• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Damladmr62

Damla
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2025
35
7
1
20
Kizlar merhaba 3 ay önce doğum yaptım eşimle önceki kadar bağımız yok gibime geliyor acaba çocuktan mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum kafam çok dolu o kadar canım sıkılıyor ki bu duruma severek evlendik hala da seviyorum ama bazen bazı hareketleri var mesela diyorum ki çocuğa biraz bak işimi yapıyım kendime vakit ayırıyim vs. Ama diyoki ben bakamıyorum ağlıyor diyerek hemen veriyor anca çocuk uyuyunca işlerimi yapabiliyorum çok gıcık olmaya başladım bu duruma cinsel birliktelikte de mesela diyor ki bazen artık yapamıyorum sen çocuğu emzirirken görüyorum ya çok kutsal biri oluyorsun o yüzden dokunasim gelmiyor diyor onun gözünde sadece anne rolündeyim sanırım buda beni çok üzüyor benim gibi olanlar varmi 🥹

Geçici bir durum sıkmayın canınızı. Cinsellik konusunda bir şey diyemem ben cinsellik konusunda aşırı isteksizdim 3 yılın sonunda canım istedi eşimde ben istemiyorum diye uzunca bir süre tabi ki 3 yıl değil yaklaşmadı ama benim istemem değildi asıl konu eşiniz ile aynıydı çocuk uyanınca falan dikkatti çok dağılıyordu bir anda isteksizlik ona da geliyordu. Zaten yalap şalap oluyor diye çok önemsememişti.

Çocuk bakımına gelince benim kızım eşimde asla durmadı hep bana gelmek istedi ev konularında ben yapması gerekenleri söylerdim onları yapmaya çalışırdı. Sizde belirtin şunu yap veya bunları burdan kaldır diye biraz dile getirin yoksa yapmıyorlar

Kizlar merhaba 3 ay önce doğum yaptım eşimle önceki kadar bağımız yok gibime geliyor acaba çocuktan mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum kafam çok dolu o kadar canım sıkılıyor ki bu duruma severek evlendik hala da seviyorum ama bazen bazı hareketleri var mesela diyorum ki çocuğa biraz bak işimi yapıyım kendime vakit ayırıyim vs. Ama diyoki ben bakamıyorum ağlıyor diyerek hemen veriyor anca çocuk uyuyunca işlerimi yapabiliyorum çok gıcık olmaya başladım bu duruma cinsel birliktelikte de mesela diyor ki bazen artık yapamıyorum sen çocuğu emzirirken görüyorum ya çok kutsal biri oluyorsun o yüzden dokunasim gelmiyor diyor onun gözünde sadece anne rolündeyim sanırım buda beni çok üzüyor benim gibi olanlar varmi 🥹
Cinsellik konusuna bir şey diyemem. Bu çok sıkıntı oluyorsa ve çözemiyorsa psikolojik destek alsın. Ama çocuğa bakmayı öğrenmesi lazım. Bebek bu sizde de ağlar. Bakmayı öğrensin, hiç geri adım atmayın. Siz annesiyseniz o da babası.

Cinsellik konusuna bir şey diyemem. Bu çok sıkıntı oluyorsa ve çözemiyorsa psikolojik destek alsın. Ama çocuğa bakmayı öğrenmesi lazım. Bebek bu sizde de ağlar. Bakmayı öğrensin, hiç geri adım atmayın. Siz annesiyseniz o da babası.
Bende diyorum gerçekten ama anlamiyor sadece geliyor öpüyor seviyor gidiyor

bazen artık yapamıyorum sen çocuğu emzirirken görüyorum ya çok kutsal biri oluyorsun o yüzden dokunasim gelmiyor diyor
Şuna çok güldüm gerçekten 😂 aynısını duyduğum için ama. Bizde cinsellikte çok sorun olmadı hatta 40 gün geçmesini dört gözle bekledi çünki kanamalarım tam dolu dolu 40 gün sürmüştü. Bebek konusunda da ilgili olamıyorlar maalesef. Bir de 8 aylıkken işe geri dönmüştüm,bitik halde eve geldiğimde bile yardımı dokunmazdı çok. Erkeklerden böyle şeyleri beklememek gerek çünki biz bile bazen bebeğimiz ağladığında yetersiz hissediyoruz onlar nasıl hissetmesin. Beceremiyorlar ki. Bebek oldu 2 yaş hala uyutması,banyosu, alt değiştirmesi derken kavga dövüş hallediyoruz.

Şuna çok güldüm gerçekten 😂 aynısını duyduğum için ama. Bizde cinsellikte çok sorun olmadı hatta 40 gün geçmesini dört gözle bekledi çünki kanamalarım tam dolu dolu 40 gün sürmüştü. Bebek konusunda da ilgili olamıyorlar maalesef. Bir de 8 aylıkken işe geri dönmüştüm,bitik halde eve geldiğimde bile yardımı dokunmazdı çok. Erkeklerden böyle şeyleri beklememek gerek çünki biz bile bazen bebeğimiz ağladığında yetersiz hissediyoruz onlar nasıl hissetmesin. Beceremiyorlar ki. Bebek oldu 2 yaş hala uyutması,banyosu, alt değiştirmesi derken kavga dövüş hallediyoruz.

Çocuğa bakamıyorum deyip kaçmasın. Mecbur bakacak. Sadece katkısı bebek yapmakta olmamalı.
Cinsellik konusunda söylemlerini tuhaf buldum açıkçası. Ne kadarlık evlisiniz? Bebek öncesi cinsel hayatınız nasıldı?

Bizde öyle kırk günü iple çektik🙈 ama bir aydır böyleyiz uzaklaştık gibi sanki yada bana öyle geliyor olabilir bazen çok sinirli oluyorum bide nerdeyse her gün salonda yatıyor neymiş efendim uykusu bölünmesin hatta küsüyorum zorla yanımda yatiriyorum resmen adamı

Eşin Madonna-Fahişe Sendromu yaşıyor olabilir cinsellik konusunda, destek almalı gibi görünüyor. Yardımcı olmaması konusuna bir bahanesi hiiç yok tembellikten başka.

Geçici bir durum sıkmayın canınızı. Cinsellik konusunda bir şey diyemem ben cinsellik konusunda aşırı isteksizdim 3 yılın sonunda canım istedi eşimde ben istemiyorum diye uzunca bir süre tabi ki 3 yıl değil yaklaşmadı ama benim istemem değildi asıl konu eşiniz ile aynıydı çocuk uyanınca falan dikkatti çok dağılıyordu bir anda isteksizlik ona da geliyordu. Zaten yalap şalap oluyor diye çok önemsememişti.

Çocuk bakımına gelince benim kızım eşimde asla durmadı hep bana gelmek istedi ev konularında ben yapması gerekenleri söylerdim onları yapmaya çalışırdı. Sizde belirtin şunu yap veya bunları burdan kaldır diye biraz dile getirin yoksa yapmıyorla

Bizde öyle kırk günü iple çektik🙈 ama bir aydır böyleyiz uzaklaştık gibi sanki yada bana öyle geliyor olabilir bazen çok sinirli oluyorum bide nerdeyse her gün salonda yatıyor neymiş efendim uykusu bölünmesin hatta küsüyorum zorla yanımda yatiriyorum resmen adamı
Bilemedim ya ben çok dert etmedim böyle detayları. Yanımda yatsa gece bebek ağladığında sesine asla kalkmazdı e kalkmayıp yardımcı olmayacaksa yatmasın o zaman 😂 bebeğim olduktan sonra kocamı çok takmadım ben niyeyse. Tüm hayatım boyunca sanki bebeğim benimleymişte tek o olsa bile yeterliymiş gibi gelmeye başladı. Tabi sizde çok dert etmeyin bunlar geçici süreçler. İleride bebeğiniz büyüdükçe birlikte daha fazla zaman geçiriyorsunuz ailecek aktiviteler yaparak daha da yakınlaşıyorsunuz en güzeli de o bence. Benim bebeğim şuan yatağa götürdüğümde babasını da çağırır sıkıyosa gelmesin bakalım😂 güzel süreçler bunlar,hormonların etkisiyle duygusallıkta oluyo insan ilgi alaka bekliyor tabi. Siz bebeğinizi düşünün sizin stresli olmanız onu da etkiler sütünüzü de etkiler aman dikkatli olun derim.

Bilemedim ya ben çok dert etmedim böyle detayları. Yanımda yatsa gece bebek ağladığında sesine asla kalkmazdı e kalkmayıp yardımcı olmayacaksa yatmasın o zaman 😂 bebeğim olduktan sonra kocamı çok takmadım ben niyeyse. Tüm hayatım boyunca sanki bebeğim benimleymişte tek o olsa bile yeterliymiş gibi gelmeye başladı. Tabi sizde çok dert etmeyin bunlar geçici süreçler. İleride bebeğiniz büyüdükçe birlikte daha fazla zaman geçiriyorsunuz ailecek aktiviteler yaparak daha da yakınlaşıyorsunuz en güzeli de o bence. Benim bebeğim şuan yatağa götürdüğümde babasını da çağırır sıkıyosa gelmesin bakalım😂 güzel süreçler bunlar,hormonların etkisiyle duygusallıkta oluyo insan ilgi alaka bekliyor tabi. Siz bebeğinizi düşünün sizin stresli olmanız onu da etkiler sütünüzü de etkiler aman dikkatli olun deri

Bazen bende çok sallamiyorum bu tarz hareketlerini dediğiniz gibi o olmasada olurmuş bebeğim yeter diyorum ama yeri geldimide düşünmüyor değilim yani acaba soğudu mu neden öyle davranıyor gibisinden ama kendime yapıyorum kendi sinirimi stresini çocukta hissediyor

Bende diyorum gerçekten ama anlamiyor sadece geliyor öpüyor seviyor gidiyor
Anlamasına gerek yok ki. Ben bebeklikten itibaren çocukları eşime bırakıp arkadaşlarımla buluşurdum, annemin hastane işlerine giderdim. Eşim de paşa paşa bakmaya alıştı. Çünkü başka çaresi yoktu, gidip cami avlusuna bırakamayacağı için ağlasa da sakinleştirmeyi öğrendi. Size de aynı yöntemi tavsiye ederim.

Evet ama dediğim gibi severek evlendik yaş hiç bir zaman benim için problem olmadı ama o diyor bazen ilerde ben daha yaşlı gözükücem sen genç kalacaksın diye bende saçmalama falan diyorum öyle işte
Eşin keşke bu hassasiyeti kardeşi yaşındaki çocuğa cinsel arzu duyarken de gösterseymiş

Back
X