• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bır derdım var

Bu ilişkiye baslarken bırgun ınsan insandan sıkılabilir ama aldatma dedım hep benı suçladı benım ılgısızlıgım onun psikolojisini bozmuş ya bnmkı
Ayyy kıyamam, yemişim onun psikolojisini. Adam karaktersizin teki, ayrılmak için bahane kolluyor işte ve bu karakterde bir adamın, Antalya gibi bir yerde sadece yazışmakla kalacağını hiç sanmıyorum. Peki ya siz neden ikinci çocuğu yaptınız? Buradan bakınca kopuk bir ilişkiniz varmış gibi gözüküyor ama olan olmuş artık. Aileniz arkanızda ile direkt boşanın ve iyi bir nafaka talep edin.

Böyle bir durum yaşandıktan sonra, evlilik içinde kalsan da kalmasan da hızlıca bireyselleşmek şart.
Kendine daha çok sahip çıkmak, bencilleşmekten çekinmemek lazım. Çünkü bazen ‘bencillik’ dediğimiz şey aslında kendini korumak demek.
Eşin sanki planlı, bilinçli bir şekilde seni hayatından uzaklaştırmış, kontrolü elinde tutmaya çalışmış gibi duruyor.
Güven diye bir kavram kalmamış ve üstüne kocaman bir çarpı koymak gerekiyor.
Karşı tarafın seni hayatından çalmasına, seni yontmasına sınır yok; bu tip karakterler böyle işler çünkü.
Bu yüzden kendini geri çekmek, sınır koymak ve kendi yaşamını önceliklendirmek zorundasın.

Böyle bir durum yaşandıktan sonra, evlilik içinde kalsan da kalmasan da hızlıca bireyselleşmek şart.
Kendine daha çok sahip çıkmak, bencilleşmekten çekinmemek lazım. Çünkü bazen ‘bencillik’ dediğimiz şey aslında kendini korumak demek.
Eşin sanki planlı, bilinçli bir şekilde seni hayatından uzaklaştırmış, kontrolü elinde tutmaya çalışmış gibi duruyor.
Güven diye bir kavram kalmamış ve üstüne kocaman bir çarpı koymak gerekiyor.
Karşı tarafın seni hayatından çalmasına, seni yontmasına sınır yok; bu tip karakterler böyle işler çünkü.
Bu yüzden kendini geri çekmek, sınır koymak ve kendi yaşamını önceliklendirmek zorundasın.
Gecer degılmı her acı aldatılmak güvensizlik yapılan haksızlık ona sorsan o haklı hıc demez ben ona ne hıssettırdım onun yuzunden boyle oldu der

Aralık ayıydı ama hep gelip gıttı 10 gunde 15 gunde sonra isler yogun dedı 20 gun oldu belliydi belkide ben gormek ıstemedım
Aslında işaretler çok belli oluyor ama insan görmek istemiyor Evliliğiniz hep kör topal gitmiş."İşte tamam! bizden olur "diye emin olduğunuz bir an oldu mu?Tüm aksilikleri ,sıkıntıları; normal,her ailede olur diye göz ardı etmişsiniz.Tekrar bir araya gelseniz herşeyin eskisinden daha iyi olacağına inandıran şey ne?

Aslında işaretler çok belli oluyor ama insan görmek istemiyor Evliliğiniz hep kör topal gitmiş."İşte tamam! bizden olur "diye emin olduğunuz bir an oldu mu?Tüm aksilikleri ,sıkıntıları; normal,her ailede olur diye göz ardı etmişsiniz.Tekrar bir araya gelseniz herşeyin eskisinden daha iyi olacağına inandıran şey ne?
Bılmem belkide ona güvenmiştim ama yanıldım belkide sevmıstım belkide inanmak ıstedım gitmenin en dogru karar olduğunu bılıyorum ama nasıl altından kalkacağımıbılmıyorum psikolojik olarak neye uzuldugumude bılmıyorum ama bu evlilikte kalırsam onursuz olurum ben hıc onursuz olmadım

Bılmem belkide ona güvenmiştim ama yanıldım belkide sevmıstım belkide inanmak ıstedım gitmenin en dogru karar olduğunu bılıyorum ama nasıl altından kalkacağımıbılmıyorum psikolojik olarak neye uzuldugumude bılmıyorum ama bu evlilikte kalırsam onursuz olurum ben hıc onursuz olmadım
İşte biz kadınların en büyük hatası, kendinden çok karşıya güvenmek,onun çizdiği rotaya göre yol almak,fırtınaya doğru gitse de gözünü kulağını kapatıp tüm işaretleri görmezden gelip hayatını ona bağlamak.Hayatın iplerini tekrar elinize almak size şuan çok korkutucu geliyor, zamanla doğru olanı bulacaksınız.

Gecer degılmı her acı aldatılmak güvensizlik yapılan haksızlık ona sorsan o haklı hıc demez ben ona ne hıssettırdım onun yuzunden boyle oldu der

Kıyamam paşama ya , evlilikten tam randımanlı hislerini alamamışsa demekki , çocukları ne hissettirmiş tam babalık hissini yaşatamamışlar mı? , savunmaya bak
insan çıldırır.
Eşin yaptığı şeyi yaptığı şeyi istediği kadar rasyonelleştirmeye çalışsın , adı “aldatmak” hatta neden yaptım üzerine kitap yazsın, neticede zevki için ailesine zarar verdi ve bu gerçek hiç değişmeyecek.

Önce kafanı toparla,kendini ve evlatlarını düşünerek hareket et.Aldatma kişinin kendi karakter yoksunlugudur,sakin üstüne alınma.Bu evlilikte kalsan dahi her zaman aklında bu şüpheyle kendini yiyip bitireceksin.Adam da aldatma devam edecek,aksini mümkün görmüyorum.13 senen heba olmuş,bir gününü bile harcama artık bence bu adam için.Olmaz pişman olursun,daha büyük yaralar alırsın.

Back
X