Bir derdim var :(

Haklısın biliyorum ama daha önce yaşadığım bi olaydan dolayı bende takıntı haline geldi ve istemsiz rahatsız oluyorum

Bende eşimin yüzük takmamasına sinir olurdum. Ama o işinden dolayı takmıyo. Normal gündede sevmediğinden takmıyo. E artık bende bu durumu takmıyorum çokda önemli gelmiyo bana. Sen eşinle konuşurken yine ılımlı olmaya kendini kontrol etmeye çalış.

Eşin hiç sana gelip ya geçen gün bi firmadaydım sekreter kızla konuşurken yüzüğüm gözüne çarpmış evlimisiniz die sordu die anlatıo mu ? İş görüşmesine gelen kızlar tokalaşırken elini okşadığını vs bi adam böle şeyler anlatırsa tepkin nasıl olur du ? Benim eşim sürekli dışarda pazarlamacı olduğu için hergün farklı kişilerle tanışıyor yüzük takmazsa evli olduğunu nasıl anlayabilir insanlar ? Ben takmayınca geri tekrar takayım die takabilio ama yüzüğü yada işine geldiği zamanlarda çok zor biley değil ki insan hatır için çiğ tavuk yer be

şekerim o yüzük dışarısı için. eşin için değil. yani dışarıdakiler için caydırıcılığı var. eşin için yüzüğün direkt bir caydırıcılığı yok. adam yüzüğünü taksa da takmasa da biliyor kendinin evli olduğunu sonuçta :) eşinin karakteri sağlamsa yüzüksüz dolaşmış dolaşmamış hiç bir önemi yok, ama niyeti bozuksa o yüzük ona hiç bişekilde kar etmez. kadınlar da adamların üstüne atlamıyorlar dışarıda. adam kaş göz yapmadıkça... dolayısıyla sen yüzük meselesini ikinci plana at. öncelikle icra meselesine odaklan. eşini de karıştırma, bir faydası yok. ancak sinirinizi bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…