kızlar hemen anlatmak istiyorum,çok doluyum.bugün anneme gittim ,kahvaltıdan sonra eşimle beraber çıktık,ben otobüse bindim esim ' fatura yatırıp biraz gezip eve gelirim sonrada ise giderim' dedi.
Saat altı gibi ben annemden çıktım otobüsten indim eve girmeme beş dakika kala eşim arayıp nerede olduğumu sordu 'yakınım geliyorum 'dedim,tlf kapattım,bi baktım bizim üst sokaktaki komşunun gelin inin eline posetleri verip hemen köşeyi dondu eşim,tam goremedim yüzünü gömleğini gördüm emin olmak için eve hızla gidip üstünü çıkarmadan gömleğini gormek istedim.bu sırada ben tam bahsettiğim bir üst sokağın kosesindeyim ,bu bayan gülerek geldi ;'merhaba tanidin mi 'dedi ,'hayır cikaramadim 'dedim ,'ben filancanin gelini su evde oturuyorum 'dedi ve gülerek sen de benim gibi çok kilo almissin 'dedi ,ben ne olduğunu anlamaya calirisken ters baktım sanırım ters bakinca gitti .
Hemen yukarı çıktım eşime baktım gömleği çıkarmış,napiyorsun sen deyip açtım ağzımı yumdum gözümü,bagriscagris:-( eşimin aciklamasi;'ben tam tlf kapattım ,kaldırımdan kadın düşer gibi oldu,mahsuru yoksa yardım edim poşetler ağır galiba dedim,yok olmaz dedi,bende ya boş çıkıyorum zaten dedim oda verdi,sonra ben sizi tanıyorum ışte sen şunun oglusun,eşinide taniyorum,bende filan kisinin geliniyim 'demiş,güya!koseye gelince poşetleri vermiş beyefendi beni hiiic gormemis bile!!
Kadın düştümu dedim yok ,kucaginda yanında çocuk mu vardı yok,hamilemiydi yok,dustu de kramp falan girdi yuruyemedimi yok,ee niye taşıdın poşetleri ,düşer gibi oldu bende allah rızası için yardım ettim,dedi.
Cokmu tepki gösterdim ,naptim napicam bilemedim.
(semt pazarı vardı bugun mahallemizde,kadının bir cocugu var ve 21yasinda sanırım, birkaç kişidende akıllı saf diye duymuştum, yani deli değil ama nerde nekonusacagini bilmiyor gibi ,tam cozemedim tanımam zaten komsulardan duydum)