Herkese merhaba kızlar bir derdim var fikirlerinize ihtiyacım var. ben kasım ayında transfer olmuştum negatif sonuçlandı. önümüzdeki pazartesi günü tekrar transfer olacağım. Ancak bugün aldığım bir haberle kanser hastası olan babamın durumunun ağırlaştığını ve çok fazla zamanı kalmadığını öğrendim. Memlekete gideceğim ancak sizce transferi olup mu gitsem yoksa ertelesem mi ? Kafam çok karışık. Eğer ertelersem babam ölürse sonrasında uzun bir süre kendimi toparlayacağımı sanmıyorum 5-6 ay belki daha fazla ertelemiş olacağım. Eğer ertelemezsem acaba stres yüzünden tutmaz mı diye düşünüyorum. Bir yandan babama son zamanlarında hamilelik haberini vermek istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız ? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Oncelikle cok gecmis olsun babaniza acil sifalar dilerim. Kayip sonrasi cok zor oluyor, insan cok zor toparlaniyor belki de ben oyleydim belki herkes ayni olmayabilir ona bir sey diyemem. Allah korusun, Allah gecinden versin ama boyle bir durumda hamilelik nasil olur bana gore cok zor olur. Diger taraftan babaniza hamilelik haberi vermek istemenizi de cok iyi anladim. En iyisini siz bilirsiniz bir sey diyemedim cok zor bir durum. Allah yardimciniz olsun.
Oncelikle cok gecmis olsun babaniza acil sifalar dilerim. Kayip sonrasi cok zor oluyor, insan cok zor toparlaniyor belki de ben oyleydim belki herkes ayni olmayabilir ona bir sey diyemem. Allab korusun, Allah gecinden versin ama boyle bir durumda hamilelik nasil olur bana gore cok zor olur. Diger taraftan babaniza hamilelik haberi vermek istemenizi de cok iyi anladim. En iyisini siz bilirsiniz bir sey diyemedim cok zor bir durum. Allah yardimciniz olsun.
Teşekkür ederiz, amin . Muhtemelen bende çok zor atlatacağımdır. Babama çok bağlıyımdır ve çok duygusal bi insanım. Ne yapacağımı inanın bilmiyorum. Çıkmazdayım
Allah korusun transfer sonrası babaniz vefat etse stresten bebeginiz de dusebilir.
Şuan saglikli bebek taşıyacak durumda degilsiniz.
Bence babanizla ilgilenin onla zaman geçirin.
Allah şifa versin.
Allah korusun transfer sonrası babaniz vefat etse stresten bebeginiz de dusebilir.
Şuan saglikli bebek taşıyacak durumda degilsiniz.
Bence babanizla ilgilenin onla zaman geçirin.
Allah şifa versin.
Yeniden hayata tutuncak bi sebep olur bebek , acınızı bi nebze hafifletir ve bebek bakımı kafanızı dagıtır . Ama tutmazsa ıkı üzüntü birden . Allahtan umıt kesilmez,Allahım acil şifalar versin. Allah yazdıysa stres te olsa ne olursa olsa tutar . Nasip ..Allahım saglıklı hayırlı evlat nasip etsın hayırlı zamanda.
Babanızın nezaman öleceğini ne bileceksiniz belkide yaşayacak varsayımlarla hareket etmeyin derim hayat bu ne yapalım hamilede kalırsanız babanız vefat ederse de bebeğinize zarar verecek kadar kendinizi yıpratmayın Rabbimden geldik Rabbime döneceğiz hepimizin gideceği yer orası Allah büyüktür Rabbim şafi ismiyle şifa versin hakkınızda hayırlı olacak kararı almayı nasip etsin inşallah
Herkese merhaba kızlar bir derdim var fikirlerinize ihtiyacım var. ben kasım ayında transfer olmuştum negatif sonuçlandı. önümüzdeki pazartesi günü tekrar transfer olacağım. Ancak bugün aldığım bir haberle kanser hastası olan babamın durumunun ağırlaştığını ve çok fazla zamanı kalmadığını öğrendim. Memlekete gideceğim ancak sizce transferi olup mu gitsem yoksa ertelesem mi ? Kafam çok karışık. Eğer ertelersem babam ölürse sonrasında uzun bir süre kendimi toparlayacağımı sanmıyorum 5-6 ay belki daha fazla ertelemiş olacağım. Eğer ertelemezsem acaba stres yüzünden tutmaz mı diye düşünüyorum. Bir yandan babama son zamanlarında hamilelik haberini vermek istiyorum. Siz olsanız ne yapardınız ? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Adınıza üzüldüm çok çok geçmiş olsun Rabbim babanıza ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşaAllah Fakat düşüncem şu ki,sizin de bir hayatınız var. Elbette ki babanıza birşey olsun istemem bunun adını anmak bile hoş değil beni affedin ama babanıza birşey olduğunda belki de o bebek sizin hayata tutunmanızı,yarının bugünden daha iyi olmasını sağlarsa ? Hem transfer tutacak mı bakalım. Böyle kesin konuşmayalım tabi ama ihtimalleri de değerlendirelim Emin olun ona yazılmış bir ömür varsa bu sizin ertelemenize bakmaz, gelir
Hem transferi olup giderseniz babanıza olan ilginizden dolayı odağınız değişir ve transfer sürecini düşünmeden stressiz atlatırsınız. Biliyorsunuz ki stres,algının sürekli orada olması,tuttu mu tutmadı mı düşüncesi hormonlarımızı etkiliyor. Babanızın Allah gecinden versin tabi ama acısına bir süre sonra alışacaksınız ve kendi hayatınızı yaşamaya devam edeceksiniz Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim
Öncelikle Allah sifa versin gecmis olsun bu isler hic belli olmuyor 3ay ömrü kaldi denilen 30sene daha yasiyor bu Rabbimin taktiri. Yarina cikacagimiz bellimi ister hasta olsun yada olmasin. Ben olsam yaptirirdim ama tabi siz bilirsiniz. INSALLAH babanizda torununu görür. Allah yardimciniz olsun