bir derdim var

kbraela

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
43
1
11
31
Sevgilime nasıl davranacağım konusunda fikrm yok. Bana soğuk davranıyor zaten çok konuşmuyoruz sms almıyoruz. Ayrılmştk tekrar birleştik fakat çok soğuk sürekli birbirimizi yanlış anlayıp kavga ettiğimde dolayı ayrıldık düzeltmek için birleştik kendimi ifade edemiyorum nasıl davranmalıyım anlatmalıyım yardım edin lütfen ..

Sık sık yan yana olmaya calisin canim yeni baristiysaniz basbasa kalin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sık sık yan yana olmaya calisin canim yeni baristiysaniz basbasa kalin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ramazanlıkta görüşmek zor olur arayıp konuşmayı düşündüm müsait olmuyo canım

Ramazanlıkta görüşmek zor olur arayıp konuşmayı düşündüm müsait olmuyo canım

kendisi bilir o zaman bu kadar üstüne düşme bazı şeyler karşılıklı olunca güzel.. tek taraflı mücadele bi işe yaramaz

aynı sorun bendede var sürekli ayrıl barış ayrıl barış.. ve artık anlaşamamaya başladık ama ayrılamıyoruzda

Adasim ayni seyi ben yasadim konusmamazliklar tartismalar o soguk davrandikca bende soguk davrandim duzelmesini cok bekledim o duzeldiginde de benim icimde istek kalmamisti sonucta husran malesef sana onerebilecegim bu tarz ciddi konularinizi en kisa surede yuz yuze yapin ve o soguksa sen yaklas sabirla ona vakit gecirin bolca en azindan denedim dersin

Yenisini bul.Nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…