bir derdim var:(

ahdude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
47
18
3
37
Mrb,iyi geceler:)
1. Nişandan önce düğün tarihi alındı, şuan düğünü ertelemek istiyorum belli sorunlardan ötürü
2.nişanlım a şehrinde ben b..ben A ya gelirim demiştim.ama yine sorunlardan ötürü pekte cesaret edemiyorum

Şuan diyorumki, ya düğünü erteleyelim ben A ya geleyim ya da sen benim bulunduğun şehre gel,düğünü konuştuğumuz tarihte yapalım

İkisine de kesinlikle hayır diyo. Düğünü erteleyemeyiz ve de o şehir değiştiremezmiş.
Eğer ısrar edersen ben yokum,çünkü başta öyle konuşmadık diyo.
Sevgi sorgulanmaz mı bu durumda?

Sorunlari bilmedigimizden oturu pek yardimci olamicaz sacma sapan sorunlar ise evet başta nasil konusulduysa oyle. Ama ciddi sorunlar ise sonradan degişebilir.

3. Nişanlınızla sorunlarınızı paylaşamıyorsanız düğünü ertelemeniz gerekir.

"Sorunlardan ötürü" olunca pek bişey diyemeyiz
Anneci aileci olması bi sorun.. Çok çok haklı olduğum durumlarda üzüldüğümü görememesi,anneme sataşıyosun demesi bi sorun. Bi erkek gözü daha sataşanın ben olmadığımı söylüyoken,onun bunu üç gün sonra algılaması bi sorun

Eger aile problemi varsa. Zaten ailesiyle yasadigin yada yasayacagin sorunlar insani esindende sogutuyor.
Eger bu nisa surecinde sana bunlarin sinyallerini verdilerse ki oyle gorunuyor. Gitme...

Etten puften olsa zaten sorun etmezdin. Oyle anlasmistik zaten derdin mantikli dusundugumde.
Kimse durduk yere yaptigi anlasmayi bozmaz.
Kesinlikle gelemiyorsa gelmesin. Bende gelemem dersin.
Ben zamaninda demedim cok pişmanım.

Dugunu ertelesiniz yine ayni sorunlarla karsilacaksiniz degisen pek bisey olmayacak. Ya nisanliniz gelecek ya siz gideceksiniz

Anneci aileci olması bi sorun.. Çok çok haklı olduğum durumlarda üzüldüğümü görememesi,anneme sataşıyosun demesi bi sorun. Bi erkek gözü daha sataşanın ben olmadığımı söylüyoken,onun bunu üç gün sonra algılaması bi sorun
Ozaman haklısın özellikle üzülmeni aldırmıyorsa şimdiden (!)

Eger aile problemi varsa. Zaten ailesiyle yasadigin yada yasayacagin sorunlar insani esindende sogutuyor.
Eger bu nisa surecinde sana bunlarin sinyallerini verdilerse ki oyle gorunuyor. Gitme...

Etten puften olsa zaten sorun etmezdin. Oyle anlasmistik zaten derdin mantikli dusundugumde.
Kimse durduk yere yaptigi anlasmayi bozmaz.
Kesinlikle gelemiyorsa gelmesin. Bende gelemem dersin.
Ben zamaninda demedim cok pişmanım.
Gerçekten ciddi sorunlar var. Anlatamıyorum şuan burada,

Hiiçç bulaşma derim.. çekersin bu konudan.. evlenip de düzelen görmedim ben

Nisanlinizla açıkça konusmayi denediniz mi? Bide erkekler ne kadar kotu olursa olsun annelerine laf soyletmezler. Sorunlari tam bilmiyorum ama bence ona soyledikce araniz bozulacak. Yani bende ayni sorunlari kv icin degil ama baska biri icin yasiyorum. Nedense onlar icin aileleri akrabalari son derece mukemmel oluyo ya da sorun oldugunda goz ardi ediliyo ama senin belkide bi hatan bitmek bilmiyo pisirilip pisirilip onune konuyo. Genelde iyi bahsedilirse hatalarini daha iyi anlayacaklari soylenir. Yani siz nisanliniza kvyi ovun hakkinda iyi konusun sorun oldugu zaman falan da onu savunur gibi yapin sundandir bundandir diebakalim./o zaman ne yapacak nisanliniz. Ayrica erteleme imkani varsa erteleyin dugunu, sonradan pisman olcak seyler yapmayin kimse bi karar aldiktan sonra keyfi bisey icin fikir degistirmez

Önceden onun şehrine gideceğinizi söylemişsiniz şimdi karar değiştiriyorsunuz hatalısınız madem istemiyorsunuz baştan söyleyecektiniz nişanlınız bu konuda haklı.
Diğer bi konu eğer aklınızda acabalar varsa yolları ayırmak en doğrusu.
Evlilik kumar değil.

Önceden onun şehrine gideceğinizi söylemişsiniz şimdi karar değiştiriyorsunuz hatalısınız madem istemiyorsunuz baştan söyleyecektiniz nişanlınız bu konuda haklı.
Diğer bi konu eğer aklınızda acabalar varsa yolları ayırmak en doğrusu.
Evlilik kumar değil.
Aslında istiyodum ama nişanlılık süreci pek hoş geçmedi. Cesaret edemiyorum şuan

Back
X