• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

o kadar uzun yazıyorsun ki... bizim ne sabrımız ne de dikkatimiz var. o kadar uzun yazıyı burda kimse dikkatlice okumaz. boşuna yordun kendini. derdin varsa kısaca yaz bence. destan yazıyorsun kimse okumuyor. üzgünüm.

o kadar uzun yazıyorsun ki... bizim ne sabrımız ne de dikkatimiz var. o kadar uzun yazıyı burda kimse dikkatlice okumaz. boşuna yordun kendini. derdin varsa kısaca yaz bence. destan yazıyorsun kimse okumuyor. üzgünüm.
Vaktiniz varsa okuyun tabi zorlama yok iyi günler

Birazını okudum da kızım sana her birşey denetenle sevişmek zorunda kalıp sonra benimle niye evlenmedi demen amaannn..
İyi okumadım sanırım her denetenle değil o şeyleri denedikten sonra bilincin yerinde olmadığı için bunlar başıma geldi tehtitlerle kimse ailesinin böyle bir ortamda bulunup bunu bilmeyerek içip sigara şeklinde esrar içirilipte başına bunların gelmesi idi bilmesini istemez bende kimsenin öğrenmesini istemedim evleneceğimizi düşünerek devam ettim ve sonraları da tehtitlerle oldu ikincisi ona güvenip onunla otele gittiğim ve alkol denedigim için başıma geldi bana annem sahip çıkmadı oğlunu başıma attı bana kötü davranmaktan başka bişey yapmadi menfaatine baktı ona çalışıp çocuğuna bakmam için götürdü sahip çıksaydı belki de başıma gelmezdi

kendi hayatını kurarsın
ev araba alırsın
güzel gelirin olur

o zaman onlardan intikam almış olursun
Keşke öyle olsa şuan koca eline bakıyorum çalışmamı da istemiyor durumumuz da hiç iyi değil maalesef

Back
X