Arkadaşlar; bir tanıdık vasıtasıyla evlilik kararı için biriyle tanıştım.Ben öğretmenim tanıştığım kişi hava uzman çavuşu.Askeriye ile ilgili olan terimlere yabancıyım açıkçası bu mesleğin zor yönlerini bilmiyorum.Tayin olayları özellikle kafamı karıştırdı.Görevi boyunca 3 yada 4 kez şehir değiştirmesi gerektiğini söyledi.Havacılığın kara ve jandarmaya göre iyi olanakları olduğunu ve rahat edeceğimi söyleyip olumlu yönde beni ikna etmeye çalışıyor kısa süre içerisinde olumlu yada olumsuz yanıt vermem gerekiyor.Eğer aramızda bana yardım edebilecek asker eşleri yada yakınlarında bu mesleği yapanlar cevap verirse çok memnun olurum,şimdiden teşekkür ederim.
Nedir bu acele, tanımadan nasıl karar vereceksiniz ki? Meslek ve yaşayacağınız şehirler evlilik için aradığınız tek kriter mi?Arkadaşlar; bir tanıdık vasıtasıyla evlilik kararı için biriyle tanıştım.Ben öğretmenim tanıştığım kişi hava uzman çavuşu.Askeriye ile ilgili olan terimlere yabancıyım açıkçası bu mesleğin zor yönlerini bilmiyorum.Tayin olayları özellikle kafamı karıştırdı.Görevi boyunca 3 yada 4 kez şehir değiştirmesi gerektiğini söyledi.Havacılığın kara ve jandarmaya göre iyi olanakları olduğunu ve rahat edeceğimi söyleyip olumlu yönde beni ikna etmeye çalışıyor kısa süre içerisinde olumlu yada olumsuz yanıt vermem gerekiyor.Eğer aramızda bana yardım edebilecek asker eşleri yada yakınlarında bu mesleği yapanlar cevap verirse çok memnun olurum,şimdiden teşekkür ederim.
bu konulardaki en tecrübeli isim olarak..Arkadaşlar; bir tanıdık vasıtasıyla evlilik kararı için biriyle tanıştım.Ben öğretmenim tanıştığım kişi hava uzman çavuşu.Askeriye ile ilgili olan terimlere yabancıyım açıkçası bu mesleğin zor yönlerini bilmiyorum.Tayin olayları özellikle kafamı karıştırdı.Görevi boyunca 3 yada 4 kez şehir değiştirmesi gerektiğini söyledi.Havacılığın kara ve jandarmaya göre iyi olanakları olduğunu ve rahat edeceğimi söyleyip olumlu yönde beni ikna etmeye çalışıyor kısa süre içerisinde olumlu yada olumsuz yanıt vermem gerekiyor.Eğer aramızda bana yardım edebilecek asker eşleri yada yakınlarında bu mesleği yapanlar cevap verirse çok memnun olurum,şimdiden teşekkür ederim.
Tanımak için uğraşıyorum bende. Acelem sadece karşı tarafa umut vermemek önceden mesleğin problemlerini bilmek.Mesleği dışında kafamda hiç bir soru işareti yok. İleride karşıma çıkıçak sorunları öğrenmek istedim o kadar.Fikriniz yoksa yorumunuzda olmasın lütfen :)Nedir bu acele, tanımadan nasıl karar vereceksiniz ki? Meslek ve yaşayacağınız şehirler evlilik için aradığınız tek kriter mi?
Uzman çavuşluk tarih olacak artık. Paralı er modeli oturduğu zaman. Bence bir farkı yok. Sözleşmesi fes edilebilir. Benim babam askeriye mensubuydu. Kendi aralarında ast üst meselesinin nasıl bir çatışmada olduğunu tahmin bile edemezsin. Kesinlikle yermiyorum bu mesleği ama insan zorunlu olmadıkça bu işe yönelmez diyorum.
Evet istediginiz esyalari alamazsiniz. O sehir senin bu sehir benim gezersiniz.
bu konulardaki en tecrübeli isim olarak..
evet havacılar karacılar gibi sık sık şehir değiştirmezler,fakat karşındaki bir uzman çavuş ast rütbelerin en altı çoğunluğu mesleki ömrünü doğuda ve karakollarda geçirirler,senin arkadaşının pozisyonunu bilemedim şimdi..
ha genel itibariyle bulundukları konumun problemlerinden ötürü %80 de pek bi asabi olurlar..iyi tahlil et lütfen.
Çok kabasınız, havacı çavuş kuzenim var. Yorumumun devamı gelecekti ama kısa sürede olumlu olumsuz bir cevap vermem gerekiyor diyince sizin adamın aceleye getirmesi tuhafıma gittiğinden ilk bunu sormuştum.Tanımak için uğraşıyorum bende. Acelem sadece karşı tarafa umut vermemek önceden mesleğin problemlerini bilmek.Mesleği dışında kafamda hiç bir soru işareti yok. İleride karşıma çıkıçak sorunları öğrenmek istedim o kadar.Fikriniz yoksa yorumunuzda olmasın lütfen :)
Kardeşim askerdeyken uzman çavuşlara gıcık oluyormuş. Kompleksliydi çoğu diyor. Ben geldim onlardan üst rütbeli olmama delirdiler, bir sürü sorun çıkarmaya çalıştılar bana demişti. Erlere, bizi dinleyeceksiniz, komutanınız biziz gibi dayatmalarda bulunup, kardeşim ve diğer yedek subaylara isyan başlatmışlarbu konulardaki en tecrübeli isim olarak..
evet havacılar karacılar gibi sık sık şehir değiştirmezler,fakat karşındaki bir uzman çavuş ast rütbelerin en altı çoğunluğu mesleki ömrünü doğuda ve karakollarda geçirirler,senin arkadaşının pozisyonunu bilemedim şimdi..
ha genel itibariyle bulundukları konumun problemlerinden ötürü %80 de pek bi asabi olurlar..iyi tahlil et lütfen.
uzman çavuş hatun haKardeşim askerdeyken uzman çavuşlara gıcık oluyormuş. Kompleksliydi çoğu diyor. Ben geldim onlardan üst rütbeli olmama delirdiler, bir sürü sorun çıkarmaya çalıştılar bana demişti. Erlere, bizi dinleyeceksiniz, komutanınız biziz gibi dayatmalarda bulunup, kardeşim ve diğer yedek subaylara isyan başlatmışlarKendisi uzun dönem gitmişti, son 3 ay teğmen olduklarında ise tamamen delirmişler. Uzman çavuşla evlenirken iyice araştırmak gerekli diyip duruyordu sanki kendini isteyen uzman çavuş bir bayan var Evlerinde ne oluyor kim bilir.
Lafın gelişi işte, kız olsa anlarım da erkek olduğu için evlenilmez diye dolaşması garibime gitmişti. Belki bana laf çarpıyordu, evlenme sakın diyeuzman çavuş hatun ha
Arkadaşlar; bir tanıdık vasıtasıyla evlilik kararı için biriyle tanıştım.Ben öğretmenim tanıştığım kişi hava uzman çavuşu.Askeriye ile ilgili olan terimlere yabancıyım açıkçası bu mesleğin zor yönlerini bilmiyorum.Tayin olayları özellikle kafamı karıştırdı.Görevi boyunca 3 yada 4 kez şehir değiştirmesi gerektiğini söyledi.Havacılığın kara ve jandarmaya göre iyi olanakları olduğunu ve rahat edeceğimi söyleyip olumlu yönde beni ikna etmeye çalışıyor kısa süre içerisinde olumlu yada olumsuz yanıt vermem gerekiyor.Eğer aramızda bana yardım edebilecek asker eşleri yada yakınlarında bu mesleği yapanlar cevap verirse çok memnun olurum,şimdiden teşekkür ederim.
Askerler kadar iyi koca olamaz, evde karısının sözünden çıkmaz, hanım köylüdür, sabah akşam erkeklerle olduğundan daral gelir, evde tek komutan hanım olur. Net! Ama uzmanlar nasıldır bilmem. Uzak bir arkadaşın eşi uzman kız ev hanımı iyi bi evlilikleri var. Askeri ortamın prosedürleri seni yorar milletin kaprisi şu bu ama evin içinde sıkıntı olacak diye düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?