Bir derdim var

Melda_mila

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhabalar,
burda yeniyim ve burayı keşfettim burda insanlar dertlerini sıkıntilarini açabiliyor birbirine fikir alışverişinde bulunuyor, bende son çare size geldim çünkü kimseyle açık açık konuşamıyorum ben aklımı yitirmek üzereyim kötü bı karar vermek istemiyorum, mücadeleden çok yoruldum doldum tastim zihnim okadar dolu ki kararlar vermem gerekiyor yapamıyorum, çaresizim kimsesizim burda içimi dökmek istiyorum bı nevi itiraf bı nevi hayatımı anlatmak istiyorum, içimde birikenleri burda dökmek istiyorum lütfen beni yargılamayın bana bı yol gösterin lütfen, ennn basından anlatmak istiyorum herşeyi çünkü ne aileme ne yani basimdakilyle dertlesebiliyorum hissizlestim artık cümlelerim karışık gelirse kusura bakmayın şimdiden.

Hikaye uzun kesitler halinde yazicam muhtemelen.ben küçükken annem babam boşandılar babam felç hastası çok sinirli ve ağzından beddua eksik olmayan biri, annem babam bodanmadan önce annem babamı aldatıyordu hatta beni o adamın evine götürdü kaçıyordu annem ben küçüğüm diye benide yanına aldı sonra neden hatırlamıyorum beni tekrar eve bırakıp gitti eve geldiğimde artık ablalarima mi anlattim bilmiyorum babam benden nefret etmeye başladı sanki sucluymusum gibi çocuğum ben nerden bilebilirim bana gezmeye gidicez diye alıp götürüyor babam küçük olduğum halde küfür edip beddua ediyordu bana beni o adamın yanına götürdü diye sinirini benden çıkarıyordu neyse hep böyle nefret etti benden .bana ablsmdan başka bakan kimse yoktu o zamanlar annelik yaptı bana onun dışında Allah'a emanettim benim dışında üç ablam bı abim vardı hep sokaklarda oynardım bı adam vardı abimle babqmin arkadaşı komsumuzdu aynı zamanda varliklilardi o zamana göre hep o abinin yanına giderdim beni sevip para verirdi ilgilenirdi sevildiğini hissederdim sonra simardim verdikçe artık ben gidip istiyordum.

Ahmet abi 1lira verirmisin diye veriyordu sonra bı gun gene istemeye gittim dedi gel benim biraz Bodrum katında isim var sende yanımda dur sana veririm gittim o gün de diz üstümde bı etek gitmiştim bacaklarım görünüyordu para beklerken beni bı yere oturttu bı cuvaldi yüksekti sonra bacaklarıma falan dokunuyordu ben küçüğüm diye öyle seviyor sanıyordum bilmiyorum sonra gittim eve bana gene 10krş verdi bana sahip çıkan da yok niye beni boş bırakmışlar o kadar o adama guvenipde sorun olduğunu görmemişler bı gün beni merdiven altına götürdü benim ayıp yerlerime dokunuyordu ben ağlıyordum sessiz ol korkma bişey olmaz diyordu ayıp yerine dokunmami istedi bende ağlıyordum sonra tam orasını hatırlamıyorum gitti bende gittim eve kimseye bişey anlatamadim korktum o adam hiç bir şey yokmuş gibi babamlarla gene konuşuyordu gene gelip gidiyordu bişey yokmuş gibi yanağımdan makas alıyordu falan yiillar geçti orta okulda piskolojim bozuktu.

Bir gün İngilizce ogremenimle konuşurken anlattım herşeyi ona o da hemen şikayette bulundu ben korktuğum için yurtta kaldım bı hafta zaten ailem beni sevmiyordu ablalarim filan babam hep küfür ederdi bı yandan Kurtuluş olarak düşünüp bı yandan korktuğum için yurtta kaldım herkes öğrendi babam abim bunca yıl niye söylemedin dediler bana eve gel kimse sana bişe yapmaz korkması gereken sen değilsin sen küçüktün dediler eve döndüm adamı şikayet ettiler o adam evimizin önüne geldi şikayetten vaz geçmemiz için özür diledi zaten aradan yıllar geçti için kimse bişey yapamaz hapse giremez dediler bu konu da burda kapandı yıllar önce de öğrendim ki hafız biriyle evlenmiş çok şaşırmıştım onun gibi namussuz çocuk tacizcisi biri nasıl iffetli biriyle evlenebilir diye benim hayat hikayem burda başladı işte.

Ailem bana karşı çok kotuyduler niye bilmiyorum annem hep döverdi o küçük yaşta beni asagilardi nefret kusardı, neymiş beni doğururken bı böbreğini kaybetmiş beni başka komşu kızıyla kiyaslamisti birgün sen zaten beceriksiszsin bak o nasıl akıllı gibisinden, babam dediğin ağzından beddua eksik olmayan küfür eksik olmayan biri küçük yaşta orospu derdi Allah kahretsin seni bu bedduaları küfürleri ede ede benim sonunu o getirdi bı keresinde orta okula gittigim zaman yatağımı toplamayip anlamin toplanmis yatağına uzandım diye babam sinir krizi geçirdi bıçağı aldı sakat olmasına rağmen topallaya topallaya peşime verdi bıçakla korktum dosekleri dizdigimiz bı yer vardı hemen dibinde dolap oraya çıkıp saklandım okadar korkuyorum ki bu gün bile unutmuyorum babam yattigim yatağa saldırdı oturdu yatağı kesiyor kufrede ede parçalıyor yatağı durmadan yarım saat sürdü böyle beni görmesin saldirmasin diye nefes bile almadım dizlerim zangir zangir titriyor bı kere de Demir sopayla vurmuştu bana wnlsma da vurmuştu o gün evdekacmak istedik ablamla dayanamiyorduk ama bir günlüğüne oda evimizin çatısına kacmistik

Ben hep acı çekiyordum o evde babamın kufurlerinden beddularindan bikmistim ben ne yaptım bana böyle diyorsun diyodum hep yüzüme tukuruyordu ufak sebepler yüzünden bı kere tabak istedi benden gittin getirdim elime sertçe vurdu tabak fırladı neymiş kase istiyormuş bu tarz şeyler yüzünden bana hep kötü davranıyor resmen zil.ediyordu orda kalmak istemiyordum esirgeme yurduna gitmek istiyordum ve gittimde zaten bu olaylar diğer yazmış olduğum konu esnasında olanlar yani yurttan çıktıktan sonra bı sene iki sene sonra annem olacak kadın bizi özlemiş gormeye gelmiş ama elinde bı bebekle İstanbul'da çalışıyor biriyle İmam nikahlı evleniyor bilmiyormuş adamın evli olduğunu adam ondan hep saklamış babam o bebeğe soyadını verdi annem hep gelip gitti yazları çocuğu bıraktı senelerce biz baktık o gitti çalışmaya en son geldiğinde beni yanına almasını istedim artık dayanamıyordum babam yaşlandıkça daha çok huysuzlasiyordu artık o Bebek yüzünden bile bana kötü davranıyorlardı.

İstanbul'a gidip calisicaktim kendime birikim yapicaktim annemde beni kendisine yardım etmem için götürdü hayalim kendime güzel elbiseler almaktı çünkü babam herşeyi benden sakindi bir kuruş harcaması benim için bir kuruş harçlık vermedi bende İstanbul'da TV gördüğüm güzel yerleri gezmek istiyordum belki sanatçıları ünlüleri de görürdüm okul konusu da 8.sinif bitmişti okulu düz geçiyordum zaten hep İstanbul'da okula götürdü beni kontenjanlar dolmuş açık öğretime geçtim onuda beceremedim okul hayatım bitti şuan çok pişmanım okumadığım için sonra ben hem annemin çocuğuna bakıp hem çalışıyordum 16lıyaslarimda gündüzlü tekstil işine girdim para kazandım isimde de çok iyiydim beni herkes severdi sanırım bu ailem beni sevmemisti oradaki kızlar teyzeler çok güzelsin çok çalışkan son masallah derlerdi overlerdi beni patronlarda çok memnun sürekli beni ise cagirirlardi artık işi ilerlettim gece isindede çalıştım akşam çalışıp sabah eve gidiyordum çocuk okula başladığı için annemin çocuğu devamına sonra devam etmek istiyorum artık çok uzun yazdım kb

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir de konuya girebilseydin

Hadi bismillah, gönder gelsin

Konu peki

Evet seni dinliyoruz bacım yardır gelsin

Çok şey yazmışsın ama hiçbir şey anlatmamışsın bacım, anlat da okuyalım slsllsls
Buraya ilk katıldım olduğu için nerden baslicagini şaşırıyor insan içimdeki duyguları ifade ederek rahatlamaya çalıştım biraz çok birikim var içimde ondan böyle oldu sanırım yaz Yaz konuya giremedim bı başlangıç yazayım dedim

okudum.
gereksiz insanları ve geçmişi geride bırakıp , kendi hayatına odaklanman lazım.
rastgele doğduğun evdeki insanlara çok fazla anlam yüklüyorsun.

Çok zor şeyler yaşamışsınız hele de çocuk yaşta. Kimse bunları yaşamamalı, hele de en güven duyacağı insanlar tarafından. Yaşadıklarınız kolay şeyler değil, dolayısıyla da unutulması kolay şeyler değil. Umarım şu an tüm bunlar geride kalmıştır ve umarım çok mutlusunuzdur.

okudum.
gereksiz insanları ve geçmişi geride bırakıp , kendi hayatına odaklanman lazım.
rastgele doğduğun evdeki insanlara çok fazla anlam yüklüyorsun.
Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için ama yaşadıklarım kolay değil affedemiyorum herkesten hesap sormak istiyorum

Hiç bişey geride kalmadı cektiklerim gün ve gün artıyor şimdiki yaşadıklarım daha ağır şeyler geçmişim peşimi bırakmıyor bu günlerde daha çok zor günler geçiriyorum iki hafta önce önüme ilaçları koydum düşündüm içmek istiyordum ama beni tutan üç çocuğum var bı yandan da dayanamıyorum anlatacaklarım bitmedi henüz anlattıkça beni daha iyi anlicaksiniz ve fikirlerinize çok ihtiyacım var inanın anne yerine koyduğum ablam herşeyimi biliyor ama ona bile anlatmak istemiyorum herkesin derdi var zaten size derdimi dökmek istedim

Kuzum çok ağır şeyler yaşamışsın çok üzüldüm ama güvercin yemler gibi önümüze iki üç cümle atıp gidiyorsun sürekli. Bu konu böyle anlaşılmaz kimse de yorum yapamaz. Henüz derdini anlamadım, ne soruyorsun?

Uzun uzun yazarsam insanlar okumak istemez diye düşünüyorum o yüzden kesik kesik yazıp atıyorum anlaticam sorunumu

Tekstilde çalışırken bı kadinla tanıştım cana yakın davranıyordu bana bı gün beni taşeron işçisi kuzeniyle tanıştırdı beni onu çok güzel tanıttı ona güvene öleceğimi söyledi bende o kişiye tanıştım sevgili olduk iş yerinde o ve kuzeniyle vakit geçiriyorduk tanistikca bende sevdim kendisini kadın olan arkadaşım bı gün onun evine gidelim beraber dedi iş çıkışı otuz çay içeriz daha çok tanırsın kaynasirsiniz dedi ben o kız arkadaşıma sen varken gelirim ancak dedim gittik oturduk bı sorun yok bı kaç kez de onun teyzesi güle gittik tanıştırdı beni onlarla ben ciddi düşünüyordum evleniriz mutlu olurum diye düşündüm adamın ailesi de beni sevdi o adam da taşeron olduğu için onun gönderdiği günlük iş yerinde çalışmaya başladım sevgiliydik kendisinin gurci kadınları çalıştırırken konaklamaları için ev tuttuğu yere de gittik ordakilerle de tanıştırdı orda içinde sarı bı su olan su şişesi gördüm üzerinde alüminyum folyo ile kaplı bı düzenek onun ne olduğunu sordum bişey değil dedi bı gün gene o adam ve kuzeni olan arkadaşım kadinla beraber kendi kiralık evine gittik orda sigara sarıyorlardi bı tık normal tütünden kalındı ne olduğunu sorduğumda sigara dediler onlar içiyorlardı bende o zamanlar sigara kullanıyordum banada verdiler bı anda çekme yavaş iç dediler nedenini sorduğumda arkadaşım normal sigaradan ağırdır tütün olduğu için dediler inandım bı nefes çektim ikinci nefesi cektigimde kendimden geçtim kolumu kaldiricak gücüm yok gözümden yaşlar geliyor dilim damagim kuruyor dayanamadım bayıldım adamın beni taşıyıp diğer odaya götürdüğünü fark ettim fakat bişey yapamıyordum orda benim irzima geçti kendime gelince kadının gittiğini gördüm bana icirdigi esrarmis adam bana benimle evleneceğini ciddi olduğunu söylüyordu o zamanlar 16yaslarimdaydim o ise 24 biraz birikim yapıp annemle tanışmaya geleceğini beni ailemden istiyecegini beni çok sevdiğini söylüyor her kese sevgilim nasıl guzelmi diye soruyordu gulerek bı yanlışını görmüyordum devamlı birlikteydik sonra gene benimle birlikte olmak istediğini söyledi ben istemiyordum ama o evlenecez zaten seni ortada bırakmam diye geliştiriyordu sonra biseyler oldu benden ayrıldı gitti aradan uzun zaman geçti gene çalıştığım bı tekstilde oda çalışıyordu aynı zamanda taşeronluguna da devam ediyordu pişkin pişkin gülerek benden özür diledi barışmak istediğini söyledi bende kabul ettim çünkü onunla birlikte olduğum için naz yapmadım evlenmek için barıştım onunlabi gün akşam iş çıkışında onu iş yerine yakın bi bina arasında benimde tanıdığım arkadaşlarıyla oturmuş esrar içerken gördüm eve gideceğini söylemişti bana yanına gittim napiyosun burda diye orda esrar kullandığını gördüm banada dedi dene bı bişey olmaz dediğini yaptım bişey olmadı hafif başım döndü iki üç kere böyle kullandım onunlayken daha da devam etmedim alismaktan korktum sonra devamlı birlikte olmak istedi benimle bende onun benimle evlenmesinden korktuğum için her dediğini yapmak zorundaydım bı kere namusumu kirletti ve beni aldattığını öğrendim ona çalışan bı kadın söyledi ona sorduğumda yalan söylüyorlar öyle bişey yok dedi konu kapandı daha sonraları beni aileme söylemekle tehdit ederek zorla ilişkiye girmeye zorladı ben asla isteğimle rizamla ilişkiye girmedim hep baskı hep tehditlerle benim yanımda bildiğin kuşlara eziyet ediyordu evde hayvanların yüzüne esrar ufluyordu bana kötü davranıyordu sürekli küfürler tehditler artık ne olursa olsun dedim ondan ayrıldım ondan sonra namusumu kurtarmak düşüncesiyle arayışa girdim iki ay sonra beraber çalıştığımız biriyle tanıştım ona o adamdan bahsettim onu kendime yakın gördüğüm için arkadaşça konuşuyorduk benimle sevililik teklifi etti beş parmağın beşi bir değil ben onlara benzemem ciddiyim ben dedi onunla iki hafta bir sevgililerimiz oldu bu zaman zarfında gececi olarak anneme ise gideceğimi söyleyip o adamla buluştum o gün de iş yoktu sahilde gezeriz konuşuruz demişti öylede yaptık güldük eğlendik çekirdek fln citlitorduk herşey normal ama anneme ise gidicem dediğim için yalan solylemistim bu fikri de bana o vermişti eve gidemeyecegim için bı otelde konaklamayı teklif etti annem fark etmeden eve bırakırım artık eve donemezsin bu gece orda yatalım ayrı koltuklarda dedi tamam dedim gittik oturduk sen yatak odasında kalırsın bende salonda uyurum dedi öncesinde ben bu gıdım cips kola Redbull alayım TV izleriz dedi güzel olur dedim sevmiştim onuda bana hiç bir yanlışı olmadı yanağımdan bile opmezdi bu yüzden ciddi olduğunu düşünüyordum helalimsin sen derdi bana yüzük almıştı bana alyans göstermelik bişey kendi aramızda sozlenme gibi öyle sahipleniciydi neyse konuyu dağıttım biraz elinde siyah poşetlerde bira getirdi cips falan ben böyle arada kullanırım dedi açtı içmeye başladı gel dedi cips ye sanada vereyimmi dedi ben ilk başta kabul etmedim sonra onun işçisini gördükçe merak ettim nasıl bişey olduğunu küçük bı bardakta bana doldurdu bı küçük bardak zar zor içtim lavaboya götürdü kustum ayakta duramiyordum beni yatağa yatırdı bana zorla sahip oldu ben kendimi korumaya çalışıyordum ama gücüm yetmiyordu çünkü ilk kez içmiştim kendimde değildim sabah beni eve bırakınca kahvaltıya götürdü beni korkma seni asla bırakmam ben diyor eve gittikten sonra aradım aradım telefonlarimi açmıyor asla günlerce ulaşamadım istemiyorum seni dedi mesajda ben sinir krizi geçirdim ulaşamıyorum arıyorum binlerce kez en son bı kadın telefona cevap verdi kimsin ben sevgilisiyim dedim oda nasıl sevgilisin ya ben onun karşıyım ayrılmıştık bosanacaktik tekrar barıştık dedi benim Dünyam başıma yıkıldı onu aramayı bıraktım evli olduğunu öğrenince başka bir zaman karısı bana ulaştı senin bı suçun yok gibisinden konuştu benimle o zaten beni daha önce de aldattığı için biz ayrıldık bı seneye yakın oldu kocasini kotuledi ve biz zaten ayrilacaktik senin ısrarla araman için bana öyle soylettirdi falan dedi ayrıldık biz ondan dedi kendini suçlu hissetme falan dedi bana ben onun evli olduğunu bilmediğimi söyledim hakkını helal et dedim kapandı konu daha sonraları o bana esrar icirten adam beni aradı gel gorusecez sen beni aldatmissin dedi ne aldatması biz ayrıldık dedim aylar geçti aradan dedim oda bana o adamı tanıdığını o adamla eskiden arkadaş olduğunu iyi anlaşamadıkları için konuşmadık karını söyledi sen nasıl benim arkadaş olduğum adamla görürsün dedi seni oldureyimmi seni bu semtteki herkese rezil edeyimmi hayatını mahf ederim babana abone ulaşırım seni rezil ederim benimle birlikte olmazsan dedi benimle her defasında zorla birlikte oldu beni kullanıp kullanıp attı bı kenara sonra hamile kaldım bunu ona söyleyince çocuk benden değil dedi o adamdan benim çocuğum olmuyor dedi ben artık karnım büyümeden anneme herşeyi anlatmak zorunda kaldım annemin dünyası başına yıkıldı bana bişey yapmadi dovmedi hamile olduğum için o adamla konuştu annem çocuğu aldırın dedi anneme benden değil dedi onun ailesine annesine ulaştık annesi benim oğlumun neyine güvendin sen benim haberim yok benim oğluma güvenim tamdır tersleyip basının çaresine bak seni almayız biz dedi şikayette bulunduk ama o zamanlar cahilligimden dilekçemi yetersiz yazdığım için reddedildi o adamda zaten sonuna kadar herşeyi yalanlicagindan korktugum kimsenin inanmicagindan korktuğum için şikayetten vaz geçtim annem o adamla konuş gönlünü hoş tut evlensin senle sonra ayrilirsiniz dedi bende çocuğa soyadını vermesi için o gürcü kadınlara tuttuğu eve gittim konuşmaya bana sevgilisi olduğunu ve hamile olduğunu söyledi kadın içeri girdi ve kim olduğunu tanıdım onun gönderdiği teksiylde çalışırken o kızla tanışmıştım çok samimi olamasakta arkadaşlığımız konusmuslugumuz olmuştu o zamanlar beni zaten aldatiyormus beni benimle dalga geçer gibi en buda sende hamilesin ne yapacam ben sizle şimdi diye gülüyordu bana ben senin çocuğun olmuyordu hani dedim yalan söyledim dedi ben onunla evlenicem dedi kadın sırf türk vatandasligi alabilmek için beni bilmesine rağmen goz yummuş herşeye basından beri beni yalanlarla parmağında oynatiyormus başından beri hem benle hem başkasıyla birlikte oluyormuş bana çocuk doğduktan sonra alırım senden ama dedi benimse git DNA testi yaptır dedi zamanında aldır diyordu benim maddi durumum yok DNA testi yapayım ben eminim senin çocuğun olduğundan dedim sen ise DNA testi yaptır eğer öyle değilse ben sana öderim dedim parasını dedim kabul etmedi çocuğu doğurdum bana sadece bı kaç sefer o zamanın parasıyla 50tl olan bebek bezi için para gönderdi okadar oda yalvardım ona annem zaten para vermedi bana hiç destek olmadı calisamiyordum da ablam geldi İstanbul'a bana yardıma çocuk doğduktan sonra memlekete gittim ablamla yaz tatilinde annemin oğlu da geldi bizimle orda da beni aradı onun kuzeni hani arkadaş olduğum kadın bizi tanıştıran kadın o kadınla konuştum pişman olduğunu fala söyledi bı esseklik etti falan dedi ben asla kabul etmiyorum zamanında çok kostüm peşinden bana sahip çıksın diye çocuğun ondan olmadığını söyledi DNA istedi halen ne yüzle arıyorsunuz dedim sonra o telefonu aldı konuştu ben pişmanım gel ben sanada cocugada bakarım sana Bir ev tutarım dedi zaten bu kadında elimde kalacak dırdır edip duruyor ondan bosanacam dedi ben asla muhattap olmadım beni sakın rahatsız etme bana git evlen demiştin başkasıyla hayatına bak demiştin bende yoluma bakacam beni bir daha arama yoluna bak dedim tlfn kapattım engelledim sonra tekrar İstanbul'daki annemin evine döndük oğluyla beraber Küçük daha 6yaşlarında hem ona hem kendi çocuğuma bakmaya çalıştım annem gene yardım etmiyor maddi konuda ablam para gönderdi mi gönderiyordu ben bu sefer yanlış yollara saptim para karşılığında bı kaç kişiyle düzenli birlikteliğim oldu buna mecbur kaldım babam öğrendikten sonra onun adını bile duymim onu öldürürüz demişlerdi abimle gelip beni öldürecekler di onlar beni unuttu ben onları annem hep evin temizligi yüzünden çocuğuna yeterince bakmadigim yuzunden hep şiddet uyguladı küfürler etti bı keresinde korkudan odama kaçtım kapıyı kitledim kapının altından halıyı ateşe verdi polisi aradım kaldığım yerden devam edicem tekrar çok uzun oldu gene kusura bakmayın

o kadar uzun yazıyorsun ki... bizim ne sabrımız ne de dikkatimiz var. o kadar uzun yazıyı burda kimse dikkatlice okumaz. boşuna yordun kendini. derdin varsa kısaca yaz bence. destan yazıyorsun kimse okumuyor. üzgünüm.

Birazını okudum da kızım sana her birşey denetenle sevişmek zorunda kalıp sonra benimle niye evlenmedi demen amaannn..

`