Bir derdim var...

bence de cok zor ama ben cok sevıyorumm o yuzden katlanıyorumm. siniri stresi hiç bitmıyor eve gelince bile bazen atlatamıyor işteki sıkıntıları

Sozlesmesi fes edilince ne yapacaksiniz acaba? bence kendinizi riske atmayin.. ne guzel ogretmensiniz.. benim sozlum subay.. ve ast ust iliskileri var herkes birbirini ezme cabasinda.. hele de olan uzman cavuslara oluyor en alt kademedeler

Söz konusu evlilikse herşeyi düşünmelisin sadece onun mesleki zorluğunu degil. Sen 3-5 yılda bir şehir değiştirmeye,ailenden uzak kalmaya vs. katlanabilirmisin bunlarda önemli bir nokta. Bana kalırsa emniyet ve askeri personelden eş olmaz. Onların hayatlarındaki stres,sıkıntı sana da yansıyor.

Sevmeden evleniyorsan askeri personel ile evlilik zor olur protokoller hiç bitmez, hanımlarında bile protokol hakimdir. Müstakbel adayı seviyorsan katlanırsın

insan ayrımı yapmak için söylemiyorum ama uzman çavuş demek ,kategori olarak erin erbaşın bir üstü demek ..Maalesef hiyararşik sıralamada en lt kategorideler Astsubay ve subayların içindeki o kompleksin iki katı uzman çavuş ve eşlerinde bulunuyor ..İkincisi sözleşmeli olarak çalışıyorlar ..Üçüncüsü askeriyeden yararlanabilmek olarak yine en alt kısımdalar ..Kolay gelsin ..

havacılar kara jandarma gibi zor şartlarda çalışmıyorlar, ve havada ast üst ilişkisi en alt düzeyde aralarında genelde abi/hocam hitabetleri var. türkiye içerisinde gidebilecekleri sadece 8 il var en kötüsü diyarbakır. genelde rahat çalışıyorlar. rütbe olarak bilmediğin için söylüyorum en alt kademedeler, er / uzman çavuş / astsubay / subay böyle gider psikolojik olarak biraz kompleksli olabilirler haklı olarak. bu kişiyle görüştüğün zaman içinde kıpırtılar oluyosa mesleğiyle ilgilenme, yok sevemedim dersen asla yanaşma asker eşi olmak eşi çok sevmeden mümkün değil çekilmiyo

Bu ne acele.Mesleği hakkında bilgi sahibi olmanla evlilik kararı vermenin arasındaki bağ ne.İnsan olmadıktan sonra veya fikirleriniz uymadıktan sonra,mesleği uysa ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…