• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var :(

Bence genelleme yapma şekerim :KK14:
Senin yaşam statünle bir başka insanınki aynı değil .
Tabi senin dediginde bir şehir efsanesi ,"bakire " ve "birseyler yaşamış insanlar"ı ,bir birlerinden ötekilestirmek çok kolay ..........
statüyle ne alakası var ki bu durumun ..20 yaşındaki bir genç kıza ne diyelim yani..

İhtiyacı varsa başka bir şekilde gidersin efendim !!! Ne demek başkasıyla mı olayım ? Bu adam sizin nikahlı kocanız mı ki başkasıyla anlık yaşayacağı zevkleri kısıtlayasınız. Değerinizi düşürmeyin, bizim heriflerin erkeklikleri mi eksikti ki helalim olmadan elini tutmam dedi. Kendine gel! Sürtünme yoluyla ilişki yaşamnızda seni bakire etmez benim kanımca.

statüyle ne alakası var ki bu durumun ..20 yaşındaki bir genç kıza ne diyelim yani..
Sizin söylediğiniz şey de 20'lik bir genç kıza söylenilecek ufuk açıcı bir cümle değil. Hatta bir hayli sığ ve kadınları aşağılayıcı bir yaklaşım. :) Tepki alma sebebiniz de buydu. Kız arkadaşını kendi istiyor diye cinselliğe zorlayan bir adamla, yine aynı kadını hediye paketi gibi görüp ''Şekerim kendini evlenmeden teslim etme, adam senden sıkılır sonra'' diyen bir kadın arasında zihniyet olarak pek de bir fark yok ha ne dersiniz?

Ya hu ben el alemi de, insanları da zerre umursamayan bir insanım. . Toplumsal normlar da , baskılar da zerre umrumda değil. Siz sanırım KK'ye üye olmadan burada ''Evlenmeden cinsellik mi tüüüh'' diyecek insanlarla karşılaşmayı bekliyordunuz, o yüzden dediklerimi oraya çektiniz. O dediklerimde ne kınama var ne de başka bir şey var, zaten yukarıda da dedim liberal bir insanım diye. Hikayeniz de boşluklar çok onu diyorum, ama elbette ki beni inandırmak zorunda değilsiniz.
O halde madem konunuza yorum yapayım.
1)Sevgilinizin size verdiği cevaplardaki ''Sen bana istediğimi vermezsen, başkalarına giderim'' alt metni rahatsızlık verici.
2)Sizin ''Erkekler böyle ne yapayım, ihtiyaçları var.'' şeklinde olaya yaklaşmanız da cinsellik yaşayacak olgunluğa erişmediğinizin göstergesi.
3) 1-2 seneye evleneceğiz diyerek açıklama yapmanız ve sizi istemediğiniz şeyleri zorlamasınıza izin vermeniz de bu anlamda vizyonunuzun dar olduğunu gösteriyor. Ne de olsa 1 2 seneye evleneceğiz diye yaşanılan cinsellikler çoğu zaman mutsuzluklar getiriyor. Evlenme ümidiyle değil, canınız istedi diye veya bunu kaldırabilecek olgunluktaysanız sevişin. Türk kadınları bunu anlayamadı gitti.

ilk yorumumdan son yorumuma kadar sizden işitmediğim laf kalmadı kendinizde bu hakkı nereden buluyorsunuz ben onu anlayamadım? "hikayenizde boşluklar çok" gibi bir cümle belirttiniz :) hanımefendi beni yalnızca 1 saattir buradaki tek bir konu üzerinden tanıyorsunuz, geri kalan hikayemi bilemezsiniz bunu da boşluk olarak nitelendirmek çok saçma. hakkında bilmediğim şeyler var gibi bir cümle takınmak daha samimi olur.
benim demek istediğim şeyleri de siz epeyce saptırmışsınız. bu sitede kıyafetle seviştim hamile kalır mıyım gibi bir soruya sizin şuan ki yaklaşımınız gibi yaklaşılmamışken benim açtığım bu konu sizi neden bu kadar celallendirdi çözemedim doğrusu. ayrıca elbetteki yapmış olduğunuz yorumlara(!) cevaplarım olacak.
1)Sevgilim bana "sen bana istediğimi vermezsen, başkalarına giderim" gibisinden bir tavır takınmadı ki böyle bir şey söz konusu dahi değil. söylemek istediği şey, "ben seninle birlikteyken güzel şeyleri de seninle yaşamak istiyorum başkalarıyla değil." keza adama "ben kendimi sana teslim edemem" dediğimde bana" ben seni hep beklerim "cevabını vermiş birisi. konumuzu yine yanlış anladığınzıı belirteceğim ki; sorun küçük heyecanları, sevişmeleri bile çok sık istemesi. ve benim bazen sıkılmam.
2)Ben söylediğimin arkasındayım her erkek cinselliği sever istisnalar hariç ve çok yüksek bir kısmı bunu bir ihtiyaç olarak nitelendiriyor. bu yadsınamaz bir şey bence. yine de "erkekler böyle, ne yapayım" gibi bir cümlem yok. saptırmalara devam ediyorsunuz. Ve bir ilişkiye erişecek olgunluğa ulaşıp ulaşmadığımı siz bilemezsiniz. çok önyargılısınız beni şaşırtmıyorsunuz :)
3)Ben ne de olsa 1-2 seneye evleneceğiz amaan diyerek ilişki yaşıyorum dediğimi de hatırlamıyorum. gerçekten istediğim için yaşıyorum birşeyleri. aa ama çok pardon benim vizyonum dardı(!) değil mi :)

Son düzenleme:
Sizin söylediğiniz şey de 20'lik bir genç kıza söylenilecek ufuk açıcı bir cümle değil. Hatta bir hayli sığ ve kadınları aşağılayıcı bir yaklaşım. :) Tepki alma sebebiniz de buydu. Kız arkadaşını kendi istiyor diye cinselliğe zorlayan bir adamla, yine aynı kadını hediye paketi gibi görüp ''Şekerim kendini evlenmeden teslim etme, adam senden sıkılır sonra'' diyen bir kadın arasında zihniyet olarak pek de bir fark yok ha ne dersiniz?
kadınlar 3 5 gün tanıdıkları adamlarla birlikte olunca kendilerini aşağılamıyorlar da ben olmaması gerekeni söyleyince mi aşağılamış oluyorum..anlamadım..ben bir anneyim bu konuya biraz daha hassas yaklaşmış olabilirim..ama kimseyi aşağılamadım lütfen..

İhtiyacı varsa başka bir şekilde gidersin efendim !!! Ne demek başkasıyla mı olayım ? Bu adam sizin nikahlı kocanız mı ki başkasıyla anlık yaşayacağı zevkleri kısıtlayasınız. Değerinizi düşürmeyin, bizim heriflerin erkeklikleri mi eksikti ki helalim olmadan elini tutmam dedi. Kendine gel! Sürtünme yoluyla ilişki yaşamnızda seni bakire etmez benim kanımca.
benim hayatımdayken ihtiyaçlarını başka kadınlarla gidermesine göz yumacak kadar da geniş değilim efendim! çok ısrarcıysa bişeyler yaşamaya zaten biter gider ilişki. nihaklı kocam olması gerekmiyor, benim elimi tutarken başkasıyla anlık yaşayacağı zevkleri elbette bal gibi kısıtlarım! kısıtlamayan insan gevşektir birkere.

ikinci , üçüncü evliliklerini yasayan ve flört döneminde iliskiye girip evlenen insanlar gırla , bence yaptıgın yoruma dikkat et , düsüncelerinide empati yaparak konu sahibi arkadasa yönelt .

ilk yorumumdan son yorumuma kadar sizden işitmediğim laf kalmadı kendinizde bu hakkı nereden buluyorsunuz ben onu anlayamadım? "hikayenizde boşluklar çok" gibi bir cümle belirttiniz :) hanımefendi beni yalnızca 1 saattir buradaki tek bir onu üzerinden tanıyorsunuz, geri kalan hikayemi bilemezsiniz bunu da boşluk olarak nitelendirmek çok saçma. hakkında bilmediğim şeyler var gibi bir cümle takınmak daha samimi olur.
benim demek istediğim şeyleri de siz epeyce saptırmışsınız. bu sitede kıyafetle seviştim hamile kalır mıyım gibi bir soruya sizin şuan ki yaklaşımınız gibi yaklaşılmamışken benim açtığım bu konu sizi neden bu kadar celallendirdi çözemedim doğrusu. ayrıca elbetteki yapmış olduğunuz yorumlara(!) cevaplarım olacak.
1)Sevgilim bana "sen bana istediğimi vermezsen, başkalarına giderim" gibisinden bir tavır takınmadı ki böyle bir şey söz konusu dahi değil. söylemek istediği şey, "ben seninle birlikteyken güzel şeyleri de seninle yaşamak istiyorum başkalarıyla değil." keza adama "ben kendimi sana teslim edemem" dediğimde bana" ben seni hep beklerim "cevabını vermiş birisi. konumuzu yine yanlış anladığınzıı belirteceğim ki; sorun küçük heyecanları, sevişmeleri bile çok sık istemesi. ve benim bazen sıkılmam.
2)Ben söylediğimin arkasındayım her erkek cinselliği sever istisnalar hariç ve çok yüksek bir kısmı bunu bir ihtiyaç olarak nitelendiriyor. bu yadsınamaz bir şey bence. yine de "erkekler böyle, ne yapayım" gibi bir cümlem yok. saptırmalara devam ediyorsunuz. Ve bir ilişkiye erişecek olgunluğa ulaşıp ulaşmadığımı siz bilemezsiniz. çok önyargılısınız beni şaşırtmıyorsunuz :)
3)Ben ne de olsa 1-2 seneye evleneceğiz amaan diyerek ilişki yaşıyorum dediğimi de hatırlamıyorum. gerçekten istediğim için yaşıyorum birşeyleri. aa ama çok pardon benim vizyonum dardı(!) değil mi :)

Canımcım bak senden büyük kardeşim var benim yani yaşın daha çok çok genç. Ama konuşmaların da bunun aksine fazlaca tok !
Vizyonunun derecesini bilemem ama yeterince bilgilisin bu konuda. Adama kendini zaten teslim etmişsin farkında mısın bilmiyorum :)
Bekaretini devermen gerekmiyor tamamıyla teslim olmak için adam artık cinsel anlamda senin zaaflarını filan keşfetmiş durumda yani.
Yine söylüyorum yazık ediyorsun kendine! Herşey zamanında güzeldir. Zamanını bekle.

kadınlar 3 5 gün tanıdıkları adamlarla birlikte olunca kendilerini aşağılamıyorlar da ben olmaması gerekeni söyleyince mi aşağılamış oluyorum..anlamadım..ben bir anneyim bu konuya biraz daha hassas yaklaşmış olabilirim..ama kimseyi aşağılamadım lütfen..
kız 6 yıldır beraberiz diyor , 2 -3 günluk degil ..
Ayrıca size ters gelebilir , ama bunu genelleme yapara yorumlayamazsınız.

Canım sakin ol. Ben sana celallenmedim. :)
1)Olayın erkeklerin cinsellik istemesi boyutuna gelecek olursak ben zaten istemezler demedim. Sözleri çarpıtan siz olmayasanız? :KK66: Canınız istemediği halde ''Erkekler ister'' deyip erkek arkadaşınızla ''sürtünmeniz'' bu olgunlukta olmadığınızı gösteriyor dedim ki hala arkasındayım bu sözümün. Sürtünmeyle yetinmeniz dahi o olgunlukta olmadığınızın göstergesi değil mi? :KK66: Madem o olgunluktasınız seks yapın, sürtünme bir seks çeşidi değildir.

2) Erkek arkadaşınızla cinselliğe ''kendimi teslim etmek'' olarak yaklaşmanız bile vizyonunuzun boyutunun göstergesi. Kadınların seks yapmasını bir hediyeymişcesine ''teslim etmek'' olarak nitelendiren biri cinsel ilişki olgunluğuna ve getirilerini sırtlayabilecek olgunluğa erişmemiştir. Cinsel ilişki yaşayıp, bu kararlarıyla mutlu mesut yaşayacak kadınlar var,ama onlar cinselliği ''kendini teslim etmek'' olan gören ''vizyondaki'' kadınlar değiller.

3) Ben zaten erkek arkadaşınızın sizi başka kızlarla sevişmekle direkt tehdit ettiğini söylemedim. Dediklerinin alt metninde o var dedim.
Bize fikrimizi sormak için bu konuyu bize açmışsınız. Ben de fikrimi söyledim. Elbette ki buraya yazdıklarınızla yetinerek yapacağım yorumlarımı. :)

4)Ha ayriyeten buraya erkek arkadaşımla istemediğim sıklıkta birlikte oluyorum, çünkü o istiyor diye konu açan sizsiniz. Yani yaşadınız tüm ''cinsellik'' sonradan bana iddia ettiğinizin aksine siz istediniz diye olmuyor.

Son düzenleme:
ikinci , üçüncü evliliklerini yasayan ve flört döneminde iliskiye girip evlenen insanlar gırla , bence yaptıgın yoruma dikkat et , düsüncelerinide empati yaparak konu sahibi arkadasa yönelt .
tabi ki var bu tarz insanlar ben yok demedim..sen bana niye sardın onu anlamadım..
kız 6 yıldır beraberiz diyor , 2 -3 günluk degil ..
Ayrıca size ters gelebilir , ama bunu genelleme yapara yorumlayamazsınız.
neyin genellemesini yaptım ben..sen nerde yaşıyorsun hiç etrafından duymadın mı evlenecek kız yok dediklerini. .neden acaba ...bunu anlatmaya çalıştım yarın öbür gün üzülen taraf olmasın diye...

ilk yorumumdan son yorumuma kadar sizden işitmediğim laf kalmadı kendinizde bu hakkı nereden buluyorsunuz ben onu anlayamadım? "hikayenizde boşluklar çok" gibi bir cümle belirttiniz :) hanımefendi beni yalnızca 1 saattir buradaki tek bir konu üzerinden tanıyorsunuz, geri kalan hikayemi bilemezsiniz bunu da boşluk olarak nitelendirmek çok saçma. hakkında bilmediğim şeyler var gibi bir cümle takınmak daha samimi olur.
yanlıs anlıyorsun arkadasım fikirler aynı ..

benim hayatımdayken ihtiyaçlarını başka kadınlarla gidermesine göz yumacak kadar da geniş değilim efendim! çok ısrarcıysa bişeyler yaşamaya zaten biter gider ilişki. nihaklı kocam olması gerekmiyor, benim elimi tutarken başkasıyla anlık yaşayacağı zevkleri elbette bal gibi kısıtlarım! kısıtlamayan insan gevşektir birkere.

Genişlik mi madem öyle canın istesede istemesede sen devam et güzelim !!! Gevşek olma işallah bir dahaki konun bunun piişmanlığı olmaz !!!!

Canımcım bak senden büyük kardeşim var benim yani yaşın daha çok çok genç. Ama konuşmaların da bunun aksine fazlaca tok !
Vizyonunun derecesini bilemem ama yeterince bilgilisin bu konuda. Adama kendini zaten teslim etmişsin farkında mısın bilmiyorum :)
Bekaretini devermen gerekmiyor tamamıyla teslim olmak için adam artık cinsel anlamda senin zaaflarını filan keşfetmiş durumda yani.
Yine söylüyorum yazık ediyorsun kendine! Herşey zamanında güzeldir. Zamanını bekle.

ya siz isminizin altına kadrolu dul diye belirtmişsiniz oldukça terkedildiniz sanırım ama sebebi nedendir? gerçekten insanları kırmak istemiyorum fakat beni buna sürüklüyorsunuz. yahu sen adama kendini teslim etmişsin ne demek ya :) sana mı kaldı arkadaşım bunun tasası :)
vallahi gülüyorum ya :) he seviyorum adamı kendimi teslim de ettim oldu mu?! :KK37::KK6::rolleyes::KK47: hahahay :) ne kadar meraklısınız konuları değiştirip komikleştirmeye ya gerçekten çok sığ düşünüyorsunuz kusura bakmayın :)

ya siz isminizin altına kadrolu dul diye belirtmişsiniz oldukça terkedildiniz sanırım ama sebebi nedendir? gerçekten insanları kırmak istemiyorum fakat beni buna sürüklüyorsunuz. yahu sen adama kendini teslim etmişsin ne demek ya :) sana mı kaldı arkadaşım bunun tasası :)
vallahi gülüyorum ya :) he seviyorum adamı kendimi teslim de ettim oldu mu?! :KK37::KK6::rolleyes::KK47: hahahay :) ne kadar meraklısınız konuları değiştirip komikleştirmeye ya gerçekten çok sığ düşünüyorsunuz kusura bakmayın :)

Evet canım dulum ben yeterince terk edilmedim TERK ETTİM !!! Dediğimin arkasındayım hala onca şeyi yaşayıp bu yaşta cinsellik hakkında bu kadar pişkin yorumu yapabilen bir kişi fiziken bakiredir ancak !!!

beden kadına ait değilmi isterse 3 dakika önce tanıdığıyla birlikte olur insanın sevdiğiyle birlikte olmasının neresi aşağılanacak bi davranış?

Pardon ben nerede 3 5 gün tanıdığımız adamlarla sevişmeliyiz demişim? Hiç böyle bir ilişkiyi savunduğumu hatırlamıyorum. Benim tepkim kadınları aşağılayan yaklaşımınıza idi. Kadınları seks metası gibi gören o cümlenizeydi. Bir okuyun baştan bakalım o cümlenizi, neden bu kadar üyeyi rahatsız etmiş? Neyse kızınıza bir ''meta'' olmadığını da öğretin ki bu ülkede kadınlar ayaklar altına alınmaya devam etmesin. Neyse size iyi günler dilerim.

Back
X