- 12 Temmuz 2006
- 57.861
- 221.121
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi rebullavanda
Patron kapıyı açık bırakıp gitmiş, odaları geziyordum, ışık neyin açık kalmış mı, hırkıs girmiş mi diyeKonu dışı yazışmayalım lütfen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patron kapıyı açık bırakıp gitmiş, odaları geziyordum, ışık neyin açık kalmış mı, hırkıs girmiş mi diyeKonu dışı yazışmayalım lütfen![]()
bdv de geyik yapmak ban sebebidir ! banlandınızPatron kapıyı açık bırakıp gitmiş, odaları geziyordum, ışık neyin açık kalmış mı, hırkıs girmiş mi diye![]()
Ben ünledim ya usulcana buraya seniPatron kapıyı açık bırakıp gitmiş, odaları geziyordum, ışık neyin açık kalmış mı, hırkıs girmiş mi diye![]()
Valla canım ben ne yalan söyleyeyim baktım yeni üyesin, dedim bu provokasyon konusu. Çünkü bu konularda hep kavga çıkıyor. KK'nin kara deliği bu konular. Neyse yargısız infaz benimkisi. Neyse, sertçe hayır de canın istemediği zaman. :)halletmeye çalışıyorum işte :) ama bu ülkede herkes özgür insanlar evlenmeden çocuk bile doğurabiliyo. sözüm sana değil benim sevdiğim adamla birşeyler yaşamam bazı insanlar tarafından baya yadırgandı. ben neyin nasıl olacağını zaten biliyorum. ama işte insanlara bir şey anlatılmıyor. sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık..
Benden kopya cekmeyiniz lütfen en komik de benim ayrıcabdv de geyik yapmak ban sebebidir ! banlandınız![]()
Ya kusura bakmayında hangi ülkede yaşıyorsunuz siz ? Hangi ara bu kadar genişledik biz ? Sizce normal mi 20 yaşında bir genç kızın yaşadıkları ? Ne akıl verelim , doya doya yaşa ha olurda bu erkek arkadaşın seni terk eder filan o zamanda diktirirsin çaresi var mı diyelim. Nedir yani ?
Ne zaman bu kadar modernleştik anlayamadım kusura bakmayın ! İllaki bir şeyler yaşanacak öğrenilecek ama bu kadar değil. Kendi kızlarınız bunu yapsa ne yapardınız merak ediyorum !!!
Kadının kıymetini cinsellik belirlemez ama bu sebeple hala ne olaylar yaşandığını görüyoruz !!! O dediğiniz modernleşmeye geçişimizde 1 asırdan fazla sürer....
meg muneyi kibleyelımde kazen banlasınBenden kopya cekmeyiniz lütfen en komik de benim ayrıca![]()
Saçmalamayın ne alakası var ? Dediklerimden bunu mu çıkardınız acaba ?doğru 12 yaşında kızı 70 yaşında adamla evlendirsek kimsenin bi şikayeti olmayacaktı değilmi?
bunu istiyorsunuz sanırım.
Konunun ilk mesajına bak bakalım küçük cadı, epilasyon var mı yok mumeg muneyi kibleyelımde kazen banlasın![]()
Bizi banlasın demimeg muneyi kibleyelımde kazen banlasın![]()
kimse zaten aferin demiyor ama burayı okuyan belki basından böyle seyler gecen cok 18 altı yada üsttü kızlar var , peki senden hevesini alıyor hicbirsey yasamamıs biriyle evlenir , seni terkeder demek cok mu saglıklı yorum ..Ya kusura bakmayında hangi ülkede yaşıyorsunuz siz ? Hangi ara bu kadar genişledik biz ? Sizce normal mi 20 yaşında bir genç kızın yaşadıkları ? Ne akıl verelim , doya doya yaşa ha olurda bu erkek arkadaşın seni terk eder filan o zamanda diktirirsin çaresi var mı diyelim. Nedir yani ?
Ne zaman bu kadar modernleştik anlayamadım kusura bakmayın ! İllaki bir şeyler yaşanacak öğrenilecek ama bu kadar değil. Kendi kızlarınız bunu yapsa ne yapardınız merak ediyorum !!!
Kadının kıymetini cinsellik belirlemez ama bu sebeple hala ne olaylar yaşandığını görüyoruz !!! O dediğiniz modernleşmeye geçişimizde 1 asırdan fazla sürer....
Saçmalamayın ne alakası var ? Dediklerimden bunu mu çıkardınız acaba ?
Kısaca diyorum ki pişman olmayacağınız şeyler yaşayın !!!!
Konunun ilk mesajına bak bakalım küçük cadı, epilasyon var mı yok mu![]()
ııııı şeyy evet varmış benımde zaten uykum geldi iyi gecelerrrBizi banlasın demi![]()
Bu sürtünerek (neyse artik!!) olan iliskilere saygi DUYAMIYORUM.
Neden mi? Arkadasinda ki pis düsünce aklima geliyor olurda evlenmezsek bakire kalayim!
Hani fantazi falan da degil resmen arkasinda bu düsünce var.
Böyle yasayinca bakire mi kalinmis oluyor, evet cünkü zar yerinde dimi.
Bunlari akil edecekken kadar aklin varsa kücük degilsin demektir.
Sonra da yasayacaklarindan sen sorumlusun.
Acikcasi seninle evlenecegini de sanmiyorum ihtiyaclarini (!) giderip kaybolur.
Sonra ah cok pismanim.
Su sürtünme olayini görmesem birsey demeyecektim de, bu resmen iki yüzlülük.
dile getirdim bir iki kere tamam hallettik falan diye konuştukta sonra yine başa sardı :)
Bu sürtünerek (neyse artik!!) olan iliskilere saygi DUYAMIYORUM.
Neden mi? Arkadasinda ki pis düsünce aklima geliyor olurda evlenmezsek bakire kalayim!
Hani fantazi falan da degil resmen arkasinda bu düsünce var.
Böyle yasayinca bakire mi kalinmis oluyor, evet cünkü zar yerinde dimi.
Bunlari akil edecekken kadar aklin varsa kücük degilsin demektir.
Sonra da yasayacaklarindan sen sorumlusun.
Acikcasi seninle evlenecegini de sanmiyorum ihtiyaclarini (!) giderip kaybolur.
Sonra ah cok pismanim.
Su sürtünme olayini görmesem birsey demeyecektim de, bu resmen iki yüzlülük.
Belki 4. eş belki 5.eş olmalarına göz yumup , namustan bahseden insanlar cok mu namuslu ,ahlaklı acaba ....doğru 12 yaşında kızı 70 yaşında adamla evlendirsek kimsenin bi şikayeti olmayacaktı değilmi?
bunu istiyorsunuz sanırım.