- 11 Aralık 2021
- 34
- 21
- 3
- 26
- Konu Sahibi umudum yok
-
Bende ilk başta söylemedim. Soru sormasin diye insanlar. Ama daha çok sordular. Dava uzadı . En sonunda ayrıldık dedim. Ama kimse niye demedi. Herkesin beklediği bir süreçtimerhaba hanımlar daha önce bir konum vardı çekişmeli boşanma aşamasındayım, bir yıl olacak ayrılalı daha atlatmış değilim piskolojik şiddetin etkisi hala devam ediyor daha önce anlatmıştım adam benim fiziğimi beğenmediği için benden ayrılmak istedi fizik dediğim de kilolu zayıf değil buran böyle şuran şöyle diye kaylie jener fiziği istiyormuş yıllarca devam etti bu durum en ufak sorunda bu duruma bağlıyordu ihanetler ardı arkası kesilmedi bende en son davayı açtım çalışştığı yerden 5 yalancı şahit bulmuş bir kere bile görmedim şuanda ailemle yaşıyorum ama kendime bir düzen kurmak istiyorum kendime ait bir evim tek başıma çünkü çok bunaldım şuanda çalışıyorum ve ünv okuyorum çocuk yok ben boşandığımı annem babam dışında kimseye söyleyemedim ailem böyle istiyor her sorana yalan söylüyorum görevde tahini çıktı gibi ama çok yoruldum bu durumdan annem soranlara hala söylemiyor beni evliymiş gibi gösteriyor ve ben o günleri tekrar yaşıyorum 1yıldır durmadan ağlıyorum 1yılda dedikoları yüzünden mi ağlayacağım size sormak istiyorum sizler nasıl davrandınız bu süreçte
ne kadar uzadı peki dava uzama nedeni nedir özel değilseBende ilk başta söylemedim. Soru sormasin diye insanlar. Ama daha çok sordular. Dava uzadı . En sonunda ayrıldık dedim. Ama kimse niye demedi. Herkesin beklediği bir süreçti
Bosanmak çok abartılıyor bizim toplumumuzda. Yani iki insanin evlenmesi kadar ayrılması da normal. Tabi keşke olmasa ama sonuçta ben neden bir ömür benim kıymetimi bilmeyen birisine kaf anlatmaya çalışayım.merhaba hanımlar daha önce bir konum vardı çekişmeli boşanma aşamasındayım, bir yıl olacak ayrılalı daha atlatmış değilim piskolojik şiddetin etkisi hala devam ediyor daha önce anlatmıştım adam benim fiziğimi beğenmediği için benden ayrılmak istedi fizik dediğim de kilolu zayıf değil buran böyle şuran şöyle diye kaylie jener fiziği istiyormuş yıllarca devam etti bu durum en ufak sorunda bu duruma bağlıyordu ihanetler ardı arkası kesilmedi bende en son davayı açtım çalışştığı yerden 5 yalancı şahit bulmuş bir kere bile görmedim şuanda ailemle yaşıyorum ama kendime bir düzen kurmak istiyorum kendime ait bir evim tek başıma çünkü çok bunaldım şuanda çalışıyorum ve ünv okuyorum çocuk yok ben boşandığımı annem babam dışında kimseye söyleyemedim ailem böyle istiyor her sorana yalan söylüyorum görevde tahini çıktı gibi ama çok yoruldum bu durumdan annem soranlara hala söylemiyor beni evliymiş gibi gösteriyor ve ben o günleri tekrar yaşıyorum 1yıldır durmadan ağlıyorum 1yılda dedikoları yüzünden mi ağlayacağım size sormak istiyorum sizler nasıl davrandınız bu süreçte
Benim annemde ben kimseye demiyorum 7 düvele duyurdu .biraz toparlanın cocukya yokmus alin basinizi gidin rahat yerde calisin seni tutan birsey yok .benim kuckk bebem var kime birakacam kres o bu şu düşünüyorum duruyorum ailem burda durmak istemiyor batida. Doguya gitmek istiyor ben is bulamam orda .senin yerinde olsam alir basimi giderim azicik para biriktirmerhaba hanımlar daha önce bir konum vardı çekişmeli boşanma aşamasındayım, bir yıl olacak ayrılalı daha atlatmış değilim piskolojik şiddetin etkisi hala devam ediyor daha önce anlatmıştım adam benim fiziğimi beğenmediği için benden ayrılmak istedi fizik dediğim de kilolu zayıf değil buran böyle şuran şöyle diye kaylie jener fiziği istiyormuş yıllarca devam etti bu durum en ufak sorunda bu duruma bağlıyordu ihanetler ardı arkası kesilmedi bende en son davayı açtım çalışştığı yerden 5 yalancı şahit bulmuş bir kere bile görmedim şuanda ailemle yaşıyorum ama kendime bir düzen kurmak istiyorum kendime ait bir evim tek başıma çünkü çok bunaldım şuanda çalışıyorum ve ünv okuyorum çocuk yok ben boşandığımı annem babam dışında kimseye söyleyemedim ailem böyle istiyor her sorana yalan söylüyorum görevde tahini çıktı gibi ama çok yoruldum bu durumdan annem soranlara hala söylemiyor beni evliymiş gibi gösteriyor ve ben o günleri tekrar yaşıyorum 1yıldır durmadan ağlıyorum 1yılda dedikoları yüzünden mi ağlayacağım size sormak istiyorum sizler nasıl davrandınız bu süreçte
Bence saklanacak durum yok ortada ki adam seni aldatmıs psikolojik şiddet uygulamış daha ne olsun ne diye saklıyorsunuz. Sorana ayrıldık de bitsin. Vala kulak asmıcaksın her söylenene sen kendi yoluna bakıcaksın kimsenin seni üzmesine kırmasına izin vermiceksin.. ağlamayın bence kurtulmussunuz onun mutlulugunu yaşayın kimseyi kafanıza takmayın.. çalışıp kendi ayaklarınızın üzerinde durunmerhaba hanımlar daha önce bir konum vardı çekişmeli boşanma aşamasındayım, bir yıl olacak ayrılalı daha atlatmış değilim piskolojik şiddetin etkisi hala devam ediyor daha önce anlatmıştım adam benim fiziğimi beğenmediği için benden ayrılmak istedi fizik dediğim de kilolu zayıf değil buran böyle şuran şöyle diye kaylie jener fiziği istiyormuş yıllarca devam etti bu durum en ufak sorunda bu duruma bağlıyordu ihanetler ardı arkası kesilmedi bende en son davayı açtım çalışştığı yerden 5 yalancı şahit bulmuş bir kere bile görmedim şuanda ailemle yaşıyorum ama kendime bir düzen kurmak istiyorum kendime ait bir evim tek başıma çünkü çok bunaldım şuanda çalışıyorum ve ünv okuyorum çocuk yok ben boşandığımı annem babam dışında kimseye söyleyemedim ailem böyle istiyor her sorana yalan söylüyorum görevde tahini çıktı gibi ama çok yoruldum bu durumdan annem soranlara hala söylemiyor beni evliymiş gibi gösteriyor ve ben o günleri tekrar yaşıyorum 1yıldır durmadan ağlıyorum 1yılda dedikoları yüzünden mi ağlayacağım size sormak istiyorum sizler nasıl davrandınız bu süreçte
allah yardımcınız olsun evet gitmek istiyorum okulu bir bitireyim zizin davanız anlaşmalı mıydıBenim annemde ben kimseye demiyorum 7 düvele duyurdu .biraz toparlanın cocukya yokmus alin basinizi gidin rahat yerde calisin seni tutan birsey yok .benim kuckk bebem var kime birakacam kres o bu şu düşünüyorum duruyorum ailem burda durmak istemiyor batida. Doguya gitmek istiyor ben is bulamam orda .senin yerinde olsam alir basimi giderim azicik para biriktir
Çekişmeli 1 oldu acali bekliyoruzallah yardımcınız olsun evet gitmek istiyorum okulu bir bitireyim zizin davanız anlaşmalı mıydı
tez vakitte kurtuluruz inşallahÇekişmeli 1 oldu acali bekliyoruz
evet çok zor şeyler atlattım,avukatım şahitler dinlendikten sonra karar verilir diyor ama umarım bu insanla kağıt üstündede olsa istemiyorumzaten psikolojik şiddetin en alasını görmüşsünüz. yeter ya birde etrafımı düşüneceksiniz. çok zor şeyler atlatmışsınız. bir çok kadına göre şanslısınız en azından çocuğunuz yok bu adamdan. önünüze bakın biran önce okulunuzu bitirin birikim yapın.insanlar hep konuşur, bırakın konuşsunlar. tam bilemiyorum ama çekişmeli boşanmalarda süreç biraz uzuyor tabi bu sizi biraz daha yıpratacak ama inanın bitecek istediği kadar yalancı şahit getirsin siz kendinizi bildikten sonra hiç önemi yok
Boşanma davanız sonuçlandı mı ? 5 yalancı şahit buldu diyorsunuz. Boşanma davanız sonuçlanıp karar kağıdını teslim almadıysanız ; ailenizin davranışında bir hata yok.merhaba hanımlar daha önce bir konum vardı çekişmeli boşanma aşamasındayım, bir yıl olacak ayrılalı daha atlatmış değilim piskolojik şiddetin etkisi hala devam ediyor daha önce anlatmıştım adam benim fiziğimi beğenmediği için benden ayrılmak istedi fizik dediğim de kilolu zayıf değil buran böyle şuran şöyle diye kaylie jener fiziği istiyormuş yıllarca devam etti bu durum en ufak sorunda bu duruma bağlıyordu ihanetler ardı arkası kesilmedi bende en son davayı açtım çalışştığı yerden 5 yalancı şahit bulmuş bir kere bile görmedim şuanda ailemle yaşıyorum ama kendime bir düzen kurmak istiyorum kendime ait bir evim tek başıma çünkü çok bunaldım şuanda çalışıyorum ve ünv okuyorum çocuk yok ben boşandığımı annem babam dışında kimseye söyleyemedim ailem böyle istiyor her sorana yalan söylüyorum görevde tahini çıktı gibi ama çok yoruldum bu durumdan annem soranlara hala söylemiyor beni evliymiş gibi gösteriyor ve ben o günleri tekrar yaşıyorum 1yıldır durmadan ağlıyorum 1yılda dedikoları yüzünden mi ağlayacağım size sormak istiyorum sizler nasıl davrandınız bu süreçte
ben de öyle biliyorum kız kardeşim boşandığında öyle olmuştu. şahitlerden sonra ki duruşmada bitmişti. tabi mal paylaşımı filan var mı ona göre değişir herhalde. inşallah tez vakitte sonuçlanırevet çok zor şeyler atlattım,avukatım şahitler dinlendikten sonra karar verilir diyor ama umarım bu insanla kağıt üstündede olsa istemiyorum
inşallah tez vakitte,mal paylaşımı ayrı bir dosyayı kapsıyor boşanmada nafaka,tazminat gibi durumlarben de öyle biliyorum kız kardeşim boşandığında öyle olmuştu. şahitlerden sonra ki duruşmada bitmişti. tabi mal paylaşımı filan var mı ona göre değişir herhalde. inşallah tez vakitte son
Ailemi de silerdim. Üzgünüm ama net. Bu konularda çok netim kirdiysam kusura bakmayın nolurmerhaba hanımlar daha önce bir konum vardı çekişmeli boşanma aşamasındayım, bir yıl olacak ayrılalı daha atlatmış değilim piskolojik şiddetin etkisi hala devam ediyor daha önce anlatmıştım adam benim fiziğimi beğenmediği için benden ayrılmak istedi fizik dediğim de kilolu zayıf değil buran böyle şuran şöyle diye kaylie jener fiziği istiyormuş yıllarca devam etti bu durum en ufak sorunda bu duruma bağlıyordu ihanetler ardı arkası kesilmedi bende en son davayı açtım çalışştığı yerden 5 yalancı şahit bulmuş bir kere bile görmedim şuanda ailemle yaşıyorum ama kendime bir düzen kurmak istiyorum kendime ait bir evim tek başıma çünkü çok bunaldım şuanda çalışıyorum ve ünv okuyorum çocuk yok ben boşandığımı annem babam dışında kimseye söyleyemedim ailem böyle istiyor her sorana yalan söylüyorum görevde tahini çıktı gibi ama çok yoruldum bu durumdan annem soranlara hala söylemiyor beni evliymiş gibi gösteriyor ve ben o günleri tekrar yaşıyorum 1yıldır durmadan ağlıyorum 1yılda dedikoları yüzünden mi ağlayacağım size sormak istiyorum sizler nasıl davrandınız bu süreçte
merhaba hanımlar daha önce bir konum vardı çekişmeli boşanma aşamasındayım, bir yıl olacak ayrılalı daha atlatmış değilim piskolojik şiddetin etkisi hala devam ediyor daha önce anlatmıştım adam benim fiziğimi beğenmediği için benden ayrılmak istedi fizik dediğim de kilolu zayıf değil buran böyle şuran şöyle diye kaylie jener fiziği istiyormuş yıllarca devam etti bu durum en ufak sorunda bu duruma bağlıyordu ihanetler ardı arkası kesilmedi bende en son davayı açtım çalışştığı yerden 5 yalancı şahit bulmuş bir kere bile görmedim şuanda ailemle yaşıyorum ama kendime bir düzen kurmak istiyorum kendime ait bir evim tek başıma çünkü çok bunaldım şuanda çalışıyorum ve ünv okuyorum çocuk yok ben boşandığımı annem babam dışında kimseye söyleyemedim ailem böyle istiyor her sorana yalan söylüyorum görevde tahini çıktı gibi ama çok yoruldum bu durumdan annem soranlara hala söylemiyor beni evliymiş gibi gösteriyor ve ben o günleri tekrar yaşıyorum 1yıldır durmadan ağlıyorum 1yılda dedikoları yüzünden mi ağlayacağım size sormak istiyorum sizler nasıl davrandınız bu süreçte
Estağfurullah,kırılmadım haklısınız çok zor bir süreç ve insanlar sadece kendini düşünüyor dediğiniz gibi,biryerden başlamak istiyorum ama çok zor geliyor öğrenciyim çalışıyorum aynı zamanda ama çalıştığım yerde kovulmayacağımın vs garantisi yok bir düzen kursam kendime bu seferde nasıl geçinirim diye düşünüyorum.Yarım kaldı az önce yazım, önemli olan süreçte sensin sana iyi gelmeyen herşeyi reddet bu dönemde iyi olana kadar. Ailen dahil kim ne düşünürse düşünsün. Yeter artık demelisin bence ailene. Ailen böyle yaparak hala o kötü günleri devam ettiriyor. Kötü şeyler yaşadığını ve onu terkettiğinide herkese söyle, daha iyi hissediceksiniz.uzun açıklamalar yapmanızada gerek yok. Bitti o kadar.konuyu kurcalayanlara aynen de geç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?