- 23 Şubat 2023
- 79
- 24
- 18
- 26
- Konu Sahibi Kedigibi1453
Arkadaşlar merhaba, kısaca özet geçeyim. Benim 7 senelik bir kız arkadaşım var, her şeyimizi biliriz. Bu arkadaşım bazı zorluklar yüzünden acele evlilik yaptı daha doğrusu eski nişanlısına döndü ve nikah kıydı.
Ben bu çocuğu istemiyordum (arkadaşımı nikaha 1 gün kala aldattığı için)
Ve bu çocukla 4 aydır evli ve ve ve yine aldattı. Arkadaşım artık dayanamıyorum deyip boşanma davası açacaktı sonra hamile olduğunu öğrendi ve her ne olduysa vazgeçti ve şu an hiç bir şey olmamış gibi davranıyor, eşiyle arası iyi.
Benim sorunuma gelecek olursak bana defalarca yalan söyledi işte aşk evliliği değil geri boşanıcam dedi ve son durum bu.
Benim ise sindiremeğim benim başımı ağrıtıp sinir edip sonra bir şey olmamış gibi davranması.
SİZCE NASIL BİR TUTUM SERGİLEMEM LAZIM?
Ben bu çocuğu istemiyordum (arkadaşımı nikaha 1 gün kala aldattığı için)
Ve bu çocukla 4 aydır evli ve ve ve yine aldattı. Arkadaşım artık dayanamıyorum deyip boşanma davası açacaktı sonra hamile olduğunu öğrendi ve her ne olduysa vazgeçti ve şu an hiç bir şey olmamış gibi davranıyor, eşiyle arası iyi.
Benim sorunuma gelecek olursak bana defalarca yalan söyledi işte aşk evliliği değil geri boşanıcam dedi ve son durum bu.
Benim ise sindiremeğim benim başımı ağrıtıp sinir edip sonra bir şey olmamış gibi davranması.
SİZCE NASIL BİR TUTUM SERGİLEMEM LAZIM?