Mrb 8,5 yillik evliyim evlendigimden beri eşimin ailesi beni istemedi. O soğukluk hala devam ediyor, bana sürekli laf sokup surat yapiyorlar. Bebeğimi görmeye 8 aylikken geldi kaynanam ve kaynatam bebek görmeye. Geldiklerinde de yattıkları odada bulunan sandigimin içindeki ceyizlerimi soyup gittiler. Bir ay önce kaynanam habersiz il disindan apar topar bize geldi. Ben de sandığımı yatak odama almıştım daha önce. Bu seferki gelişinde yatak odami kilitledim. Yalniz gece kapim aralik yatiyordum. Ikı gece eşim yatak odasinda yatmadi, bilgsayarda işi olduğu için diğer odada uyuyakalmiş. İşte o gecelerin sabahinin birinde sabah uyandigimda gece aralik birakip yattığım kapımın tam açık olduğunu gördüm ve sandığın üzerine iç içe koyduğum kizimin coraplarinin birinin olmadigini farkettim. Esime sordum o sabah, ben uyuyakalmışım hiç gece gelmedim dedi.ben de odama kadar giremez kaynanam o kadarina cesaret edemez diye düşünerek esyalarimi kontrol etmedim. Birkaç gün sonra sifonyerin uzerindeki kutudan takı alacaktim bir de ne göreyim inci kolyem bilekligim ve anahtarliklarim uçmuş, yikanan çarşaflardan biri ve bir de yastık kılıfını yürütmüş kaynanam. Bir de bize büyü yapmis, heryere domuz yağı sürmüş. Eşime anlattim ne yapayim diyor, yapacak birşey yok. Simdi ben ne yapayim, bunlarla nasil bas ederim?