Bir derdim var

yasmin2013

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
319
140
333
35
Hanimlar danismak fikir almak istedigim bir durum var. 3Senelik evliyim. 1Aylik bebegimiz var. Aralik ayinda buyuksehirden kucuk bi sehire tasindik. Esimin ailesi bu kucuk sehirde yasiyor. Esim onlarin yaninda olmak istedi, bi is imkani da dogdu,tasindik. Simdi esimin isinde sorunlar var. Bu isten ayrilacak. Baska is bakiyoruz ancak kucuk yer oldugu icin is imkani cok kisitli. Tam bu arada da buyuksehirdeki eski isimizin muduru esimi geri cagiriyor. Esim donmek istiyor ben de isterim sonucta ailemin yani, hem simdi bebegim de var anneme en cok ihtiyacim oldugu zamanlar. Ancak acele karar verip hata yapmak da istemiyorum. Bi akil verin siz olsaniz ne yapardiniz??

bı anne kendı cocugunu kendı buyutebılecek yetiye sahıptır
kendınıze guvenın kendınız buyutun esınız ısınde huzurlu olsun bu sızı daha huzurlu yapar

Büyükşehirde yaşam şartları daha zor olsa da, her zaman iyi kötü ekmeğinizi kazanma imkanınız vardır. Uzun vadeye bakarak karar vermeniz daha doğru olacaktır...

Ben olsam donerdim.
Bi ise guvenip kucuk bi ile tasinmayi goze almis insanlarsiniz. Sonu husran.
Ama merak etme bundan kotu olamaz.
Buyuk sehirde is imkani olur yine ayni sorunla karsilasmazsiniz. Baska bi is bakarsinz.
Bide anneniz yaninizda olmasi cok cok avantajli. Hatta eger gelir sorununuz olursa belki bebeginize anneniz bile bakar sizde katki saglarsinz eve.

Su anki durumdan daha kotu olamaz diyorum ben. Bence tasinin.

Büyükşehirdeki işi bırakıp diğer şehre taşınma sebebiniz neydi? En önemli konu o. Diğer türlü tabiki taşının böyle fırsat herkese nasip olmaz

[UOTE="nscckts, post: 42504071, member: 585786"]bı anne kendı cocugunu kendı buyutebılecek yetiye sahıptır
kendınıze guvenın kendınız buyutun esınız ısınde huzurlu olsun bu sızı daha huzurlu yapar[/QUOTE]

İs knusunda asilmayacak sorunlar var. Sabretmeye calisiyoruz ama onunde sonunda esim dayanamayacak oraya bu belli bisey. Mutsuz oldugun bi yerde calismak ev hayatina da sosyal hayata da yansiyor. Yemek bile yemiyo dogru duzgun sigarayi cogaltti vs. Esim is knusunda ozverilidir aslinda bunu eski patronunun geri cagirmasindan bile anlayabiliriz. Bebegme bakiyorum tabiki anck annemin psikolojik destegi bile yeterli olur bana snucta cocuk yetistirmek zorlu bi surec.

QUOTE="kahvetelvesi, post: 42504128, member: 292447"]Taşınmak zor olacak ama önceki işinde memnunsa iş araken yıpranacağınıza dönün.[/QUOTE]
Onceki isi cok cok rahatti muduru harika bi insan evi gbiydi orasi. Tasinmak gozumde buyuyo bebekle ama nasil olsa hallolur.

[UOTE="CeYz, post: 42504164, member: 386356"]Büyükşehirdeki işi bırakıp diğer şehre taşınma sebebiniz neydi? En önemli konu o. Diğer türlü tabiki taşının böyle fırsat herkese nasip olmaz[/QUOTE]
Ailesi cagirdi yanimizda ol diye. İste bulunca geldik. Evet eski iside kacirmamak icin biran once karar vermemiz gerekiyor.

QUOTE="kahvetelvesi, post: 42504128, member: 292447"]Taşınmak zor olacak ama önceki işinde memnunsa iş araken yıpranacağınıza dönün.
Onceki isi cok cok rahatti muduru harika bi insan evi gbiydi orasi. Tasinmak gozumde buyuyo bebekle ama nasil olsa hallolur.[/QUOTE]

o zaman düşünmeye bile gerek yok. direkt taşının bence. hem eşiniz memnun olur işinden dolayı, hem de siz olursunuz annenizden dolayı. ayrıca büyükşehirden sonra bebekle küçükşehirde daha fazla bunalabilirsiniz.

Eski is yerinde sorunlari olupta ayrilmis.tekrar sorun yasmayacagi ayrilmayacagi ne malum cocuk oyuncagimi bu garanti veriyodur herhalde geri cagirsigina gore patronu.bu konuda emin olup oyle tasinin.bebeginiz var cunku ordan oraya git gel olmaz

Önceki işi çok rahattı diyorsunuz. Bırakmanız hata olmuş zaten. Tabii ki dönün, hazır eşinde bunu istiyor ve fırsat önünüze gelmişken.

Taşınmak dediğin şey 3 gün. Aileniz de oradaymış, yardım etsinler işte. Kalacak yerde sorun olmaz.

QUOTE="Kokosbayan, post: 42504749, member: 702963"]Eski is yerinde sorunlari olupta ayrilmis.tekrar sorun yasmayacagi ayrilmayacagi ne malum cocuk oyuncagimi bu garanti veriyodur herhalde geri cagirsigina gore patronu.bu konuda emin olup oyle tasinin.bebeginiz var cunku ordan oraya git gel olmaz[/QUOTE]

Eski isindn sorunla ayrilmadik asla. Hatta bende orada calisiyodum ikimiz bir ciktik buna ragmen cok cok iyi ayrildk.
W

Eski is yerinde sorunlari olupta ayrilmis.tekrar sorun yasmayacagi ayrilmayacagi ne malum cocuk oyuncagimi bu garanti veriyodur herhalde geri cagirsigina gore patronu.bu konuda emin olup oyle tasinin.bebeginiz var cunku ordan oraya git gel olmaz
Yok ya, önceki işi çok rahattı, müdürü harikaydı diyor.

Ailemin yanına geleceğim diye işi bırakmış kocası ve şimdiki yer sıkıntı :)

Yok ya, önceki işi çok rahattı, müdürü harikaydı diyor.

Ailemin yanına geleceğim diyi işi bırakmış kocası ve şimdiki yer sıkıntı :)
Ailenin yanina gideyim die is mi birakilir hemde memnun oldugu bi isi simdi olan kadina oluyor isi yoksa bi aylik bebekle ev toplasin tasinsn

[UOTE="Samsonn, post: 42504805, member: 371575"]Önceki işi çok rahattı diyorsunuz. Bırakmanız hata olmuş zaten. Tabii ki dönün, hazır eşinde bunu istiyor ve fırsat önünüze gelmişken.

Taşınmak dediğin şey 3 gün. Aileniz de oradaymış, yardım etsinler işte. Kalacak yerde sorun olmaz.[/QUOTE]
Dimi. Keske hic gelmeseydik. Annemler ev veriyo o knuda sorun yok sukur :)

Eski isindn sorunla ayrilmadik asla. Hatta bende orada calisiyodum ikimiz bir ciktik buna ragmen cok cok iyi ayrildk.
W[/QUOTE]
Ne die ayrilip ciktiniz ki sirg aile yuzunden olmasi bi tuaf geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…