- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Melda_mila
-
Merhabalar burda yeniyim ve burayı keşfettim burda insanlar dertlerini sıkıntilarini açabiliyor birbirine fikir alışverişinde bulunuyor bende son çare size geldim çünkü kimseyle açık açık konuşamıyorum ben aklımı yitirmek üzereyim kötü bı karar vermek istemiyorum mücadeleden çok yoruldum doldum tastim zihnim okadar dolu ki kararlar vermem gerekiyor yapamıyorum çaresizim kimsesizim burda içimi dökmek istiyorum bı nevi itiraf bı nevi hayatımı anlatmak istiyorum içimde birikenleri burda dökmek istiyorum lütfen beni yargılamayın bana bı yol gösterin lütfen ennn basından anlatmak istiyorum herşeyi çünkü ne aileme ne yani basimdakilyle dertlesebiliyorum hissizlestim artık cümlelerim karışık gelirse kusura bakmayın şimdiden
Hadi bismillah, gönder gelsinMerhabalar burda yeniyim ve burayı keşfettim burda insanlar dertlerini sıkıntilarini açabiliyor birbirine fikir alışverişinde bulunuyor bende son çare size geldim çünkü kimseyle açık açık konuşamıyorum ben aklımı yitirmek üzereyim kötü bı karar vermek istemiyorum mücadeleden çok yoruldum doldum tastim zihnim okadar dolu ki kararlar vermem gerekiyor yapamıyorum çaresizim kimsesizim burda içimi dökmek istiyorum bı nevi itiraf bı nevi hayatımı anlatmak istiyorum içimde birikenleri burda dökmek istiyorum lütfen beni yargılamayın bana bı yol gösterin lütfen ennn basından anlatmak istiyorum herşeyi çünkü ne aileme ne yani basimdakilyle dertlesebiliyorum hissizlestim artık cümlelerim karışık gelirse kusura bakmayın şimdiden
Konu pekiMerhabalar burda yeniyim ve burayı keşfettim burda insanlar dertlerini sıkıntilarini açabiliyor birbirine fikir alışverişinde bulunuyor bende son çare size geldim çünkü kimseyle açık açık konuşamıyorum ben aklımı yitirmek üzereyim kötü bı karar vermek istemiyorum mücadeleden çok yoruldum doldum tastim zihnim okadar dolu ki kararlar vermem gerekiyor yapamıyorum çaresizim kimsesizim burda içimi dökmek istiyorum bı nevi itiraf bı nevi hayatımı anlatmak istiyorum içimde birikenleri burda dökmek istiyorum lütfen beni yargılamayın bana bı yol gösterin lütfen ennn basından anlatmak istiyorum herşeyi çünkü ne aileme ne yani basimdakilyle dertlesebiliyorum hissizlestim artık cümlelerim karışık gelirse kusura bakmayın şimdiden
Buraya ilk katıldım olduğu için nerden baslicagini şaşırıyor insan içimdeki duyguları ifade ederek rahatlamaya çalıştım biraz çok birikim var içimde ondan böyle oldu sanırım yaz Yaz konuya giremedim bı başlangıç yazayım dedimÇok şey yazmışsın ama hiçbir şey anlatmamışsın bacım, anlat da okuyalım slsllsls
Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için ama yaşadıklarım kolay değil affedemiyorum herkesten hesap sormak istiyorumokudum.
gereksiz insanları ve geçmişi geride bırakıp , kendi hayatına odaklanman lazım.
rastgele doğduğun evdeki insanlara çok fazla anlam yüklüyorsun.
Hiç bişey geride kalmadı cektiklerim gün ve gün artıyor şimdiki yaşadıklarım daha ağır şeyler geçmişim peşimi bırakmıyor bu günlerde daha çok zor günler geçiriyorum iki hafta önce önüme ilaçları koydum düşündüm içmek istiyordum ama beni tutan üç çocuğum var bı yandan da dayanamıyorum anlatacaklarım bitmedi henüz anlattıkça beni daha iyi anlicaksiniz ve fikirlerinize çok ihtiyacım var inanın anne yerine koyduğum ablam herşeyimi biliyor ama ona bile anlatmak istemiyorum herkesin derdi var zaten size derdimi dökmek istedimÇok zor şeyler yaşamışsınız hele de çocuk yaşta. Kimse bunları yaşamamalı, hele de en güven duyacağı insanlar tarafından. Yaşadıklarınız kolay şeyler değil, dolayısıyla da unutulması kolay şeyler değil. Umarım şu an tüm bunlar geride kalmıştır ve umarım çok mutlusunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?