- 11 Aralık 2021
- 34
- 21
- 3
- 26
- Konu Sahibi umudum yok
merhaba hanımlar daha önce bir konum vardı çekişmeli boşanma aşamasındayım, bir yıl olacak ayrılalı daha atlatmış değilim piskolojik şiddetin etkisi hala devam ediyor daha önce anlatmıştım adam benim fiziğimi beğenmediği için benden ayrılmak istedi fizik dediğim de kilolu zayıf değil buran böyle şuran şöyle diye kaylie jener fiziği istiyormuş yıllarca devam etti bu durum en ufak sorunda bu duruma bağlıyordu ihanetler ardı arkası kesilmedi bende en son davayı açtım çalışştığı yerden 5 yalancı şahit bulmuş bir kere bile görmedim şuanda ailemle yaşıyorum ama kendime bir düzen kurmak istiyorum kendime ait bir evim tek başıma çünkü çok bunaldım şuanda çalışıyorum ve ünv okuyorum çocuk yok ben boşandığımı annem babam dışında kimseye söyleyemedim ailem böyle istiyor her sorana yalan söylüyorum görevde tahini çıktı gibi ama çok yoruldum bu durumdan annem soranlara hala söylemiyor beni evliymiş gibi gösteriyor ve ben o günleri tekrar yaşıyorum 1yıldır durmadan ağlıyorum 1yılda dedikoları yüzünden mi ağlayacağım size sormak istiyorum sizler nasıl davrandınız bu süreçte