• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var...

35smyrna35

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
85
66
288
İzmir
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Daha doğrusu sürekli takipçiyim ama benım aklımda ki kalbimde ki derde ortak olup çözüme ulaşırım belki diye size yazmak istedim.Okuyup cevaplarsanız çok sevineceğim.

4 yıldır hayatımda olan erkek arkadaşım var.Çok iyi bana huzur veren biri... Yalnız İstanbul'da bense İzmir... Kasım askere gidecek seneye bu zamanlarda da isteme yapmayı düşünüyoruz.Düşünüyoruz da... Benim kimselere açamadığım derdim.Uzaklık endişem çok...

Ailemden,çok sevdiğim işimden ayrı kalmak... Gurbete gidip orada sıfırdan başlamak... Gerçekten korkuyorum. Pişman olmaktan evliliği yürütememekten. Bu sebepten ayrılmayıda düşündüm ama çok seviyorum. Kendimede güvenmiyorum.Zaman geçtikçe korkum artıyor.İstanbula onun yanına ailesine gittiğimde tamam olur diyorum.Sonra İzmir napıyosun kızım sen diyorum.

Gerçekten huzursuzum ve bu erkek arkadaşıma yansıyor...

Ne yapacağımı hiç bilmiyorum...

aileden ayrılmak ortam değiştirmek her zaman endişe yatarıt tabı ama bu derde düşmek için erken gıbı geldı bana isteme bıle seneye olacakmış..ben olsam sevdiğim adam için eğer ona güvenıyorsam her yere giderdim herhalde..

canım erkek arkadaşını 4 yıldır tanıdığını söylemişsin,bu süre içinde iyice tanıyıp onunla bi ömür geçirip geçiremeyeceğinin kararını vermişsindir zaten,bu en önemli ve verilmesi en büyük karar.
Eğer bu noktada sıkıntı yoksa şehirlerin farklı olmasını çokta sorun etme bence,ailenden,işinden,doğup büyüdüğün şehirden ayrılmak tabiki zorlu bi süreç olucak ancak artık ulaşım imkanları çok geniş uzak mesafeler bile kısa istediğin zaman gidip aileni görür hasret giderirsin.
Allah huzurlu,mutlu bir yuva ve seni anlayan bi eş nasip ettikten sonra insan o huzurla başka şehirede alışır,her şey yoluna girer.
Kaldıki evlendikten sonra farklı şehirlere taşınmak zorunda kalan ne çok kişi var,herkes alışıyorsa demekki çokta korkulacak birşey değil bu durum,sen de evini yuvanı benimseyip bunları çokta sorun etmezsin bir süre sonra bence.
İyi düşün iyi olsun..

Şöyle düşün...

Bir yanda 4 yıldır iyisiyle kötüsüyle sevdiğin bir adam...

Öte yanda ailenin ,sosyal çevrenin olduğu bir şehir...

İkisini de koy bakalım teraziye hangisi ağır basacak.

Evlenirsen sevdiğin adamla elbet mutlu olursun değil mi evlendiğin için.

Orda da bir iş bulursun ve çevre edinirsin.

Aileni de ziyaret edersin muhakkak.

Ama aileni tercih edersen bundan sonra buna göre ilişki edinmen gerekecek yani izmir içi şartıyla.

Aynı zamanda 4 yıllık sevdiğin adamdan da vazgeçmiş olacaksın.

Hakkında hayırlısı.

istanbul izmir arası çok buyuk mesafe sayılmaz

sen 4 yılda az çok tanımışsındır sevgılını

ona guven sonra alışırsın

Sevildiği ve sevdiği adamla cehenneme bile gider insan .... :)
Evet arkada bırakmak çok zor .
Ama hayat kolay değil zaten . :ssz:

neden hep kızlar gidiyor, erkek gelse olmaz mı, olamaz mı...:40:

4 yılda tanınır mı, evlenince işler nasıl olur yaşamadan bilinmez ama, illa ki gideceksen kesinlikle işini bırakma, nakil yaptır.hayat her daim değişiyor, sağlam basmak gerek...:kkk:

Son düzenleme:
Ah canim ah daha kucucuktum izmir'den ayrilip yurtdisina tasindigimda, ama izmirimin kokusunu hala hissederim buyuk bir hasretle ozlerim izmiri. Biz coookkk coookkk uzakta yasiyoruz ama izmir-istanbul arasi fazla degil. Eger goze alabiliyorsan aileni ve izmiri birakmayi, git derim ben

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X