- 4 Şubat 2011
- 369
- 30
- 73
Beni rahatsız eden 2 şey oldu;
1. Eşinizin sizi telefonla aradıktan sonra komşunuza poşetleri verip eve gidip hemen üstünü değiştirmesi neden sizi beklemedi ?
2. En rahatsız olduğum ise kadının tavrı aaa ne kadar kilo almışsınız neden sizinle kendini bir kıyaslama içine soktu ki amaç ne ?
Belki eşinizin art niyeti yoktur insanlık namına yardım etmiştir sizin de görüp yanlış anlayıp sorun çıkartmanızı istemediği için acele eve gitmiş olabilir fakat kadının iyi niyetine hiç inanamadım. Ama dediğim gibi siz eşinizi değil de kadını gözetleyin bakalım etrafınızda dolanacak mı?
Normalde aynı dakikalarda sokaktaysak eğer hemen yukarı çıkmaz bile,çünkü biliyor birkaç dakika içinde ben gelicem ,beni görür cocugu alır birşey istiyorsa bakkala götürür,veya kucağına alır yukarı çıkar.
Ben kv falan tanımam ,bu bayanın evlerinin karşısında eşimin amcası oturuyor,onun gelini laf arasında ,bizim su komşunun gelinide diyerek bi laf anlattı ordan biliyorum sadece ,yani sohbetimiz hiç yok,kilomdan niye bahsetti ki,ha birde ben uzun olduğum için kilom var ama onun kadar belli değil,kısa boylu olduğu için basenleri falan belli bayanin ,ilk defa konuşuyor benimle 'merhaba ben su evde oturuyorum , abide yardım etti'gibi bi cümle söylemesi gerekmezmi?