- 17 Mayıs 2016
- 15
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi hussybihter
-
Hatan burada.ben onun için herkesi bıraktım.
Neden? saf mısın sen?Çünkü kocaman şehirde burada tek arkadaşım o, ailem o. Ondan önce iyi bi hayatım vardı, çevremde çok arkadaşım vardı. Yalnız kalmıyordum ama ben onun için herkesi bıraktım.
Bu tip insanlardan nefret ediyorum.Ondan önce iyi bi hayatım vardı, çevremde çok arkadaşım vardı. Yalnız kalmıyordum ama ben onun için herkesi bıraktım.
+1Hatan burada.
Niye böyle birşey yaptın?
Ayrıca evlenmeden beraber yaşamayı herkes doğru bulmuyor o konuda ailesi haklı.
28 yaşındaki adamı ailesi sıkıyor, baskılıyor. 20 yaşındaki genç bir kızı ailesi erkek arkadaşıyla yaşamasına izin veriyor!
Neden? 50 m2 evde yalnız kalma diye mi? İginçççç çokkkk ilginç :)
Takilma sen öyle yorumlara.İlginç olan nedir? İnsanın doğasında yalnız kalma korkusu vardır. Ve ben de yalnız kalmaktan bunaldım. İlginç bi şey yok. Ailemin erkek arkadaşımla yaşımama izin vermesi yanlış bi şey değil bence. Karşılıklı saygı ve güven.
Takilma sen öyle yorumlara.
İstiyorlar ki herkes kendi tabularına göre yaşasın .
Ama kendini bu kadar kaptırman yanlış
adam 30 yasina gelmis isterse seninle yasayabilir ama istemiyor belli ki. he dedigin gibi ailesi 30 yasinda adama baski yapiyorsa ve bu adam da boyun egiyorsa bu adamla evlilik bile dusunme benden abla tavsiyesi.
En çok umursayan, en çok ozleyen kaybeder ben bunun istisnasini gormedim .Evet en başında her şey çok farklıydı. Her şeyin en başındaki gibi devam edeceğine inanarak kandırdım kendimi ve kaptırdım da. Kurtulamıyorum. İçimde sürekli bi sıkıntı hissi. Sosyal anksiyete dahi oluştu. Aşamıyorum bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?