- 10 Aralık 2015
- 390
- 164
- 23
Kızlar konu artık benim sinirlerimi zorladigi için sizden Objectif fikir almak istiyorum. Benim 3 aydır cep telefonu faturam yüksek geliyor. Ama bu hep istem dışı oluyor. Bu ayda fatura 189 tl geldi ve eşim bana bi sürü laf söyledi nedeni ise bilgilendirme mesajı yollanmadogi için heryone dakika bittiği halde ben hala konuşmaya devam etmişim. Bugün konusu açıldı ve bna dio ki faturamin parasini ablam dan isteyecek misim. O enayi değilmiş faturami ödeyecek kadar . Bende kızdım ablam enayi mj dedim. Ve kızlar ben de çalışıyorum bu arada benimde bi gelirim var. Bir telefon faturası yüzünden kaç saattir abuk sabuk ayrı takiliyoruz evde bu arada 1 yıllık evliyim. Çok sıkıldım ben masrafı olan kuaförden çıkmayan ve saçma sapan harcaması plan bi kadın olsam demekki bey efendi isyan edecek. Bi 189 tl için bo sürü laf duydum . Ve şunu hissettim demekki bu adam beni eşi olarak sahiplenmemis ki beni başkasından para isteme mecburiyetinde bırakıyor. Çok zoruma gitti. Benim Kocam dururken neden ablam o desin ki faturami yanlış mı ya biri bişe desin..