Bir derdim var :(

lady1234

Loading...
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.999
896
123
Kızlar daha öncede benzer konular açmıştım ama gene kendimi bi çıkmazın içerisinde boşlukta hissediyorum moralim o kadar çok bozuk ki babamla annemle kirada oturuyorlar oturdukları evin kontratı benim üzerimeydi maddi durum olarak biraz sıkıntılar yaşıyorlar bu aralar babam kredi borcu ödüyor iş yerinden parasını alamıyor vs bi kaç kez maaşı geç yattığı için kirayı geç ödediğinden bana icra takibi başlatmışlar evi boşaltmaları için tabi babamla didişmekten birbirimizle muhabbet edemediğimiz için mecbur eşime anlatmak zorunda kaldım şimdi de diyorum keşke anlatmasaydım dahil etmeseydim ama eşimden başka kiminle paylaşabilirim üzüntümü sırrımı kederimi acımı dedim anlattım av. Görüştü vs normalde ödiyceğimiz rakamı pazarlık yaptı makul ödenebilecek duruma çekti babama da demiş ki 180 lira av masrafını ben öderim benim yanımda babam kaç kere dedi üzerini veriim die yok dedi neyse av. Yanına gidicez sabah taktığı yüzük parmağında değil her zaman ki gibi elinden çıkartmış bende dedim ki allah seni nasıl biliOsa öyle yapsın yüzüğünü nie çıkarrtın dedim elimi yıkadım vs dio her zaman ki bahanesi bir türlü yüzüğü kendi isteğiyle taktığını görmedim ilk zamanlar sürekli takardı son 2 senedir bi takıo bi takmıo şeklinde bazen ben hatırlatıyorum sabah çıkarkende ben hatırlatmıştım gene öğlen parmağında görmeyince nevrim döndü tüm yol boyunca konuşmadım surat astım gerçi o da hiç bişi demedi av. Yanına gittiğimizde bi iltifatlar falan konuşma tarzı hoşuma hiç gitmedi kadın da güzel bi kadın değil bu arada yaşı falan büyük işte dio kadına hiç göstermiosunuz falan iice sinirimi bozdu kadında eşimde 15 yaş büyük parmağından yüzüğü çıkarttı sürekli elinde oynadı durdu vücut diline göre yüzüğün elinde oynanması evliliğinden memnuniyetsizlik anlamına geliomuş neyse çıktık arabadayız gene beni yolun yarısında bıraktı iş yerine kadar bırakması yol boyuncada sürekli babamla beni aşağılayıp durdu yok ne kadar cahilmişiz bilmem ne die o kadar av tanıdığımız var diosun hani nerde avlar bi şey bile çözümleyemiyosunuz vs die zırvaladı durdu bende dedim senin gibi bi damadı varken nie başkaları uğraşsın vs iş çıkışı geç çıktım normalde çıkışta ben arardım aramazsam mutlaka o arar napıosun die baktım aramamış geri bende aramadım eve geldim evde yok gelmedi durup durmadık yere bana sarıo ortada bişi yok bende avans çektim iş yerinden ödediği 180tlyi vermeyi düşünüyorum ne annem ne babam nede ben onun parasına muhtaç insanlar değiliz eğer bi sevap varsa anamla babamın sevabına ben nail olayım dicem yaptığı tavırlarıda bir bir anlatayım diyorum acaba artık beni sevmiyor mu niçin böle davranıyor anlayamıyorum aslında bi kaç aya kadar çok iyiydik ama son 1 aydır bişey var onda çözemediğim

Hımm. Sevmiyo diye bi hareketiyle yargılama. Erkekler böyle ara ara dengesiz davranabiliyoda seninki ayıp etmiş. Hiç bizim ne kadar ince düşündüğümüzü anlamazlar. Ama avukata iltifat etmesine göz yumma derm.

Ama kaç aydır hep böyle davranıyor hep alttan aldım ama arrık bu duruma katlanamıyorum ortada bişey yokken babamla beni aşağılayarak konuşması çok üzüyor beni bizden maddi olarak daha yüksek die ağzına doladı bu lafları sürekli aşağılar vaziyette oysa babam onu kendi evladı gibi benimsiyor bir dediğini iki etmez hiç bir zaman zorda kalsa elinde avcunda ne varsa destek olur resmen küfür eder gibi yardımcı olduğunu zannedio hady hepsini heçtim sabah taktığı yüzüğü insan nie çıkartır ki ya hiç takmazsın yada hep bu belirsizlik neden ? Hem suçlu hemde benim yerime o trip havalarına girio sürekli bi inatlaşma halinde çok yoruldum artık

Evlilikler bu duruma gelince çok üzülüyorum. Ama kendinede babanada laf ettrme ne olursa olsun. Bu yüzk çıkarms işininde içindr bi bit yeniği var gibi duruyo. Oturup bunları onla açık açık konuş. Belki herşey için gerekli sebebleri vardır.

Yüzük meselesini kaç kere konuştuk 1-2 takıo sonra kafasına göre takılıo bağırındım olmadı sessi kaldım olmadı napcağımı şaşırdım ben iice aynısını yaptım takmaya başladı geri tekrar takmadı şimdide takıo venim zorumla sonra çıkartıo ya inada bindirio yada dediğin gibi işin içinde başka bişi var bu gün resmen şok oldum resmen başımdan vurulmuşa döndüm gördüğümde bütün güvenim sarsıldı yerle bir oldu birden napıcağımı ne diceğimi şaşırdım kendimi kandırılmış gibi hissediyorum

Ben esinizin ayip ettigini dusunuyorum sonucta babanizin yaninda o sekil konusmaya hic hakki yok babanizin ne duruma dustugunu nasil mahcup oldugunu tahmin edebiliyorum hele ki avukata oyle kur yapma tarzindaki hareketler onunde yuzuguyle oynamalar falan kocanizin boslukta oldugunu dusunuyorum kafasi karismis gibi yuzugu takmayi unuttugunu dusunmuyorum ben ise giderken gozunuzun onunde takiyodur evden cikar cikmaz cikartiyordur kendinize biraz zaman verin veya bir evlilik danismaniyla gorusun derim ben esinizin hal ve tavirlari hic hos degil

Baika şüphelendiğin konu varmı peki eşinle ilgili.
Yok gerçi aldattığını düşünmüyorum ama meyilli gibi davranıyo gelio bana çünkü yürüyüşe çıktığımızda galan gözü sürekli etrafta mini etekli şortlu kızlara bakıo benim giymemede kızıo gerçi kıskançlık yapmıyorum ben bile güzel görünce bakıyorum insanın gözü kayıyor ama önceden böle etrafa bakınıp durmazdı bide çocuk düşünüyoruz 1,5 senedir olmuyor artık cinsel ilişkiden de soğukluk geldi bize hiç bişey yapasımız gelmio ne o nede ben gerçi onda biraz daha fazla sanırım dokunduğumda bile bağırınmaya başlıo

ananla babanla ilgili sorunlar derken konu birden ilgisiz tuhaf davranan eşe kaydı

eşini bu olaya hiç dahil etmeseymişsin iyiymiş anlayışsız geldi bana anlattıklarından

Yok bu konuşmaları yaptığında babam yanımızda değildi sadece evrakları almaya gittim babamın yanına arabadan inme zahmetinde bile bulunmadı babam gitti yanına nie içeri gelmesin die yüzük olayında da aynı dediğiniz gibi bazen bakıyorum kendiliğinden takmış ben bişi demeden bazen de takıo sonra çıkartıyo av olayında da kadın kaç yaşında kadın konuşma şekli tavrı hoşuma gitmedi aynı şekilde ben bi erkekle konuşsam kıyamet kopar sen o. Musun die İçim daralıo ne yapacağımı şaşırdım gelmesini bekliorum konuşayım die ama sakin de olamıyorum iice iş çığrından çıkar die korkuyorum ne diim ne yapayım elim kolum bağlanmış gibi hissediorum

Sakin olun lutfen eve gelince tatli dille konusun rahatsiz oldugunuz herseyi tek tek anlatin soyleyin belki size soyleyemedigi bir dersi vardir psikolojisi bozulmustur o yuzden boyle sacma sapan davraniyodur senin yaptigin syleri ben yapsam nasil hissederdin diye rahatsiz oldugunuz seyleri dile getirin ama sakince kavga gurultu yapmadan

ananla babanla ilgili sorunlar derken konu birden ilgisiz tuhaf davranan eşe kaydı

eşini bu olaya hiç dahil etmeseymişsin iyiymiş anlayışsız geldi bana anlattıklarından
Ya kontrat benim üzerime olduğu için mecbur eşime anlatmalıydım çünkü benim üzerime bi borç var ortada babamında maddi durumu karışık olduğu için ilk tartışıp uzlaşamadık eşim araya girmeseydi de biz oturup konuşamayacaktık çünkü babam biraz ters birisi doğal olarak eşim mecburi olaya dahil olmuş oldu konu her şekilde zaten çözÜme ulaşaktı gerçi onun sayesinde av. Masraflarını ödemeyeceğiz çünkü av ödicek paramız yoktu o av görüştü anlaştı

Ne zaman kavga gürültü yapmadan konuşalım desem illa iğneliyci bi laf söylüo ve olay çığrından çıkıo

sizi ve babanızı aşağılar şekilde konuşması konusunda kendisiyle konuşun sözlerinin sizi kırdığını yaptığı iyiliğin bir anlamı kalmadığını söyleyin sakin bir şekilde..size ne hissettirtirdiyse anlatın..

yüzük konusu ise abarttığınızı düşündüm..niye yüzüğe bu kadar takılıyorsunuz ki.. sizin için ifade ettiği anlamı eşiniz içinde etmek zorunda değil bir yüzük.. ben de sürekli takmıyorum arada aksesuar niyetine takıyorum kıyafete vs uyduğunda yoksa kendisini bir anlam yükleyerek kullanmıyorum hiç..

Ne zaman kavga gürültü yapmadan konuşalım desem illa iğneliyci bi laf söylüo ve olay çığrından çıkıo
Evet sizi anliyorum zor bir durum gercekten erkeklerin ignelemeleri hic cekilmiyor allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin ama en azindan sakin kalmayi deneyin stres yapmayin

Yüzük konusunda biraz takıntılıyım eşimde bu durumu biliyor sorun şu ki eşim ilk zamanlar sürekli takıyordu sonradan takmamasının sebebini anlayamıyorum bide herşeyi geçtim takıp çıkartmak neden ? Anlam veremiyorum sadece yüzüğün bi anlamı yoksa niçin takılıyor peki ? Hiç yüzük takmayalım ozmn

işte onu diyorum senin için anlamı varsa tak takmaya devam et..ama eşine neden baskı yapıyorsun.. eşinde benim gibi demek ki evliliğin ilk başlarında heves etmiş takmış sonra gerek görmemiş.. senin gibi düşünmesi gerekmiyor onu demek istiyorum.. bak bende senin gibi düşünmüyorum ama sen istediğin gibi düşünebilirsin diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…