• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var :(

Ya kusura bakmayında hangi ülkede yaşıyorsunuz siz ? Hangi ara bu kadar genişledik biz ? Sizce normal mi 20 yaşında bir genç kızın yaşadıkları ? Ne akıl verelim , doya doya yaşa ha olurda bu erkek arkadaşın seni terk eder filan o zamanda diktirirsin çaresi var mı diyelim. Nedir yani ?
Ne zaman bu kadar modernleştik anlayamadım kusura bakmayın ! İllaki bir şeyler yaşanacak öğrenilecek ama bu kadar değil. Kendi kızlarınız bunu yapsa ne yapardınız merak ediyorum !!!
Kadının kıymetini cinsellik belirlemez ama bu sebeple hala ne olaylar yaşandığını görüyoruz !!! O dediğiniz modernleşmeye geçişimizde 1 asırdan fazla sürer....

halletmeye çalışıyorum işte :) ama bu ülkede herkes özgür insanlar evlenmeden çocuk bile doğurabiliyo. sözüm sana değil benim sevdiğim adamla birşeyler yaşamam bazı insanlar tarafından baya yadırgandı. ben neyin nasıl olacağını zaten biliyorum. ama işte insanlara bir şey anlatılmıyor. sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşık..
Valla canım ben ne yalan söyleyeyim baktım yeni üyesin, dedim bu provokasyon konusu. Çünkü bu konularda hep kavga çıkıyor. KK'nin kara deliği bu konular. Neyse yargısız infaz benimkisi. Neyse, sertçe hayır de canın istemediği zaman. :)
Zaten ülkede kaç erkeğin düzenli seks yapabileceği bir partneri var ki? :) Neyse evlenince böyle olmaz sözün özü.

Ya kusura bakmayında hangi ülkede yaşıyorsunuz siz ? Hangi ara bu kadar genişledik biz ? Sizce normal mi 20 yaşında bir genç kızın yaşadıkları ? Ne akıl verelim , doya doya yaşa ha olurda bu erkek arkadaşın seni terk eder filan o zamanda diktirirsin çaresi var mı diyelim. Nedir yani ?
Ne zaman bu kadar modernleştik anlayamadım kusura bakmayın ! İllaki bir şeyler yaşanacak öğrenilecek ama bu kadar değil. Kendi kızlarınız bunu yapsa ne yapardınız merak ediyorum !!!
Kadının kıymetini cinsellik belirlemez ama bu sebeple hala ne olaylar yaşandığını görüyoruz !!! O dediğiniz modernleşmeye geçişimizde 1 asırdan fazla sürer....

doğru 12 yaşında kızı 70 yaşında adamla evlendirsek kimsenin bi şikayeti olmayacaktı değilmi?
bunu istiyorsunuz sanırım.

who,
lazer önerdik konu sahibesine, cihazında önemi var değil mi? Markadan markaya değişiyormuş, birde acaba ten rengi ne? Esmerlerde başarı oranı daha iyi diyorlar, sen ne diyorsun?

doğru 12 yaşında kızı 70 yaşında adamla evlendirsek kimsenin bi şikayeti olmayacaktı değilmi?
bunu istiyorsunuz sanırım.
Saçmalamayın ne alakası var ? Dediklerimden bunu mu çıkardınız acaba ?

Kısaca diyorum ki pişman olmayacağınız şeyler yaşayın !!!!

kimse zaten aferin demiyor ama burayı okuyan belki basından böyle seyler gecen cok 18 altı yada üsttü kızlar var , peki senden hevesini alıyor hicbirsey yasamamıs biriyle evlenir , seni terkeder demek cok mu saglıklı yorum ..

Son düzenleme:
Bu sürtünerek (neyse artik!!) olan iliskilere saygi DUYAMIYORUM.
Neden mi? Arkadasinda ki pis düsünce aklima geliyor olurda evlenmezsek bakire kalayim!
Hani fantazi falan da degil resmen arkasinda bu düsünce var.
Böyle yasayinca bakire mi kalinmis oluyor, evet cünkü zar yerinde dimi.
Bunlari akil edecekken kadar aklin varsa kücük degilsin demektir.
Sonra da yasayacaklarindan sen sorumlusun.
Acikcasi seninle evlenecegini de sanmiyorum ihtiyaclarini (!) giderip kaybolur.
Sonra ah cok pismanim.
Su sürtünme olayini görmesem birsey demeyecektim de, bu resmen iki yüzlülük.

Neden mi? Arkadasinda ki pis düsünce aklima geliyor olurda evlenmezsek bakire kalayim!
Sonra ah cok pismanim.

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

dile getirdim bir iki kere tamam hallettik falan diye konuştukta sonra yine başa sardı :)

Başa sarmasıyla konu da yine başa dönüyor o zaman, siz de bir sorun yok yine. Sevgilinizin de sizin isteklerinize karşılık vermemesinin sebebi erkek olması sebebiyle meşrulaşabilecek bir şey değil. Bu durumu 20 defa dile getirmiş olsanız, kadın olduğun için dırdır yapıyorsun demesi durumundaki gibi tamamen yersiz bir suçlama olur.

İlişki özelinde kadın ve erkek genellemelerinin bir manası kalmıyor, karşınızdakinin yalnızca sizin isteklerinize cevap verip vermemesi önemli sadece. Sınır ortak belirlenmişse, bir tarafın devamlı o sınırla ilgili yaptığı şeyler öteki tarafı rahatsız eder, devamlı o konudan konuşulması bile bayar insanı sonuçta. Bu konu dışında başka yerlere de yayın biraz ilişkinizi derdiniz tamamen çözülmez ama kapladığı alanı daraltırsınız hayatınızdaki.

Sonra ah cok pismanim.

evlenince de ihtiyaçlarını (!) giderip kaybolmayacakmı?
aaa kocam benle ilgilenmiyor diye konu açan kadınların derdi buydu sanırım. :)

Back
X