Nişanlım beni seviyor ama
Nisanlim beni seviyor : Boyle bir sonuca nerden vardiniz ? Benim bildigim seven erkek baskasina bakmaz, sevdigini gozunden sakinir, uzmemek icin elinden geleni yapar.
seviyor ama : Sevmek ve ama bir araya gelemez, gelmemli bence. Ortada bir "ama" varsa, orda genelde sevgi olmuyor.
Bir de eklemek isterim ki, bu herif saygisiz olmasi ve deger gostermemesi sevilmeye layik olmadiginizi asla gostermez. Siz bence kilolu oldugunuz icin kendinize deger vermiyorsunuz, baskasinin da size deger vermemesini bu yuzden mesrulastiriyorsunuz. Once bir kafaniza sokun, sizin degeriniz 3 kilo 5 kilo almakla vermekle degismez. Kilolusunuz diye saygisizligi kabullenmeyin, biraz kendi degerinizin farkina varin, gozunuzu seveyim.
Bak sekerim, kendini cok kucuk dusurmussun. Baskalarina bakmasini kabul etmissin, bir de bunu adama acikca sorarak kendini iyice zavalli durumuna dusurmussun, sana su anda cok kizdim. Bir daha yakaladiginda , ki yakalayacaksin anlasilan, gize yasak yoktu degil mi, dile de yasak yok saygisiz o...u cocugu, senin bir daha yuzunu gormek istemiyorum, s..tir git, de. Kafasina cantani gecir, varsa sicak kahveyi yuzune carp, yuzugunu de firlat gitsin. Kendine saygini kendi gozunde bir kazan. Icinden yukselen ofke ve cignenen gururunun acisi olsun lutfen. Once egonu bir kesfet sekerim, saygisizliga uzulme, ofkelen lutfen. Ofkeni ortaya cikarmalisin bence, icindeki canavari ortaya cikarmalisin. Sayip sovmenin keyfine varmalisin. Cignenen gururunun ocunu almalisin.