• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var :(

0
Çok konuşuyorsun diye sitem etse neyse de, ödeyecek kadar enayi değilim demesi hoş değil. Çalışıyorum diyosun, çalışmasan nolcak. Sana yaptığı bir şeyi enayi olarak mı görecek. Ciddi ciddi konuşman gerek
bugün ına şükür ettim eğer ev hanımı olup bu lafı duysaydim çok kötü olurdu diye düşünüyorum :(

Ben telefon konusunda çok ayarsızım zaten. Demin 40 kişiye mesajı sonuna koyduğum smile yüzünden sms değil de mms gönderdiğimi iletilince farkedince bu ayki faturamdan korkmuştum. Kısmet artık :KK45:
Ayyyy :) bende yapiorum onu çok iptal etseydin keşke hemen kiyamam yaaa

1 yıllık evliyim ama 6 yılda anlaştık eğer yeni tanıyıp evlendiğim biri olsa belki daha çok koyardı diye düşünüyorum

demek ki calismasan seni kapinin önünede koyar bu:))))

Sende calisiyormussun neden bu kadar uzattiki esinde :KK53:
Benim hic bole aliskanligim yoktur ama basima gelse esime cikisirim yani .s sonucta gelirde sizinde bi katkiniz var...

açıkçası sizin yaptığınız da sorumsuzluk olmuş biraz. aynı şeyi bi erkek yapmış olsaydı, ne bileyim iddaa ya filan 200 lira basıp kaybetse dırdırın sonu gelmezdi, burda da kadınlar kocan çok sorumsuz kızmakta haklısın derlerdi. Dakikaların bittiğine dair mesaj bi kaç saat sonra geliyor ama geliyor kesin. Bu bi kaç saatte mi yaptınız bu faturayı? ya da gelmediyse mesaj operatörle konuşursanız sonuç alabilirsiniz bence. Sonuçta onların hatası. Ayrıca artık uygulamaları filan var her operatörün. Yükleyin telefonunuza sık sık bakın. Cidden yazık bu paraya yok yere. Madem seviyorsunuz telefonda konuşmayı almanız gerekirdi önlemlerinizi. Eşiniz bence kendisinin hiç anlam veremediği bir masraf olduğu için sinir olmuştur ondan öyle konuşmuştur. Gerçekten böyle düşünen bi adam mı siz daha iyi bilirsiniz. Bizde de eşim mesela verdiğim örnekte olduğu gibi iddaa oynuyor ve ben sinir oluyorum bana hiç hitap etmeyen bir harcama olduğu için, kırıcı konuşabiliyorum nerden bulursan bul parayı kendi özel harcamalarından kes oyna evin ortak bütçesinden oynayamazsın diyorum

O davayı yapmadığım için bu durumdayım sanırım. Zaten bende çalışıyorum kusura bakma ama dediğimde yaa demek ole gorcez bakalım dedi. Ayrıca inanin kim ister ki yüksek gelmesini. Bide onun faturası hep aynıdır maximum 40 tl o yüzden de kızıyor.
tamam tarife geçince öyle bende dikkat etmemişim mesaj gelmiş ama avea dan geldiği için umursamamıştım 24.5 tl fatura 244 gelince dumura uğradım.
sürtüşmemeye çalışın onun davranışı hoş değil ama birçok erkek böyle ince düşünemiyor

Bi dk.
3 aydir yuksek geliyr fatura demissiniz.
Bu 189 lira dediginiz 3x 189 mu oluyor o zmn?
Eger durum boyleyse kizmakta hakli.
Dikkat etmeniz lazimdi.

Bende 180 tl ödemiştim tartışmıştık ama ödemişti mecbur. Faturada dk aşınca 2 katı para harcıyo o yüzden dikkatli olun. Sözleşmeniz bitince de faturasıza çevirin. Çünkü hangi hat kullanıyorsunuz bilmem ama v..fon olan hatla ben problem yaşadım aşmadığım halde aşmış gibi gözüküyordu aynı şey trkcll de kuzenime a.eda ablamın başına geldi. Ayrıntılı fatura isteyince bilmem ne ücreti işte devlet vergisi osu busu şusu hep saçma şeyler çıkmıştı ortaya. Biz artık sütten ağzımız yandığı için faturasıza geçtik. Ne akar ne kokar :)

Bende 180 tl ödemiştim tartışmıştık ama ödemişti mecbur. Faturada dk aşınca 2 katı para harcıyo o yüzden dikkatli olun. Sözleşmeniz bitince de faturasıza çevirin. Çünkü hangi hat kullanıyorsunuz bilmem ama v..fon olan hatla ben problem yaşadım aşmadığım halde aşmış gibi gözüküyordu aynı şey trkcll de kuzenime a.eda ablamın başına geldi. Ayrıntılı fatura isteyince bilmem ne ücreti işte devlet vergisi osu busu şusu hep saçma şeyler çıkmıştı ortaya. Biz artık sütten ağzımız yandığı için faturasıza geçtik. Ne akar ne kokar :)
Aynen bende dk asmisim düşün 31 tl lik fatura ya ek 150 tl lik ekstra konuşmuş um. A..a benim hattımda ve ne kadar ısrar etsmde onlar beni güya uyarmis m3saj ile . Ve esas sorunda şu ben bütün a..ealilara grup için dakikadan gidiyor sanarken meğerse av..a li olan herkes ile heryone dakikalarından konuşuyor musum . Olay da burdan patlak veriyor..

Yok biri 80 tl biri 60 tl falan gibiydi. .
Normalde tutar kac olmasi gerekti?
30?
Kocaniz sinirle soylemis yangina korukle gitmeyin bi soz etmeyin. Ama bence bi insan dikkat etmeli. 3 ay boyunca hic ders almadan ardi ardina gereginden yuksek paralar veriyosunz. Yazik emeklerinize.

Normalde tutar kac olmasi gerekti?
30?
Kocaniz sinirle soylemis yangina korukle gitmeyin bi soz etmeyin. Ama bence bi insan dikkat etmeli. 3 ay boyunca hic ders almadan ardi ardina gereginden yuksek paralar veriyosunz. Yazik emeklerinize.
Normalde 31 tl fatura kamu hattı 4 GB internet ,bin sms , heryone bin dk ,ave.. grup içine de 5bin dk . Ben Ave. .da her konustugumu . 5 bin dk dan gidiyor sandığım için yüksek gelmiş meğerse. Aslında sadece kendi tarifemdeki kişiler de gecerliymis 5 bin dk.

Eşiniz kimle konuştugunuza degil faturanın miktarina kizmiş velakinde haklı bence.daha dikkatli olmanız bütcenizi sarsmaması açisindan dogru.ayrıca çalişan bayan olarak ben faturami öderim demeliydiniz.

Paketi de değiştirin faturaları da ayırın bence
Siz kendi konuştuğunuzun parasını versin o kendininkini. Böylece böyle laflar da söyleyemez bundan sonra.
Her ay gerilim yaşamak istemiyorsanız şayet

Back
X