- Emoji Skoru
- 191
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi 21Rabiaa21
-
sürü sepet yaşasam kaynana kayınpeder herhalde en son üzüleceğim şey kurtulduğum evdeki odamı kime verdikleri olurduMerhaba herkeze ben 2 yılık evliyim severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum hersey burda başladı 9 kişilik bir ailem görümcelerim ve kayinvaldem sürekli benim hayatı burnumdan getirdi resmen her günüm zehir oldu konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum çok şükür ama eltim var evlenecekler kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım nedense bilmiyorum üzüldüm ama üzüldüm konu şu eski odamı nasıl eltime verir sizce ben yanlış mı düşünüyorum
Kaçıp kurtulduğuna şükredecek yerde oda mı eltiye verecekler diye dertlenmek miMerhaba herkeze ben 2 yılık evliyim severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum hersey burda başladı 9 kişilik bir ailem görümcelerim ve kayinvaldem sürekli benim hayatı burnumdan getirdi resmen her günüm zehir oldu konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum çok şükür ama eltim var evlenecekler kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım nedense bilmiyorum üzüldüm ama üzüldüm konu şu eski odamı nasıl eltime verir sizce ben yanlış mı düşünüyorum
Çok işsiz kaldınız da dert arıyorsunuz herhalde? Onların evine gelin gitmişsin sanane kimin odası olduğundan? Çok meraklıysan odana geri dön. Kayınaile evine gelin gidenler kurtulamıyor genelde kurtuldum diye kına yakacağın halde dert etmişsin bideMerhaba herkeze ben 2 yılık evliyim severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum hersey burda başladı 9 kişilik bir ailem görümcelerim ve kayinvaldem sürekli benim hayatı burnumdan getirdi resmen her günüm zehir oldu konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum çok şükür ama eltim var evlenecekler kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım nedense bilmiyorum üzüldüm ama üzüldüm konu şu eski odamı nasıl eltime verir sizce ben yanlış mı düşünüyorum
Ne alaka yani müze olacak değil ya oda.Merhaba herkeze ben 2 yılık evliyim severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum hersey burda başladı 9 kişilik bir ailem görümcelerim ve kayinvaldem sürekli benim hayatı burnumdan getirdi resmen her günüm zehir oldu konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum çok şükür ama eltim var evlenecekler kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım nedense bilmiyorum üzüldüm ama üzüldüm konu şu eski odamı nasıl eltime verir sizce ben yanlış mı düşünüyorum
sizce kime vermeliydi?Merhaba herkeze ben 2 yılık evliyim severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum hersey burda başladı 9 kişilik bir ailem görümcelerim ve kayinvaldem sürekli benim hayatı burnumdan getirdi resmen her günüm zehir oldu konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum çok şükür ama eltim var evlenecekler kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım nedense bilmiyorum üzüldüm ama üzüldüm konu şu eski odamı nasıl eltime verir sizce ben yanlış mı düşünüyorum
Sanırsın ana baba evindeki bekar odası. Odanın kapısına Rabia hatırası yazıp kilit mi vuracaklar yani.Napıcaklardı canım kırmızı güller bırakıp çerçevelerinizi mi asacaklardı
Hahahahaha vallahi dertsiz başlarına dert arıyorlarSanırsın ana baba evindeki bekar odası. Odanın kapısına Rabia hatırası yazıp kilit mi vuracaklar yani.
Halbuki masumiyet müzesine çevrilip ayda bir ziyarete açılmalıydı tabi.Merhaba herkeze ben 2 yılık evliyim severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum hersey burda başladı 9 kişilik bir ailem görümcelerim ve kayinvaldem sürekli benim hayatı burnumdan getirdi resmen her günüm zehir oldu konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum çok şükür ama eltim var evlenecekler kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım nedense bilmiyorum üzüldüm ama üzüldüm konu şu eski odamı nasıl eltime verir sizce ben yanlış mı düşünüyorum
Şaka dimi bu konuMerhaba herkeze ben 2 yılık evliyim severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum hersey burda başladı 9 kişilik bir ailem görümcelerim ve kayinvaldem sürekli benim hayatı burnumdan getirdi resmen her günüm zehir oldu konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum çok şükür ama eltim var evlenecekler kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım nedense bilmiyorum üzüldüm ama üzüldüm konu şu eski odamı nasıl eltime verir sizce ben yanlış mı düşünüyorum
9 kişiyle yaşadığı evden ayrılınca şimdi kendi evinde tek başına canımı sıkılıyor nedir şaşılacak iş.Hahahahaha vallahi dertsiz başlarına dert arıyorlar
Dalga mi geçiyorsunuz?Merhaba herkeze severek evlendim eşimin ailesiyle yaşadığı Eve gelin oldum hersey burda başladı konuyu çok uzatmak istemiyorum her neyse o evden ayrıldım bir eve çıktım eşimle mutluyum çok şükür ama eltim var evlenecekler kayinvaldem benim eski odamı eltime veriyor bunu kafaya taktım nedense bilmiyorum üzüldüm ama üzüldüm konu şu eski odamı nasıl eltime verir sizce ben yanlış mı düşünüyorum
Ve sennnn hayatini boyarsin pembeyeeHalbuki masumiyet müzesine çevrilip ayda bir ziyarete açılmalıydı tabi.