- 1 Aralık 2018
- 15
- 7
- 6
- 39
- Konu Sahibi Talihsiz288
-
Canım ya gerçekten çok zor bir durum Allah'a dua etmekten başka yapacak bişey yok . Ben olsam evime almam diycem ama oda mumku n değil işte . Eşinde napsin anası babası bagirsa ne olacak değişecek mi bence sen onlar geleceği zaman komple eve kaldır kilitleMrb 8,5 yillik evliyim evlendigimden beri eşimin ailesi beni istemedi. O soğukluk hala devam ediyor, bana sürekli laf sokup surat yapiyorlar. Bebeğimi görmeye 8 aylikken geldi kaynanam ve kaynatam bebek görmeye. Geldiklerinde de yattıkları odada bulunan sandigimin içindeki ceyizlerimi soyup gittiler. Bir ay önce kaynanam habersiz il disindan apar topar bize geldi. Ben de sandığımı yatak odama almıştım daha önce. Bu seferki gelişinde yatak odami kilitledim. Yalniz gece kapim aralik yatiyordum. Ikı gece eşim yatak odasinda yatmadi, bilgsayarda işi olduğu için diğer odada uyuyakalmiş. İşte o gecelerin sabahinin birinde sabah uyandigimda gece aralik birakip yattığım kapımın tam açık olduğunu gördüm ve sandığın üzerine iç içe koyduğum kizimin coraplarinin birinin olmadigini farkettim. Esime sordum o sabah, ben uyuyakalmışım hiç gece gelmedim dedi.ben de odama kadar giremez kaynanam o kadarina cesaret edemez diye düşünerek esyalarimi kontrol etmedim. Birkaç gün sonra sifonyerin uzerindeki kutudan takı alacaktim bir de ne göreyim inci kolyem bilekligim ve anahtarliklarim uçmuş, yikanan çarşaflardan biri ve bir de yastık kılıfını yürütmüş kaynanam. Bir de bize büyü yapmis, heryere domuz yağı sürmüş. Eşime anlattim ne yapayim diyor, yapacak birşey yok. Simdi ben ne yapayim, bunlarla nasil bas ederim?
Allah korusun oyle kaynana eve sokulmaz!!!!Mrb 8,5 yillik evliyim evlendigimden beri eşimin ailesi beni istemedi. O soğukluk hala devam ediyor, bana sürekli laf sokup surat yapiyorlar. Bebeğimi görmeye 8 aylikken geldi kaynanam ve kaynatam bebek görmeye. Geldiklerinde de yattıkları odada bulunan sandigimin içindeki ceyizlerimi soyup gittiler. Bir ay önce kaynanam habersiz il disindan apar topar bize geldi. Ben de sandığımı yatak odama almıştım daha önce. Bu seferki gelişinde yatak odami kilitledim. Yalniz gece kapim aralik yatiyordum. Ikı gece eşim yatak odasinda yatmadi, bilgsayarda işi olduğu için diğer odada uyuyakalmiş. İşte o gecelerin sabahinin birinde sabah uyandigimda gece aralik birakip yattığım kapımın tam açık olduğunu gördüm ve sandığın üzerine iç içe koyduğum kizimin coraplarinin birinin olmadigini farkettim. Esime sordum o sabah, ben uyuyakalmışım hiç gece gelmedim dedi.ben de odama kadar giremez kaynanam o kadarina cesaret edemez diye düşünerek esyalarimi kontrol etmedim. Birkaç gün sonra sifonyerin uzerindeki kutudan takı alacaktim bir de ne göreyim inci kolyem bilekligim ve anahtarliklarim uçmuş, yikanan çarşaflardan biri ve bir de yastık kılıfını yürütmüş kaynanam. Bir de bize büyü yapmis, heryere domuz yağı sürmüş. Eşime anlattim ne yapayim diyor, yapacak birşey yok. Simdi ben ne yapayim, bunlarla nasil bas ederim?
Çocuğumun kiyafetlerinden birine sürmüş, kötü kokuyordu.Allah korusun oyle kaynana eve sokulmaz!!!!
Merak ettm domuz yag surdugunu nerden anladin
Allah korusun.. torununa nasil yapar.. aklim almiyorÇocuğumun kiyafetlerinden birine sürmüş, kötü kokuyordu.
Evet eşim ikilemde, bana tam olarak inanmiyor. Hem de domuz yağı sürülmüş olan kiyafeti gördüğü halde. Bu evde kalmasak nolcak ki. Başka eve taşınsak o kadın yine orayı da bu hale getirecek. Eşim ailesine seviye koymadiktan sonra ben ne yapabilirim ki. Benim kaderimde çekmek varmiş demek ki...Daha neler duyacağız.. evinize almayın bahsi geçen kişiyi, hırsızlık, büyü ve üstüne üstlük eşinizin kararsız olması.. o evde kalmayın bence
Torununa yapmiyor ki, bize yapiyor. Evde bir eşyaya sürmesi yeterli. Detayli yazamadim banyoda dusakabinin zeminine de sürmüş o pisliklerden.Allah korusun.. torununa nasil yapar.. aklim almiyor
Allah korusun..Torununa yapmiyor ki, bize yapiyor. Evde bir eşyaya sürmesi yeterli. Detayli yazamadim banyoda dusakabinin zeminine de sürmüş o pisliklerden.
O gideceği son günden itibaren evde korkmaya başladım, günlerce banyoya giremedim. Takip ediliyirmusum hissi vardi. Sonra ayetlerle kurtuldum korkulardan...Allah korusun..
Neyi eve kaldırayımCanım ya gerçekten çok zor bir durum Allah'a dua etmekten başka yapacak bişey yok . Ben olsam evime almam diycem ama oda mumku n değil işte . Eşinde napsin anası babası bagirsa ne olacak değişecek mi bence sen onlar geleceği zaman komple eve kaldır kilitle
Canım ben mecazi anlamda dedim onu yani eşinle konuşman gerekiyor ve sana büyü yapan birini eve sokmaman lazım senin bı çocuğun var odana girmek nedir . Herşeyi kaldırıp saklaman lazım ama oda kar etmez anlamindaNeyi eve kaldırayım
Eşim ağırlığını koyamıyor ki ailesine. Bugün o konuyu konuşurken sinirlendi. Nerdeyse annesini arayıp herseyi anlatacakti. Kadinin amacı bu zaten. Zor ikna ettim aramaması için.Canım ben mecazi anlamda dedim onu yani eşinle konuşman gerekiyor ve sana büyü yapan birini eve sokmaman lazım senin bı çocuğun var odana girmek nedir . Herşeyi kaldırıp saklaman lazım ama oda kar etmez anlaminda
Ayy Allah korusun sizi bizde ailemle üvey babanneden çekiyoruz yıllardır büyü yapılıyo dua etmekten başka çare kalmıyo bize Allah bunları o büyü yaparken kullandığı organlarından çektirsin ne diyim zor be ablam zorMrb 8,5 yillik evliyim evlendigimden beri eşimin ailesi beni istemedi. O soğukluk hala devam ediyor, bana sürekli laf sokup surat yapiyorlar. Bebeğimi görmeye 8 aylikken geldi kaynanam ve kaynatam bebek görmeye. Geldiklerinde de yattıkları odada bulunan sandigimin içindeki ceyizlerimi soyup gittiler. Bir ay önce kaynanam habersiz il disindan apar topar bize geldi. Ben de sandığımı yatak odama almıştım daha önce. Bu seferki gelişinde yatak odami kilitledim. Yalniz gece kapim aralik yatiyordum. Ikı gece eşim yatak odasinda yatmadi, bilgsayarda işi olduğu için diğer odada uyuyakalmiş. İşte o gecelerin sabahinin birinde sabah uyandigimda gece aralik birakip yattığım kapımın tam açık olduğunu gördüm ve sandığın üzerine iç içe koyduğum kizimin coraplarinin birinin olmadigini farkettim. Esime sordum o sabah, ben uyuyakalmışım hiç gece gelmedim dedi.ben de odama kadar giremez kaynanam o kadarina cesaret edemez diye düşünerek esyalarimi kontrol etmedim. Birkaç gün sonra sifonyerin uzerindeki kutudan takı alacaktim bir de ne göreyim inci kolyem bilekligim ve anahtarliklarim uçmuş, yikanan çarşaflardan biri ve bir de yastık kılıfını yürütmüş kaynanam. Bir de bize büyü yapmis, heryere domuz yağı sürmüş. Eşime anlattim ne yapayim diyor, yapacak birşey yok. Simdi ben ne yapayim, bunlarla nasil bas ederim?
Aynen öyle. Hele ki eşin arkanda olmayinca daha da zor. Mücadele ediyorum yillardir...Ayy Allah korusun sizi bizde ailemle üvey babanneden çekiyoruz yıllardır büyü yapılıyo dua etmekten başka çare kalmıyo bize Allah bunları o büyü yaparken kullandığı organlarından çektirsin ne diyim zor be ablam zor
Allah yardımcın olsunAynen öyle. Hele ki eşin arkanda olmayinca daha da zor. Mücadele ediyorum yillardir...
Allah yardımcınız olsun evinize almayın büyü yapan birini evine almaman bence en iyi seyEşim ağırlığını koyamıyor ki ailesine. Bugün o konuyu konuşurken sinirlendi. Nerdeyse annesini arayıp herseyi anlatacakti. Kadinin amacı bu zaten. Zor ikna ettim aramaması için.
Eşim öyle birşeye müsade etmez ki, annesi çünkü...Allah yardımcınız olsun evinize almayın büyü yapan birini evine almaman bence en iyi sey
Bu korkuyla ben olsam yaşayamam yuvamin yıkılma korkusuyla vallaEşim öyle birşeye müsade etmez ki, annesi çünkü...
Nasıl yaşayamayacağım mecburum, cocuklarim var çünkü. Çözümü de yok bu isin. Evlendigimden beri büyü yapiyormuş demek ki. Yillardir eşim hep kavga eder benimle.Bu korkuyla ben olsam yaşayamam yuvamin yıkılma korkusuyla valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?