Bir derdim var

bordomavili_kiz42

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
98
32
8
28
Merhaba kizlar. Sey benim sorunum soyle: ben iki ay once evlendim ilk ay hic korunmadik ikinci ayda dogum kontrol hapina basladim ama o haplerde kasik agrisi yapiyor adetlerim bitmesine ragmen hala goguslerimdeki hassasiyet ve sislik gecmedi kasik agrisiyla birlikte lekelenme veya akinti geliyor ve surekli uyku ihtiyaci duyuyorum. 14 draje kullandim bugunden itibaren kullanima son verdim sizde de boyle oldumu bana yan etkimi yapiyor ben cocuk icin erken diye bu sekilde korunmak istedim. Doktora hic sormadim evliligim ani oldu. Haplarin ismi ise microgynon.

bir doktorla görüşmenizde fayda olacaktır. belki aylık iğne falan uygun olabilir. yada eşinizn korunması..

Hapları bir ay önceden kullanmaya başladım. Aksi takdirde etki etmediğini söylemişti jinekoloğum.

Eşin neden kondom kullanmıyor?

Hapları bir ay önceden kullanmaya başladım. Aksi takdirde etki etmediğini söylemişti jinekoloğum.

Eşin neden kondom kullanmıyor?
Bilmiyorum canim ilk ay gec kaldim adetlerin gelmesini bekledim esim dikkat ediyordu ikinci ayda basladim gogusumde siskinlik agri ve kasik agrisi oldu adet goruyormusun gibi sanci oldu biraktim onuda. Kasabada oturuyoruz yurtdisina geri donene kadar idare etmek istedim. Oyle kondom falanda almadik esim dikkat ediyor

Kafanıza göre başlayıp bırakmışsınız yan etkileri olur elbet.
Bir doktora danışın size yan etki yapmayacak bir ilaç önerir veya başka korunma yöntemlerini tercih edin der.

Kafanıza göre başlayıp bırakmışsınız yan etkileri olur elbet.
Bir doktora danışın size yan etki yapmayacak bir ilaç önerir veya başka korunma yöntemlerini tercih edin der.
Cevremdeki herkes doktora danismadan alip reglin birinci gunu kullanmaya basliyor. Bende oyle yaptim ama iyi gelmedi bana doktora gidene kadar idare ederim

Doğum kontrol hapı öyle 14 gün kullanılıp bırakılmaz kutuyu bitirin.
Ara kanama ve adet düzensizliği filan olur sonra. Zaten bitmesine az kalmış.

Yumurtalama dönemine denk gelirse ilişki kesin mi hamile kalınıyor ? Yüzde yüz mu ?

Rahatsız ettiyse doktora görün canım belki de kullanmaman gerekir.

Ben qlairista kullanmıştım hiç bir yan etkisini görmedim. Fakat ben de doktora sormadan kendim almıştım aslında danışmak lazım önemli sonuçta hormon düzenini değiştiriyoruz vücudumuzun.

En sağlıklısı prezervatif, yani bu dönemde kesinlikle hamile kalmak istemiyorsan. Eğer olsa da olur diyorsan geri çekilmeyle de devam edebilirsin koruma oranı düşük de olsa korur.

Evet canim artik prezevatif aliriz geri cekilmeye bende pek guvenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…