Bir derdim var

içinde yaşadığın şeyi bitiremiyorum edemiyorum dersen bitiremezsin eğer gerçekten bitmesini istersen bitirirsin
kendine saygı duy ve ne olursa olsun bitir önüne bak bi şekilde unutursun soğursunn
adama aşık olduğunu ve evlenmek istediğini söyle bencee

bence adam evli ve siz burda tepki almamak için boşanmış diyosunuz. kesinlikle evli, boşanacağım vaadleri olabilir. ev tutup iki kadını aynı anda idare etmek isteyen bir adam ve siz cahillik ediyosunuz.

Eskiden olsa hemen kizardim ama simdi oyle degil.Sen bu durumu omurluk kaldirabilir misin kendine bunu sor.Imam nikahli ikinci es olarak yasayip mutlu olanlar tanidim.Eltimin annesi yillar once kuma gitmis sonra ilk esi ölmus ve adam 3. esi almis adam.Kadin hala esini cok seviyor ama cok cekmis.Herkesin harci degil.On yargili bakmamaya calisiyorum artik.Ama eltimin babasi gizli sakli bisey yapmamis tum esleri birbirini kabul etmis.

Erkek arkadaşınız evli değilse neden yasak ilişki yaşadığınızı düşünüyorsunuz? Evlenip boşanmış ise bu ilişkiye engel bir durum değil ki?

evlenmek tekrar istemiyomus eşi ile ilişki yaşar ama aynı yatakta uyumamış katlanılmaz biriyim cinsellik yaşarım ama uyumam.esimle diyo kendini anlattilari bu yönde benle hayat geçmez diyo hep
Siz onun bu söylediklerine inandınız mı ben olsam asla inanmazdım, bence adam evli ve bu nedenle kendini kötüleyerek aklınızı karıştırıyor sizden bedenen faydalanmaktan başka bir amacı yok

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de bana ait olmayan birini seviyorum. Bir gün bitecek ilişkimiz biliyorum. Ama sizin durumunuz biraz daha farklı geldi. Yani evet, sevginizi anlayabiliyorum ama adamın niyeti de iyi gelmedi. Bence kendinizi uzak tutmaya çalışın. Adamın boşanmış olduğuna yüzde yüz emin misiniz? Ev tutmak falan demesi garip geldi açıkçası.

Bir insan evlenmek istemeyebilir. Ama kalkip gel sana ev tutayim diyorsa? Sizce de ters giden bir seyler yok mu? Cinsellik yasamaya kesinlikle karsi degilim evlilik oncesi ama ne munasebet size ev tutacak? Siz yetiskin bir kadinsiniz,caniniz isterse kendi evinizi kendiniz tutarsiniz ona mi kalmis saygisiz

Bu kişi evli olmasa ayrı bir ev tutmayı dile getirmez zaten kendisinin yaşadığı bir ev vardır, boşanmış bir erkeğin anne babasıyla yaşayacağını da hiç sanmıyorum

Adamın halen evli olmadığına emin misiniz ? Bence adam halen evli ve sizden saklıyor gibime geldi malum bunu çok ustalıkla yapan insanlar var bu arada yaşıtız sizinle evlenmiş boşanmışı bırakın kendimden 11 yaş büyükle görüşmem abi bile değil amca derim annem bile 44 yaşında çok fark yok bence

Belli ki ikinci kadın olmayı kabullenmişsiniz. Nasıl bir duygu evli olan eşi olan bir beyle olmak hep merak etmişimdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…