- 26 Haziran 2025
- 12
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi UZGUN VE KARISIK
Arkadaşlar fıkrınıze ihtiyacım var lutfen yardım edin ben 13 yıllık evliyim hep sorunlu bır evlılıgım oldu esim antalyada ailemin yanında calısıcam evımızı alalım dedı kabul ettım ama orda arabamızı sattı aldığı parayı sirket hesabına koydu kazandığını sırkette bırıktırdı ailem vermıyo harcarım dıye dedı bu arada onun tarafıyla konuşmuyorum sonra benım ılgısızlıgımı aramayısımı bahane ettı yalnız kaldım buralarda bosanalım dedı bu bayram ustu benı ıkı cocugumla ortada bıraktı antalyaya dondu cok uzuldum ama 18 aylık bebeğim ıcın toparlayalım dedık devam kararı aldık manısaya geldı aradan 8 gun gectı bır maille karşılaştım antalyada 4 kadınla yazısmıs sonra tartıştık moralim bozuktu sadece yazmıştım dedı ama ozelden numaralarını almış yatmadım dedı inanamadım sımdı boşanmak ıstıyorum ama cok üzgünüm dogru bır karar oyle degılmı 13 yıllık düzeni bozmak cok zor bnm ıcın kucuk bır bebekle ne yapacağımı bılmıyorum sadece konuşmakta aldatmak degılmı ıstese gelip ozur dilemez mıydı hala haklı olduğunu dusunen bır adam oysa bnmde adama anlayışa ihtiyacım vardı bana akıl verın nolur