- Konu Sahibi Suskun kyra
-
evlenmek tekrar istemiyomus eşi ile ilişki yaşar ama aynı yatakta uyumamış katlanılmaz biriyim cinsellik yaşarım ama uyumam.esimle diyo kendini anlattilari bu yönde benle hayat geçmez diyo hep
Kötü olduğunu görmek istiyorum gözünde büyüttüğümun farkındayım ama insan en yakınında olunca yanlışı göremez benimki de o hesap ,
Kardesm meze etme kendini.ne demek bidaha evlenmemek ne demek gel ev tutaym kendi degerini dusurme allah askinda24 yaşındayım. 35 yaşında bir erkekle ilişkim var .gibi bir ilişki yaşıyoruz .aynı iş yerinde tanışma ile oldu.ve kimsenin bilmemesi gereken bir ortamdayiz .ben işten ayrıldım yine görüşmeler ara ara devam etti.cunku ona aşık oldum.bunu kendime çok zor itiraf ettim .ama ona aşık oldum .ailem ve çevrem bu adamla görüşmeme kesinlikle karşı olduğu için yasak bir ilişki sürdüm.o da olmaması gerekiyo mantığınfa ama bana da karşı koyamadığıni dile getiriyor.surekli gorusmemeliyiz diye konuşuyoz.onun hayatını ve düzenini biliyorum bir geleceğimiz olmayacagni da çünkü o evlenip ayrılmış biri ve hayattan evlilik gibi bir beklentisi yok.buna rağmen ona aşık oldum.ona bunu itiraf edemiyorum.eger açık olursam bı daha gorusemeyiz diye korkuyorum.benkm olmayan bir adamı kaybetmekten korkuyorum.bu duygu çok ağır.o da kafamı karıştırıyor olmamamz gerekiyor diyor sonra bana mesaj falan atiyo ev tutmak istiyorl benim için ben kabul etmiyorum.ona aşık olup olmadığımi merak ediyo.ben bunu ona itiraf edemiyorum.ne yapmalıyım.onu hayatımdan atmak istiyorum ama kafamdan atamıyorum.surekli ağlıyorum.kalbim sıkışıyor.boguluyorum.hayaller kuruyorum ona bu çektiğim acıyı anlatmaktan utanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yorum yapın.
E
Evlenip boşanmış ve hiç evlenmek istememesi gününü yaşayan biri olması ,
“Katlanılması zor biriyim,sana layık biri değilim,Sen daha iyilerine layıksın,Sorun sende değil bende...”adam sadece cinsel birliktelik yaşamak istiyor senle.Böyle tipleri ne diye hayatınızı alıyorsunuz anlamıyorum!adam senin ona aşık olduğunu bilemeyecek kadar aptal değil.evlenmek tekrar istemiyomus eşi ile ilişki yaşar ama aynı yatakta uyumamış katlanılmaz biriyim cinsellik yaşarım ama uyumam.esimle diyo kendini anlattilari bu yönde benle hayat geçmez diyo hep
ee evi ne amaçla tutacakmış?
sen sokakta mı yaşıyorsun?
ağaç kovuğundan mı çıktın sanıyor.
Noop, eski konusuna göre adam hala evli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?