82
41
88
28
Merhaba arkadaslar, sorunum su bir bucuk sene once sozde buyuk bir askla evlendik. Tiroid hastasi oldugumdan beri cinsellikte aktif degilim oyle eskisi gibi okadar istemiyorum.
Esimde tabi bu yuzden benden gizli periscop adinda kadinlarin kendilerini ifsa ettigi bir sayfada hesap acmis onlari izliyor gorunce okadar sinirlendimki kadinlari takip ediyor ve onlari izliyor insan bunu nasil yapar.
Yani okadar onu boslamiyorum yani calisan biriyim hem evime, isime, esime ve kendime zaman ayirmaya calisiyorum ve bunuda gayet iyi yaptigimi dusunuyorum.

Birde baska bir sayfada bir kizin story'lerini severek izliyor fotolarina bakiyor yani ben kendim hic merak etmem elin adami ne foto atmis.
Yok ben bu kizin tarzini cok seviyorum demeler.
Baska bir kiz vardi o oyle guzel degildi surekli story paylasiyor diye sildi kizi bunada dokunmuyor guzel diye. Bende ideal kiloma gelmeye bakimima giyimime dikkat ediyorum ama yaranmiyorum..Ne yapacagimi bilmiyorum kizlar yardim edin

Bide size soyluyor mu bu kızı guzel buluyorum dıye utanmadan. Siz ona söylediniz mı bu durumdan rahatsız olduğunuzu

Bide size soyluyor mu bu kızı guzel buluyorum dıye utanmadan. Siz ona söylediniz mı bu durumdan rahatsız olduğunuzu
Guzel buluyorum demedi tarzini begeniyormus bide dun yanindaydim storylere bakyrdu o kizinki dek geldi izledi sonra sayfasina girdi fotolarina bakti rahatsiz oldum hersyini kapatacam artik olmuyor

Yani cok sikmayin derim ben boyle anlarda hep gulerek geciatirip dalga gecerek utandirmisimdir yani size yakalanmasi bile aslinda ne denli saf hareket ettigini gosterir ben sex hayati dort dortluk ciftlerw hic inanmam hepimiz problemler yasiyoruz mesafe oluyor tavsan degiliz :)))) insanlarin ihtiyaclari oluyor ben ne zaman istesem o uyukluyor o isteae hic keyfim olmuyor vs mutlaka bir sekilde bir gizemli dunya olusuyor uzerine belli edici sekilde cok gitmeyin kacak seyler yapmasi sizi daha cok rahatsiz eder daha renkli seyler yasayin ara ara onlari da fark ettiginizi belirtin kavga etmeden tekrar etmesin ay yapmiyorum diyene inanmak saflik ben hic inanmam...

Sizin yanınızda nasıl bu kadar cüretkar olabiliyor anlamadım sizde kısas yapın o zamn onun yanında Başka adamları izleyin beğendiğinizi soyleyin tepkisi ne olacak

Haklisiniz yani olmuyor bazen ama bu hareketleerini sevmedim

Kıskanmaması anormal bi durum bence direk soyleyin rahatsız olduğunuzu ona olan güvenin sarsıldıgını yapmamasını isteyin bakalım ne diyecek

Erkekler sadece düzgün gıyınmeyenlere mı bakıyor kı bakan herkese her halde bakıyor. Madem siz ona o güveni verdiniz onunda sıze vermesi gerekli cok bencil davranıyor bence sizin duygularınızı önemsemiyor

Tiroid hastaligniz kontrol altinda mi, yani ilac kullaniyormusnunuz? Bence önce guatrinizi düzgünce tedavi ettirin, cünkü hormonlar vs normale girince, isteksizlik gibi bi rahatsizlik olmamasi lazim.
Hem ne demek "esimde tabi bu yüzden...." Nasil tabi? Yani suclu sizsiniz isteksiz oldugnuz icin?
Tuhaf bir dialognuz var, adam rahat, rahat siteye bakiyor, begeniyor ve size bunu anlatiyor....sizde he he mi diyorsunuz?

He he dedigim yok zaten tartistik. kendi kaybeder soyleycek biseyim yok artik

Komsunun tavugu kaz gorunurmus:) eve alsalar evdeki gibi olacak halbuki... degisik bu erkekler ac gozlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…