• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var :(

benimde eşim kilolu diyelim bende kas lı zayıf vs. erkeklere mi bakayım onun yanında belki kendine dikkat eder diye. katliam olur valla. o yüzde sanmıyorum sebep bu değildir
:KK48: yok canım sen bakma tabii, ama gözün suali olmaz denen adamın yanında bakılır, en azından bir kere, lafını iade etmek için.

Bilemedim ben, erkek milleti kendi şahsına has varlıklar. Herşey beklenir; mümkün olsa da diğer ortamlarda muhabbeti, hal tavırları gözlense.

Konu sahibi, ortak arkadaşınız, sizin kuzen falan var mı? Bunları beraber takılsa azıcık?

Kendin icin zayifla , onun icin degil .

Ayrica sen kilolusun diye baska bayanlara bakmasi onu hakli cikartmaz ..
Herzaman derim ihanet gözlerle baslar , daha sonra devami gelir .
Ne demek baska bayanlara bakmak terbiyesizliktir bu yaptigi ..
Kiyameti koparirdim esim aynisini yapsa , sana saygi duymuyor demekki..
Duymus olsa yapmazdi. Ayrica göz bu bakar diye birsey yok efendi ahlakli bir adam basi onunde gezer. Ben babamdanda esimdende boyle bilirim.

Yok malesef kendi 4 kardeş Abi'side öyle yapmış evlenmeden önce şuan evliler ve başka kadınlarla konuşuyor küçük kardeşi var oda o kızdan o kıza bi kızla konuşurken başka bir kızla konuşuyor okulu yüzünden askere de gitmedi askere gidince ne olur acaba diye düşünmüyor değilim

Ben diyorum bence sen beni beğenmediğin için böyle yapıyorsun dediğimde de ben seni bu halinle seviyorum diyor

onu kıskandığını çok belli etme lakin.. ciddi olarak uyar kulağınıda çek.
bu adamın seni sevdiğine gerçekten eminsiniz değil mi? çünkü adam çok rahat cvp vermiş sevgilim birine baktığımı gördü diye tedirgin olmamış... SEN BENCE Bİ DAHA DÜŞÜN..

Kimisi kilolu tabir-i caizse ele gelen kadından hoşlanır kimi zayıf sever. Ya da tanıdığında zayıftır sonradan kilo alır sitem eder. Ama kimse de beğenmediği fizikte olan biriyle nişanlanmaz! Ayıp yani beğenmediğinle işin ne!

Nişanlınızın başkalarına bakması da ayıp. Ne o öyle şekerci dükkanının önünden geçen çocuk gibi!

Ben bunun kilonuzla alakası olduğunu düşünmüyorum. Adam gevşek siz zayıf olsanız da bakardı bence. Ama siz genede eğer sağlığınızı tehdit eden boyuttaysa zayıflayın.

Ben kıskandırmak için bi zayıflayayım o zaman görcen sen diyorum daracık şeyler kısa kısa şeyler giycem kendime baktırmak için uğraşçam dediğimde bn seni kıskanmam diyor

Bir de göze yasak yok mu diyor? Ben olsam ayrılırdım o adamdan.
Zayıfla o zaman diyenler olmuş ama onun seni sevmesi için değil sağlığın
için zayıflamalısın...

Ben kıskandırmak için bi zayıflayayım o zaman görcen sen diyorum daracık şeyler kısa kısa şeyler giycem kendime baktırmak için uğraşçam dediğimde bn seni kıskanmam diyor

Adam geniş ayol laflara bak :110:

eğer ki bu cümleden sonra sana yinede kıskanmam diyorsa. SIKINTI VAR. hemde ciddi olanından.. lütfen bir kez daha düşün ilişkinizi..

merhaba benim bir derdim var yaklaşık 4 yıldır bir ilişkim var ve 1 sene önce nişanlandım. Nişanlım beni seviyor ama başka kızlara da bakıyor. Neden bakıyorsun bakma felan dediğimde ise göz bu göze yasak yok diyor Ben kiloluyum nişanlım ise zayıf.Acaba kilolu olduğumdan dolayı mı böyle yapıyor.Bazı sorunlarım yüzünden zayıflayamıyorum.O böyle yaptıkça çok üzülüyorum :KK43:
Göze serbestlik mi varmış? O zaman sen de bak bakalım. Birbirinize bakacak anı yaklayamayın bu durumda.
Dış görünüşünden dolayı kendine güvenmiyorsun. Sorunlarının olmasıyla kilo vermeni bağdaştırman tamamen bahane. Pastaları, börekleri ye ye sen sonra sorunlarım var kilo veremiyorum de.
Önce bir doktora git bakalım baktır kendine kilo vermeni engelleyen bir şey var mı tiroid gibi..
Bu kısım senin sığınman yani.. Kendini kandırıyorsun.
Erkek arkadaşın da tam dayaklık cinsten.

Daha nişanlısın, birbirinizi tanıma sürecindesiniz. Bu huylarını görmüşken, rahatsız olmuşken, fark etmişken "ayrıl". Sonra evlenince hiçbir şey bu kadar basit olmayacak. O zaman yaptıkları daha çok gözüne batmaya da başlayacak, başka türlü sorumluluklar işin içine girecek. Cinsellik yaşayacaksınız, sen kendini kötü hissetmeye başlayacaksın, acaba ben güzel değil miyim vs. gibi düşünmeye başlayabilirsin. Bunları evli biri olarak söylüyorum, burada bu kadar konu açılıyor, tavsiye veriliyor, kimse öylesine yazmıyor. Bence bu yazdıklarımı iyi düşün. Başkasına rahat rahat bakmak o kadar masum bir davranış değil.

Kendi içinizin rahat olması için zayıflamaya çalışın.Bunu kendiniz için yapın. O şahısa gelince de tabi ki göze yasak yok ama insan sevdiğinin gözüne soka soka da yapmaz. "Madem öyle onlara git" de o zaman bakalım onlar ona bakacak mı :)

arkadaşım seninle birlikte olmaya başladıgınızda da kilolou muydun.neden oldugun gibi kabul edemiyor olsun ki seni.hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz.kilon var diye başka kadınlara bakıyorsa yarın evlendiğinizde aldatırda bu adam seni.

üstelik bakmıyorum diye inkar da etmiyor.aleni bakıyor işte.sen neden hala bu adamla berabersin ki.insanın evleneceği kişinin gözü nişanlısından başkasını görür mü.

elbette herkesten güzeli herkesten yakışıklısı ve maalesef taş gibi hatunlar var :) bakarsan görürsün.sen neden bakmıyorsun başka adamlara senin nişanlından daha yakışıklısı yokmu ki.çünkü sen seviyorsun aşıksın gözün başkasını görmüyor,demek ki nişanlın senin kadar aşık değil.

ayrıca kilo ver gibisinden sana ima etmek için bakıyorum derse de inanma.böyle çirkin bir davranış olabilir mi.sana saygısı kalmamış ki bu adamın.

evlenirsen işin zor.iyi düşün hata yapma.dünyada ki tek adam o değil senin tek olmadıgın gibi ve nişanlının başkalarına baktıgı gibi.

Bence ondan ayrıl tatlım insanın sevdiği kendisine iyi hissettirmeli boşver üzme sakın kendini

Kiloyla ne alakasi var? Kilo verince huyundan vaz gececek mi? Sorun kilo degil, nisanlinizin huyu. Isterseniz 100 kilo olun bakmazsa bakmaz. Ama kilonuzu dert ediyorsaniz zayiflayin tabi.

Back
X