Ya hu ben el alemi de, insanları da zerre umursamayan bir insanım. . Toplumsal normlar da , baskılar da zerre umrumda değil. Siz sanırım KK'ye üye olmadan burada ''Evlenmeden cinsellik mi tüüüh'' diyecek insanlarla karşılaşmayı bekliyordunuz, o yüzden dediklerimi oraya çektiniz. O dediklerimde ne kınama var ne de başka bir şey var, zaten yukarıda da dedim liberal bir insanım diye. Hikayeniz de boşluklar çok onu diyorum, ama elbette ki beni inandırmak zorunda değilsiniz.
O halde madem konunuza yorum yapayım.
1)Sevgilinizin size verdiği cevaplardaki ''Sen bana istediğimi vermezsen, başkalarına giderim'' alt metni rahatsızlık verici.
2)Sizin ''Erkekler böyle ne yapayım, ihtiyaçları var.'' şeklinde olaya yaklaşmanız da cinsellik yaşayacak olgunluğa erişmediğinizin göstergesi.
3) 1-2 seneye evleneceğiz diyerek açıklama yapmanız ve sizi istemediğiniz şeyleri zorlamasınıza izin vermeniz de bu anlamda vizyonunuzun dar olduğunu gösteriyor. Ne de olsa 1 2 seneye evleneceğiz diye yaşanılan cinsellikler çoğu zaman mutsuzluklar getiriyor. Evlenme ümidiyle değil, canınız istedi diye veya bunu kaldırabilecek olgunluktaysanız sevişin. Türk kadınları bunu anlayamadı gitti.