• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var..!

Cok abartmissiniz. Bu kadar da olmaz dedirtti bana. Bu tur konulari gordukce, iyi niyetli bakan ve en azindan bu konuda ne kadar psikolojisi saglam azinlikta oldugumu dusunuyorum.

Kadinin posetini tasimasinin altinda neler ariyorsunuz. Pes vallahi.
Sizin ciddi anlamda esinize guven sorununuz var bence. Once bunun uzerine gidin.

Bu nasıl bir düşünce tarzı nasıl bir kafa yapısıdır. Gerçekten hayretler içinde kaldım.
Bir erkeğin bir bayana yardım etmesi için kadının hasta, yaşlı,hamile ya da çocuklu mu olması gerekir?
Tökezlemesi bile gerekmez bence. Ağır poşetler varsa elinde yardım etmesi gayet doğal.
Ki aynı mahallede oturan, tanıdık birinden bahsediliyor.
Eşim böyle bişey yapsa ben gurur duyarım, mutlu olurum.
Bir de erkeklere odun diyoruz. İnce düşününce, bir incelik yapınca da hemen yaftalıyoruz. Toptan psikolojik tedavi almamız lazım ülke olarak.

Kesinlikle katiliyorum.
Amma guvensiz olmus insanlar ya. Komsuya selam verse iskillenen kadinlar var.

kızlar hemen anlatmak istiyorum,çok doluyum.bugün anneme gittim ,kahvaltıdan sonra eşimle beraber çıktık,ben otobüse bindim esim ' fatura yatırıp biraz gezip eve gelirim sonrada ise giderim' dedi.
Saat altı gibi ben annemden çıktım otobüsten indim eve girmeme beş dakika kala eşim arayıp nerede olduğumu sordu 'yakınım geliyorum 'dedim,tlf kapattım,bi baktım bizim üst sokaktaki komşunun gelin inin eline posetleri verip hemen köşeyi dondu eşim,tam goremedim yüzünü gömleğini gördüm emin olmak için eve hızla gidip üstünü çıkarmadan gömleğini gormek istedim.bu sırada ben tam bahsettiğim bir üst sokağın kosesindeyim ,bu bayan gülerek geldi ;'merhaba tanidin mi 'dedi ,'hayır cikaramadim 'dedim ,'ben filancanin gelini su evde oturuyorum 'dedi ve gülerek sen de benim gibi çok kilo almissin 'dedi ,ben ne olduğunu anlamaya calirisken ters baktım sanırım ters bakinca gitti .
Hemen yukarı çıktım eşime baktım gömleği çıkarmış,napiyorsun sen deyip açtım ağzımı yumdum gözümü,bagriscagris:-( eşimin aciklamasi;'ben tam tlf kapattım ,kaldırımdan kadın düşer gibi oldu,mahsuru yoksa yardım edim poşetler ağır galiba dedim,yok olmaz dedi,bende ya boş çıkıyorum zaten dedim oda verdi,sonra ben sizi tanıyorum ışte sen şunun oglusun,eşinide taniyorum,bende filan kisinin geliniyim 'demiş,güya!koseye gelince poşetleri vermiş beyefendi beni hiiic gormemis bile!!
Kadın düştümu dedim yok ,kucaginda yanında çocuk mu vardı yok,hamilemiydi yok,dustu de kramp falan girdi yuruyemedimi yok,ee niye taşıdın poşetleri ,düşer gibi oldu bende allah rızası için yardım ettim,dedi.
Cokmu tepki gösterdim ,naptim napicam bilemedim.
(semt pazarı vardı bugun mahallemizde,kadının bir cocugu var ve 21yasinda sanırım, birkaç kişidende akıllı saf diye duymuştum, yani deli değil ama nerde nekonusacagini bilmiyor gibi ,tam cozemedim tanımam zaten komsulardan duydum)

canım ben çok kıskancım bende kıyametleri koparırdım :41::41:

Eğer Esim yapsa silinti yok.kizmam bilir ve benim yanina kdr tasir poseti. Her beni girince verir kaçarsa o zaman kafamda deli sorular baslar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bayan icin saf biri demis.
Yok mu boyle insanlar?
Var.
Ayrica bir bu adam mi kibar demissiniz.
Ben bayan halimle bile yardim etmeye calisirim.
Yardim ya hu bu yardim.
Cinsiyeti olmayan bir sey.
Dunyada iyi insanlar da var.
Ama bi pazar poseti tasimaya ne anlamlar yuklenmis.
Sasiriyorum vallahi.

Ben de okurken şoka girdim,yahu bizim kadınlarımız sanırım erkekleri kaba olmakla suçluyor ama hanzo erkek istiyorlar.Adam ne güzel yardım etmiş işte,hani Türk milleti yardımseverdi yahu?Bana daha önce yardım teklif eden oldu,etrafımda da gördüm yardım edenleri.Yani erkeklerin de cinsel dürtüleri dışında da duyguları var,onlar da merhamet edebiliyorlar,onlar da iyilik etmek isteyebiliyorlar.Yani her şeyden cinsel bir mana çıkarmak...Bence konu sahibinin güvensizlik problemleri var ve bu evliliğine de olumsuz yansır,eşi bir müddet sonra kendine hapsedilmiş hissedebilir.

Bu nasıl bir düşünce tarzı nasıl bir kafa yapısıdır. Gerçekten hayretler içinde kaldım.
Bir erkeğin bir bayana yardım etmesi için kadının hasta, yaşlı,hamile ya da çocuklu mu olması gerekir?
Tökezlemesi bile gerekmez bence. Ağır poşetler varsa elinde yardım etmesi gayet doğal.
Ki aynı mahallede oturan, tanıdık birinden bahsediliyor.
Eşim böyle bişey yapsa ben gurur duyarım, mutlu olurum.
Bir de erkeklere odun diyoruz. İnce düşününce, bir incelik yapınca da hemen yaftalıyoruz. Toptan psikolojik tedavi almamız lazım ülke olarak.

Ben bir kez daha emin oldum birçok Türk kadını hanzo erkek istiyor.Daha dün adamın biri bana alışveriş sepetini uzattı gülümseyerek eşim de yanımdaydı,adama teşekkür etti.Ne kadar geniş mezhepliymişiz de haberimiz yokmuş,bilseydim kafasına indirirdim sepeti.:ssz:

kadını bilemem ama eşinizin sucu yok,ya benim eşim de mesela arabayla carsıya gitsin ya da başka yere sitenin ordaki durakta yakın bayan komsularımızı görünce buyur eder arabaya götüreyim abla der onlarda ya kabul eder yada kibarca reddeder bunda bişey yokki ama siz kadını taaımıyotum falan demişsiniz işte onu bilemem...

Sorun poşet taşıması değil ki gömleği neden alelacele değiştiriyor ve kadın sizi oyalar gibi konuşuyor bunlar sorun bence

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bi gözden bi goze guvenılmez. Yok yardımmış bilmem ne istanbulda hamileye yer vermezler be sen neden bahsedıyorsun hangı kafada gezıyorsun?

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Kızlar hemen anlatmak istiyorum,çok doluyum.Bugün anneme gittim ,kahvaltıdan sonra eşimle beraber çıktık,ben otobüse bindim esim ' fatura yatırıp biraz gezip eve gelirim sonrada ise giderim' dedi.
Saat altı gibi ben annemden çıktım otobüsten indim eve girmeme beş dakika kala eşim arayıp nerede olduğumu sordu 'yakınım geliyorum 'dedim,tlf kapattım,bi baktım bizim üst sokaktaki komşunun gelin inin eline posetleri verip hemen köşeyi dondu eşim,tam goremedim yüzünü gömleğini gördüm emin olmak için eve hızla gidip üstünü çıkarmadan gömleğini gormek istedim.Bu sırada ben tam bahsettiğim bir üst sokağın kosesindeyim ,bu bayan gülerek geldi ;'merhaba tanidin mi 'dedi ,'hayır cikaramadim 'dedim ,'ben filancanin gelini su evde oturuyorum 'dedi ve gülerek sen de benim gibi çok kilo almissin 'dedi ,ben ne olduğunu anlamaya calirisken ters baktım sanırım ters bakinca gitti .
Hemen yukarı çıktım eşime baktım gömleği çıkarmış,napiyorsun sen deyip açtım ağzımı yumdum gözümü,bagriscagris:-( eşimin aciklamasi;'ben tam tlf kapattım ,kaldırımdan kadın düşer gibi oldu,mahsuru yoksa yardım edim poşetler ağır galiba dedim,yok olmaz dedi,bende ya boş çıkıyorum zaten dedim oda verdi,sonra ben sizi tanıyorum ışte sen şunun oglusun,eşinide taniyorum,bende filan kisinin geliniyim 'demiş,güya!koseye gelince poşetleri vermiş beyefendi beni hiiic gormemis bile!!
Kadın düştümu dedim yok ,kucaginda yanında çocuk mu vardı yok,hamilemiydi yok,dustu de kramp falan girdi yuruyemedimi yok,ee niye taşıdın poşetleri ,düşer gibi oldu bende Allah rızası için yardım ettim,dedi.
Cokmu tepki gösterdim ,naptim napicam bilemedim.
(Semt pazarı vardı bugun mahallemizde,kadının bir cocugu var ve 21yasinda sanırım, birkaç kişidende akıllı saf diye duymuştum, yani deli değil ama nerde nekonusacagini bilmiyor gibi ,tam cozemedim tanımam zaten komsulardan duydum)

Ben bu konuya hala ortada bişey yok siz abartıyosunuz diyenleri hiç anlamıyorum . Sizin kocanız mahalledeki genç gayet sağlıklıda bi kadının poşetlerini taşısa çok mu hoşunuza gidicek ya çok mu normal bi durum o kadar hayırsever se pazardaki teyzelerin yanında durup onların poşetlerini taşısın .Ayrıca sizi görünce panik olup verip eve gitmeside anormal. Tepkiniz gayet yerinde en azından bundan sonra öyle şeyler yapmaz görmezden gelip sussanız daha fazlası olurdu.

Kusura bakmayin ama sizmi art niyetlisiniz benmi cok iyi niyetliyim bilemedim:44:bence ortada suphelenicek bisey yok :50:tabii siz bi kadin olarak biseyler hissetmis olmalisiniz ki suphelenmissiniz.Ama bi insanin ille yasli yada hamile falan olmasi gerekmiyo bence yardim etmek icin sonucta bi bayan ve fiziken daha zayif esinizde tanidigi icin yukunu cok görüp yardim etmek istemis olamazmi:44:

Zayıf da degil ki :-(

Yani iyi niyetli düşünelim,iyiye yoralım öncelikle dersek;eşinizin hayırsever bir anına denk gelmiş,yardımcı olayım demiş şeklinde düşünebiliriz.Ben eşiniz açısından değil de,şu iyi niyetli düşünmeyi bir kenara bırakırsak o kadından huylandım.Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu kadınla aynı civarda olmanıza rağmen daha önceden sizinle hiç sohbete girişmemiş.Daha önce hiç mi,bir kere bile mi görmedi sizi yani de şimdi muhabbet kuracağı tuttu?

Aynen,birbirimizi gördük ama hiç sohbetimiz olmadi,birde ilk konuşmamızda kilom ne alaka?

Bi gözden bi goze guvenılmez. Yok yardımmış bilmem ne istanbulda hamileye yer vermezler be sen neden bahsedıyorsun hangı kafada gezıyorsun?

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Herkesin zihniyeti sizin gibi degil. Baska yerlere calismiyor herkesin kafasi.
Uslubunuza dikkat edin.

Ayyy yok şeytan haklıymış, hani demiş ya "Eyy Allah'ım madem kadını yaratacaktın, beni niye yarattın?" , pesss gerçekten. Ya kadın düşmemiş ama düşer gibi olmuş. Yani kim olsa aynı şeyi yapardı, demk ki o an takıldı , yok yani birine yardım etmenin kıstaslarımı var, "düşer gibi olduysa bekleyin iyice düşsün, bir yerlerini kırsın öyle yardım edin", diye. Bu nasıl bir saçmalıktır. Bir de dikkatimi çeken, "ben hamileyken bana kimse yardım etmedi", "bende bayanım çok poşet taşıdım ama bana yardım eden olmadı" diyen bayanlar, sanki normal olan buymuşta, yardım edilmesi anormalmiş gibi konuşmuşsuz ya bravooo:46: Normal olanı yardımcı olmaktır, anormal olanı sizin karşılaştıklarınızdır. Bunu televizyonda izleseniz "ayy iyi insanlar hala ölmemiş, bu insanlar sayesinden dünya hala ayakta" dersiniz; ama şüpheci eş olayı anlatınca , ortaya çıkan tabloya bakın. Peeessss diyorum artık

22 yasindayim valla gecen gun yokus cikiyorum elim kolum dolu karsi komsumuz yeni evliler geldi adam yardim ediyim dedi yok mok dedim birakmadi kapiya kadarda tasidi bence bu nezakettir erkekler sever boyle seyleri.o adamda benim dunya ahiret kardesim olsun asla yan gozle bakmam bekarim ustelik.yani bence esiniz yanlis birsey ypmamis aslinda yasli olmasi gerekmez nezaket gostermesi icin yolda karsilasmis selamlasmislardir eli kolu doluysada kadinin kendinin eli kolu bos asil almasa posetleri uygunsuz olurdu bence.icinizi ferah tutun kiskanclik biliyorm cok kotu bir duygu ama gercekten itersiniz esinizi kendinizden :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar,bayan gayet sağlıklı,yaninda çocuk yok,hamile değil ,dusmemis düşer gibi olmus,zayıf çelimsiz de değil gayette kilolu,saf derken ki amacım ben daha önce hiç konuşmadım,komsulardan duydum öyle akli meleke falan değil,yani ben anlam veremedim,ilk defa konuşuyor benimle sende kilo almışsın demek ne alaka?
'ya merhaba abide yardım etti sağolsun 'demek dururken ,sende kilo almışsın dedigi ne anlam veremedim ,nedenir buna deli desem değil,akıllı ise niye böyle konuştu?
Ha birde bayanda benim gibi kv ve kp ile altli ustlu oturuyor,kocası kp gitsin canım getiremiyorsa,ben bi akıl verin dedim destek fikir ne bilim biseyler söyleyin ama niye olumsuz yaklaşıyorsunuz ki,bende hamile oldum ,cocugumla alışverişe gittim,yolda giderken okadar sert giderimki cesaret bile edemzler sormaya ya,sorarsada teşekkür eder ceviririm ama benim nazik kocam ya boş çıkıyorum ışte demiş ,off offf var bu ışte birsey.Niye hemen gömleğini çıkardın dedim ya çıkardım tişört 'umu giyiyorum ışte dedi ,niye kaçar gibi hemen çıktın dedim seni görmedim bile dedi.
Bizim evin bir üst sokağında oturuyorlar ve ikimizinde evi tam köşe,madem yardım etti,kp tanıyormus peki o zaman kadının evine kadar gösterseydi kapıdan verseydi posetleri birileri gorursede slm verip aciklasaydi ,o zamanda daha mi saçma olurdu bilemedimki ya

Ayyy yok şeytan haklıymış, hani demiş ya "Eyy Allah'ım madem kadını yaratacaktın, beni niye yarattın?" , pesss gerçekten. Ya kadın düşmemiş ama düşer gibi olmuş. Yani kim olsa aynı şeyi yapardı, demk ki o an takıldı , yok yani birine yardım etmenin kıstaslarımı var, "düşer gibi olduysa bekleyin iyice düşsün, bir yerlerini kırsın öyle yardım edin", diye. Bu nasıl bir saçmalıktır. Bir de dikkatimi çeken, "ben hamileyken bana kimse yardım etmedi", "bende bayanım çok poşet taşıdım ama bana yardım eden olmadı" diyen bayanlar, sanki normal olan buymuşta, yardım edilmesi anormalmiş gibi konuşmuşsuz ya bravooo:46: Normal olanı yardımcı olmaktır, anormal olanı sizin karşılaştıklarınızdır. Bunu televizyonda izleseniz "ayy iyi insanlar hala ölmemiş, bu insanlar sayesinden dünya hala ayakta" dersiniz; ama şüpheci eş olayı anlatınca , ortaya çıkan tabloya bakın. Peeessss diyorum artık

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: çok haklısın..........

Arkadaslar,bayan gayet sağlıklı,yaninda çocuk yok,hamile değil ,dusmemis düşer gibi olmus,zayıf çelimsiz de değil gayette kilolu,saf derken ki amacım ben daha önce hiç konuşmadım,komsulardan duydum öyle akli meleke falan değil,yani ben anlam veremedim,ilk defa konuşuyor benimle sende kilo almışsın demek ne alaka?
'ya merhaba abide yardım etti sağolsun 'demek dururken ,sende kilo almışsın dedigi ne anlam veremedim ,nedenir buna deli desem değil,akıllı ise niye böyle konuştu?
Ha birde bayanda benim gibi kv ve kp ile altli ustlu oturuyor,kocası kp gitsin canım getiremiyorsa,ben bi akıl verin dedim destek fikir ne bilim biseyler söyleyin ama niye olumsuz yaklaşıyorsunuz ki,bende hamile oldum ,cocugumla alışverişe gittim,yolda giderken okadar sert giderimki cesaret bile edemzler sormaya ya,sorarsada teşekkür eder ceviririm ama benim nazik kocam ya boş çıkıyorum ışte demiş ,off offf var bu ışte birsey.Niye hemen gömleğini çıkardın dedim ya çıkardım tişört 'umu giyiyorum ışte dedi ,niye kaçar gibi hemen çıktın dedim seni görmedim bile dedi.
Bizim evin bir üst sokağında oturuyorlar ve ikimizinde evi tam köşe,madem yardım etti,kp tanıyormus peki o zaman kadının evine kadar gösterseydi kapıdan verseydi posetleri birileri gorursede slm verip aciklasaydi ,o zamanda daha mi saçma olurdu bilemedimki ya

Siz ısrarla böyle düşünmeye devam edeceğiniz için biz ne desek boş.Şimdi burda size kalkıp "evet yaa eşin kadına basbaya asılmış" desek rahat mı edeceksiniz? Ne bekliyosunuz anlamadım ki.Akıl verin,destek,fikir demişsiniz.Durmun normal olduğunu kaç kişi yazmış ama yok.Sizi rahatlatacaksa söyliyim o zaman "eşiniz kadına asılmış" hey Allahım...

Back
X