• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var :(

merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum :KK43:

:KK57::KK57::KK57:

Valla tecrübeler yaşanarak öğrenilr ve bazı dersler tecrübe edilmeden öğrenilmez;!! Aldatılma ve bunla başetme adına:.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kıskananın sevdiğini düşünürüm..
Yani yanında sevgiline sevdiğin kişiye biri bakınca diğeri rahatsızlık duyuyorsa, sahiplenme duygusu varsa seviyordur..
Dozunda ama..
Ama bunlar yoksa sıkıntı vardır bence..
Hiç kıskanmamak yada kıskanılmamak beni rahatsız eder..
Kıskansa bile 'benim zaten'' havalarınada girebilir insan bunada okeyyy ama kıskanmam demesi sıkıntı geliyor bana..

Bende dikat çekene bakılır lafını duymuştum..
sonra o dikkat çekenlere dahil olunca kendime bakıp paçaları tutuştu..
Birde ondan kopamaz gibi yapıp tek yanlışında çekip gitti düzeldi ;) :D
Hee şuan bakıyo muyum kendime cıkss :(

Nişanlım beni seviyor ama

Nisanlim beni seviyor : Boyle bir sonuca nerden vardiniz ? Benim bildigim seven erkek baskasina bakmaz, sevdigini gozunden sakinir, uzmemek icin elinden geleni yapar.

seviyor ama : Sevmek ve ama bir araya gelemez, gelmemli bence. Ortada bir "ama" varsa, orda genelde sevgi olmuyor.

Bir de eklemek isterim ki, bu herif saygisiz olmasi ve deger gostermemesi sevilmeye layik olmadiginizi asla gostermez. Siz bence kilolu oldugunuz icin kendinize deger vermiyorsunuz, baskasinin da size deger vermemesini bu yuzden mesrulastiriyorsunuz. Once bir kafaniza sokun, sizin degeriniz 3 kilo 5 kilo almakla vermekle degismez. Kilolusunuz diye saygisizligi kabullenmeyin, biraz kendi degerinizin farkina varin, gozunuzu seveyim.

Bak sekerim, kendini cok kucuk dusurmussun. Baskalarina bakmasini kabul etmissin, bir de bunu adama acikca sorarak kendini iyice zavalli durumuna dusurmussun, sana su anda cok kizdim. Bir daha yakaladiginda , ki yakalayacaksin anlasilan, gize yasak yoktu degil mi, dile de yasak yok saygisiz o...u cocugu, senin bir daha yuzunu gormek istemiyorum, s..tir git, de. Kafasina cantani gecir, varsa sicak kahveyi yuzune carp, yuzugunu de firlat gitsin. Kendine saygini kendi gozunde bir kazan. Icinden yukselen ofke ve cignenen gururunun acisi olsun lutfen. Once egonu bir kesfet sekerim, saygisizliga uzulme, ofkelen lutfen. Ofkeni ortaya cikarmalisin bence, icindeki canavari ortaya cikarmalisin. Sayip sovmenin keyfine varmalisin. Cignenen gururunun ocunu almalisin.

Son düzenleme:
Zayıf kadın istiyorsa gitsin bulsun hayatiniz böyle mi geçecek evliliği bir daha düşünün derim ben

kiloyla alakası olduğunu sanmıyorum...nişanlın bir kere huy edinmiş..bu adam evlense zayıflasan dahi.. yine bakar yine bakar..hastalık olmuş bunda...

merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum :KK43:

bütün erkekler aynı bebeğim zayıfta olsan bakarlar şişmanda olsan bakarlar ivana sert bile aldatıldı düşün artık.
zayıflarsan kendine güvenn yerine gelir onu tınlamazsın zayıfal sevgilim zayıf diye 75 kilodan 60 kiloya indim daha çok yakışıyoruz kendime daha çok güveniyorum dene basarrsn üzme kendinide üzüyosa yolver zayıflamayıda kendin için yap bir başkası için değil

Bence sana yeteri kadar değer vermiyor kendini hatırlat bi süre uzak kalarak

Nasil yasak yokmus ya.. Piskinlige bak yaptin deme bari

Konu sahibi once zayifla ozguvenini kazan ve iliskini acilen gozden gecirr :KK14:

sizi seven adam o halinizle sevsin.başkası için değil kendiniz için zayıflayın,eğer zayıflamak istiyorsanız.

Erkeklerin doğası bu sen fit olsanda,hatta mankende olsan erkek yine bakar canım.okadar güzel,manken gibi bayanlar neden aldatılıyor?

Komedi yorumlar var ya.
Madem fit kadın seviyor o zaman kilolu kızla işi ne?
Bunu düşünmeden yorum yapanları anlamıyorum.
Bu adam bu kızla nişanlanmış işte ötesi var mı?
Demek ki mesele kilo değil.

Zayif begeniyosa beyfendi zayiflara gidebilir senle birlikteyken gozunun baskasinda olmasinin bi aciklamasi olamaz bence bide daha evlenmemissin evlenince napicak acabaa bu kucuk gorunen sorunlar seni fazla yipratir soyliyim uyar son kez tekrarlarsa hayatini ona zindan etme

O adamın gözlerini oyardım herhalde susamazdım kavgamıda yapardım bigüzel eğer bunlardan anlamıyorsa bende onun yaptığının aynını yapardım anlar o zaman belki nasıl birşey oluyormuş nişanlısı yanındayken başkasına bakmak

Bi kere manken sevgilim olmuştu ki bende sıfır bedenim ve uzun sayılırım..kızlar sevgilime baktıkça kuduruyordum...artık biraz göbekli ve ortalama tiplerle oluyorum..ki onlar seni kıskanıo sen onları değil...dediğim gibi kendinden zayıf bi nişanlın olduğuna göre özgüvenin yüksek oldunu düşünüyorum ben o kadar özgüvenli değilim...istersen kilo da verirsin bence canım İnan kendine

Bi kere manken sevgilim olmuştu ki bende sıfır bedenim ve uzun sayılırım..kızlar sevgilime baktıkça kuduruyordum...artık biraz göbekli ve ortalama tiplerle oluyorum..ki onlar seni kıskanıo sen onları değil...dediğim gibi kendinden zayıf bi nişanlın olduğuna göre özgüvenin yüksek oldunu düşünüyorum ben o kadar özgüvenli değilim...istersen kilo da verirsin bence canım İnan kendine
aynen bende de aynı taktik :P :)

Bence kendinize bakmalısınız her konuda. öncelikle fazla kilolar içi diyetisyene başvurun. belki de troitlerde sorun vardır çözülünce zayıflarsın. bende üzülünce 1 günde birkaç kilo bile veriyorum. sonra spor yapacaksın. mesela plates. çünkü inanılmaz sıkılık sağlıyor.

inşallah o sorunlar çözülür ve zayıflarsınız sizi seviyor nasıl başka kızlara bakıyor ??hadi baktı size neden yansıtıyor acı mı çekmenizi istiyor hoşuna gidiyormuymuş sizi üzmek tek kelime ile ''SAÇMALIK''

Back
X