Sevgilime nasıl davranacağım konusunda fikrm yok. Bana soğuk davranıyor zaten çok konuşmuyoruz sms almıyoruz. Ayrılmştk tekrar birleştik fakat çok soğuk sürekli birbirimizi yanlış anlayıp kavga ettiğimde dolayı ayrıldık düzeltmek için birleştik kendimi ifade edemiyorum nasıl davranmalıyım anlatmalıyım yardım edin lütfen ..
Sevgilime nasıl davranacağım konusunda fikrm yok. Bana soğuk davranıyor zaten çok konuşmuyoruz sms almıyoruz. Ayrılmştk tekrar birleştik fakat çok soğuk sürekli birbirimizi yanlış anlayıp kavga ettiğimde dolayı ayrıldık düzeltmek için birleştik kendimi ifade edemiyorum nasıl davranmalıyım anlatmalıyım yardım edin lütfen ..
Adasim ayni seyi ben yasadim konusmamazliklar tartismalar o soguk davrandikca bende soguk davrandim duzelmesini cok bekledim o duzeldiginde de benim icimde istek kalmamisti sonucta husran malesef sana onerebilecegim bu tarz ciddi konularinizi en kisa surede yuz yuze yapin ve o soguksa sen yaklas sabirla ona vakit gecirin bolca en azindan denedim dersin