başkası vardır yada sizi umursamıyordur. başka bir açıklaması olamaz bunun. size karşı bir şey hissetse mutlakaa ulaşırdı
doğru çok doğru..ahh bunu bir kabul ettirebilsem kendime.. şu acıyı bi çekmesem
kabullenirsin yani kabullenmelisin peşinden koşacak halin yok yanii dimiii
İşte sorun orda koşacak gibiyim.. vazgeçemiyorum ..sanki her ana biri olacakmış gibi hayatında korkuyorum..
Bu aşk nasıl bir şey ? ki ben gibi bi kadın bile bu hale düştüm..
Gözümden yaşlar istemsiz aktı.. çok üzgünüm o kadar seviyorum ki .. keşke kenarda durup beklesem de gelse ...cnm ustune dusme arama unutma kacan kovalanırrrr!!! lutfen arama artık onu.. sabırlı ol tıpıs tıpıs gelecek
bence kendine bi arkadaş bulmalısın sohbet edip kafanı dağıtacak. bi uğraş bişey.. kafayı takmışsın çünkü .Gözümden yaşlar istemsiz aktı.. çok üzgünüm o kadar seviyorum ki .. keşke kenarda durup beklesem de gelse ...
Yapma ama böyle. Başka biri için kendini bu kadar yıpratmana değer mi? senden değerli kimse yok bu dünyada. Aşk acısı geçer gider, geriye kendini hırpaladığınla kalırsın. Biraz mantığını devreye sok, bunlar sadece hormonlarının aldatmacası. bir de seni istemediği için iyice gözünde büyümüş. Toparla kendini, inatlaş kendinle. Ben böyle acı çekecek gibi olduğumda, hayır o acıyı çekmeyeceksin, hemen başka şey düşünüyoruz diye kendi kendime telkinde bulunuyorum. Bir de zoraki de olsa gülmeye çalış, gerçekten iyi gelecek. güleceğin yoksa bile iyi hissettiriyor .Gözümden yaşlar istemsiz aktı.. çok üzgünüm o kadar seviyorum ki .. keşke kenarda durup beklesem de gelse ...
Yapma ama böyle. Başka biri için kendini bu kadar yıpratmana değer mi? senden değerli kimse yok bu dünyada. Aşk acısı geçer gider, geriye kendini hırpaladığınla kalırsın. Biraz mantığını devreye sok, bunlar sadece hormonlarının aldatmacası. bir de seni istemediği için iyice gözünde büyümüş. Toparla kendini, inatlaş kendinle. Ben böyle acı çekecek gibi olduğumda, hayır o acıyı çekmeyeceksin, hemen başka şey düşünüyoruz diye kendi kendime telkinde bulunuyorum. Bir de zoraki de olsa gülmeye çalış, gerçekten iyi gelecek. güleceğin yoksa bile iyi hissettiriyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?